Dejko25 Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Se lepo zahvaljujem za nasvete. To je v bistvu moja "bivša" AGV-jka. Imam itak že novo. Samo tako sem pač mislil, da bi jo obnovil za sovoznico recimo. :) Lep pozdrav, Dejan
_ales_ Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Se lepo zahvaljujem za nasvete. To je v bistvu moja "bivša" AGV-jka. Imam itak že novo. Samo tako sem pač mislil, da bi jo obnovil za sovoznico recimo. :) Lep pozdrav, Dejan tud to se ne splača! od sovoznice glava ni vredna nč manj kot tvoja! zato kupi še za njo eno spodobno čelado...
Jure Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Zamenjat čelado pa je stvar rešena :)
MiNa Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Se lepo zahvaljujem za nasvete. To je v bistvu moja "bivša" AGV-jka. Imam itak že novo. Samo tako sem pač mislil, da bi jo obnovil za sovoznico recimo. :) Lep pozdrav, Dejan Drži na nekatere stvari se človek kar emocionalno naveže, apak kar je HIN je HIN! Spravi jo na vidno mesto, da boš lahko svojim potomcem čez leta pokazal kaj si včasih uporabljal za zaščito glave! Drugače pa kot so ti že svetovali
pohajač Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 ..probaj vprašat kakega tapetnika..... .... :cry: ajde dajte me spljuvat
Frips Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Ma zakaj bi pljuval po tebi :nono: Sj je za razumet dečkota, za čim manj dnara hoče imet kao rezervno kahlo za na glavo. Zdej pa, če bo ubogal nasvete ali ne...to je pa druga štorija. V primeru da ne, upajmo samo da mu ne bo kdaj žal!
_THUNDER_ Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 (popravljeno) tud to se ne splača! od sovoznice glava ni vredna nč manj kot tvoja! zato kupi še za njo eno spodobno čelado... ja mogoče pa si ančko fura na motorju.... če tvoja sovoznica to bere, boš najverjetneje vsaj nekaj časa v nemilosti (beri; pral na roke) vprenesenempomenupress..... :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: Popravljeno Januar 23, 2007. Popravil pizdek 69
Guest Brumer Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Če bo slučajno sovoznica žena glej,da jo pred vožnjo z motorjem dobro življensko zavaruješ!!!!!!!!! :OK:
urkoman Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 zivjo Moj bratranc' je umetnik in se spozna na materijale, ampak vseeno bi imel vprašanje o barvanju nekompozitnih čelad. Ali je kaka možnost barvati z barvami na vodni osnovi, (barve ki se uporabljajo pri risanju fresk). To je bil namreč njegov komentar, glede barvanja na materijal Latex in čeladam iz podobnih materijalov. V mislih imam pa konkretno čelado Nolan N84 - črna Hvala in lp Uros
S-trMa Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 (popravljeno) Zdravo! Mene pa zanima ali kje prodajajo tesnilo za med vizir in čelado. Piha mi v oči :cry: ... Ni več dobro prožen, zato pušča mičkeno špranjico, čez kero pa piha ko vrag ko se peljem mal bl hitr :devil: . Originalne ne dobim... bi blo fajn če bi imeli kje to na metre al pa kej. In ne, ne bom še kupval nove, ker je zelo malo uporabljena.. pa tut nove gume nucam in ni več špage :glare: TY, Matjaž Popravljeno April 11, 2007. Popravil Mattithyahu
Gallus Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Zdravo! Mene pa zanima ali kje prodajajo tesnilo za med vizir in čelado. Piha mi v oči :cry: ... Ni več dobro prožen, zato pušča mičkeno špranjico, čez kero pa piha ko vrag ko se peljem mal bl hitr :devil: . Originalne ne dobim... bi blo fajn če bi imeli kje to na metre al pa kej. In ne, ne bom še kupval nove, ker je zelo malo uporabljena.. pa tut nove gume nucam in ni več špage :glare: TY, Matjaž ... bi bilo dobro, da vsaj napišeš katero čelado imaš ... ...življenska doba večine čelad je 3 leta ...
gebre Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Shark daje 5 let garancije, razpade pa po 3-h :whistle: ;)
moto rider Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Zdravo! Mene pa zanima ali kje prodajajo tesnilo za med vizir in čelado. Piha mi v oči :cry: ... TY, Matjaž Če si kupil Nolan imaš srečo, ker ti bo Kompare (Compaco iz Velenja) vse poštimal!!! :grim Pa čimpreje odpravi pihanje. Če si prehladiš oči, boš vse življenje solzen! :yes: :(
S-trMa Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Jah... Čelada je "Driver". :eek: Sej izdelava je kr solidna, le tisto tesnilo ni več prožno... In to sem kupil v Italiji. Pri nas sploh nisem najdu nobenga ki bi to prodajal, zato moram nekaj improvizirat... Pri tej plači bom kupil nove gume. Pri naslednji pa upam da novo čelado. Sam do takrat pa moram nekaj uštimat...
Frips Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Počak naslednjo plačo in zamenji čelado...basta. Po možnosti takšno, da se dajo dobiti rezervni deli, v primeru da jih rabiš .)
sprayer Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Lep pozdrav vsem! Sem na novo na forumu...pa bi vam rad pokazu mal "spimpano" celado :rolleyes: Kok se vam zdi???? Kr odkrito kritike, pohvale... LP Primoz
Demon Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 (popravljeno) Lep pozdrav vsem!Sem na novo na forumu...pa bi vam rad pokazu mal "spimpano" celado :rolleyes: Kok se vam zdi???? Kr odkrito kritike, pohvale... LP Primoz Hmmmmm, airbrush sploh ni slab, moti me le, da je prevec svetlo vse skupaj! Tak airbrush potrebuje vec kontrasta! Za moj okus manjka crna barva, sence, bolj dinamicni prehodi, morda tudi malo rdece. To pa je vse skupaj malo presvetlo, vse je rumeno ali oranzno. Drugace pa je dober zacetek. Aja, pa se to, kupi BOOOOOLJSOOOOOOO celado, naredi airbrush bolj dinamicen, razgiban z barvami in bo zadeva SVETOVNA!!! :rolleyes: Popravljeno November 30, 2007. Popravil Demon
Brdaus Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Tut jest sm mnenja, da bi blo fino še temnejšo barvo uporabit (predvsem detajle, senčenje). Drugače pa nism mojster, tko da z moje strani samo :worship: :worship: :worship:
sprayer Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Ja vem ja da je celada bol za okras kokr za varnost... Drgac je pa ze kr dolgo kar sem to delu in vem da bi se dal tud bols nardit...vaja dela mojstra :whistle: Aja pa se slike se mi zdi da cist nekak drgac nardijo... Hvala za komentarje!!! :rolleyes:
TheMan Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 (popravljeno) se strinjam z Demon-om, drugače pa OHO :worship: Popravljeno November 30, 2007. Popravil TheMan
S-trMa Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Noro! Super si tole naredu! Mene ne moti če je tko svetla. Saj v živo verjetno drugače izpade. Sam čelada pa je res češka :P A je poštarska?
brembo Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 :worship: a delaš ti tu za hobi al si profesionalc?
trojan Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 Tehnika je super-sam res bi blo dobr mal več kontrasta. Dej ša kakšno slikco (če maš)...
Roky Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 Zelo lepo :worship: kr tko naprej...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se