Rocky Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 You are missing a point here.... :grim Sorry, niti slučajno!!! Vse kar je smrdelo po nacizmu, fašizmu mi ni po godu. Pač mi g. diktator in fašist Franco in vse kar si je lastil, med drugim tudi nogometni klub Real, preko katerega je bilo narejeno veliko slabega, ne bo nikoli klub, ki bo deležen kanček mojega spoštovanja, zaupanja, simpatij. Seveda sedanji igralci s tem nimajo nobene povezave.
TakeALookAround Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Sorry, niti slučajno!!! Vse kar je smrdelo po nacizmu, fašizmu mi ni po godu. Pač mi g. diktator in fašist Franco in vse kar si je lastil, med drugim tudi nogometni klub Real, preko katerega je bilo narejeno veliko slabega, ne bo nikoli klub, ki bo deležen kanček mojega spoštovanja, zaupanja, simpatij. Seveda sedanji igralci s tem nimajo nobene povezave. Odlicno, da vemo kaj si ti mislis o doticnem klubu. :grrr Pac si je nekdo zelel, ker je "fan". A misls, da ga zanima fasist al fuzbal? A si loh dam Olimpijo na celado? :evilgrin:
Rocky Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Je dlje trajal, da se je nekdo v to spotaknu, kot sem pa pričakoval Glej Art, so pač stvari, preko katerih ne moram. Fuzbal je pač tisti, ki mi polek motorizma pomeni tudi veliko. Prav tako tudi zgodovina klubov. Upam, da razumeš kaj ti želim objastniti. Sam kot tak pa nimam niti najmanjše pripombe na tvoje dobro delo. Nasprotno. Takšno delo cenim in spoštujem. Bi pa lahko v bodočnosti rekla kaj, kako polepšati eno Schubert-ko v barve mojih dveh najljubših klubov še iz zgodnjih otroških let pa vse do danes. Eden je iz mojega mesta, drugi pa od tam kjer je doma najbolj znana nogometna himna. (Napisano v rdečem pod mojim podpisom). Pozdrav izpod vinogradov! Rocky TakeALookAround in Lubikaa Rozzica 2
Rocky Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Odlicno, da vemo kaj si ti mislis o doticnem klubu. :grrr Pac si je nekdo zelel, ker je "fan". A misls, da ga zanima fasist al fuzbal? A si loh dam Olimpijo na celado? :evilgrin: Olimpijo!? Misliš, NK Bežigrad. Lahko, lahko, mirne volje, tako lepo zeleno pa banano z majmunom. .) TakeALookAround in Lubikaa Rozzica 2
m-art Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Heh, glej, ni panike, sem vzel izjavo z nasmehom na ustih, ker vem kakšne so stvari glede fuzbala. To je čelada za mojega nečaka in njemu je pač kul Real (drug nečak je pa za Barco in je reku, da je lepa, ampak bedna :glare: ). Jaz ne sprašujem, samo naredim Pa lep podrav v vinograde Martin TakeALookAround, Rocky in Lubikaa Rozzica 3
motozajebant Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Odlicno, da vemo kaj si ti mislis o doticnem klubu. :grrr Pac si je nekdo zelel, ker je "fan". A misls, da ga zanima fasist al fuzbal? A si loh dam Olimpijo na celado? :evilgrin: dej rajši NK Zavrč ps. če ne veš kdo to je.... to je dober klub, so zadnjič Maribor šolal
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno December 11, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 11, 2013 Taaaaaaadaaaaaa Evo moja nova čelada by m-art Iz te replike: Je nastala tale replika, Skull&Spanners :lol: Cena tegale izdelka je bila 130 eur, narejeno v cca 10-14 dni. Za tehnične detalje kontaktirajte mojstra. Martin, še enkrat hvala :yes: Zdrawc, maus, ELO in 9 others 12
KeC Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 Veliko bolje. :grim Meni edina všečna replika, ki pa sem jo žal zamudil pri Compacu : Keiko in BIZIXXX 2
moto rider Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 Veliko bolje. :grim Meni edina všečna replika, ki pa sem jo žal zamudil pri Compacu : Jaz sem imel to zamisel že davno pred tem, pol me je pa Checca prehitel...... Motilo me je pa edinole to, da bi mogla bit' plava!
BIZIXXX Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 (popravljeno) Kaj čakaš, miško da bo prej pomlad? :lol: Popravljeno December 11, 2013. Popravil BIZIXXX Keiko 1
maus Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 mam več čelad, pa ne vem kero bi dau barvat BIZIXXX 1
Kmet2 Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Dej uno Maus ko jo maš za spanje :lol: DAMI34, BIZIXXX in ELO 3
aligator Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 Ma zad je pravi fashion barvanje čelad, samo noben se več ne vpraša, kako agresivne vsebine barv vplivajo na samo strukturo čelad. Sam sem večkrat prebral, ne barvati, poškodovali boste strukturo čelade! Dvomim, da so vsi, ki naknadno barvajo čelade, kemiki, ki bi se spoznali, katere so sestavine barv, s katerimi barvajo čelade! Mogoče pa je za tole, za marsikoga malenkost, vseeno! Samo da je lepo, o varnosti pa kje drugje. Mogoče komu v razmislek!
DAMI34 Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 Ma zad je pravi fashion barvanje čelad, samo noben se več ne vpraša, kako agresivne vsebine barv vplivajo na samo strukturo čelad. Sam sem večkrat prebral, ne barvati, poškodovali boste strukturo čelade! Dvomim, da so vsi, ki naknadno barvajo čelade, kemiki, ki bi se spoznali, katere so sestavine barv, s katerimi barvajo čelade! Mogoče pa je za tole, za marsikoga malenkost, vseeno! Samo da je lepo, o varnosti pa kje drugje. Mogoče komu v razmislek! pa sej čelada ni s čokolade narejena, nooo
svobodnaptica01 Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 Ma zad je pravi fashion barvanje čelad, samo noben se več ne vpraša, kako agresivne vsebine barv vplivajo na samo strukturo čelad. Sam sem večkrat prebral, ne barvati, poškodovali boste strukturo čelade! Dvomim, da so vsi, ki naknadno barvajo čelade, kemiki, ki bi se spoznali, katere so sestavine barv, s katerimi barvajo čelade! Mogoče pa je za tole, za marsikoga malenkost, vseeno! Samo da je lepo, o varnosti pa kje drugje. Mogoče komu v razmislek! Uporablja se barve na vodni osnovi in školjki, če je iz kompozitnih vlaken, ne škodujejo. Čelade, ki niso kompozit,so mi pri Compacu odsvetovali barvat.
maus Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 (popravljeno) Kaj čakaš, miško da bo prej pomlad? :lol: Dej uno Maus ko jo maš za spanje :lol: čakam jo grafike pa ne izdam :krneki: ... ugibite kokr čte ... naum izdau :krneki: Popravljeno December 18, 2013. Popravil maus
BIZIXXX Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 Haha, maus sigurno ne boš razočaral :grrr Ugibam, S.M.R.T, fakič, kakšne gole miške, v jasno zlato črni kombinaciji. Sicer pa zadaj napis maus"SYKES"NO1 :lol: pa kje na strani kawa pawaaa :lol: pa slikca Črnega kala :lol: maus 1
maus Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 Haha, maus sigurno ne boš razočaral :grrr Ugibam, S.M.R.T, fakič, kakšne gole miške, v jasno zlato črni kombinaciji. Sicer pa zadaj napis maus"SYKES"NO1 :lol: pa kje na strani kawa pawaaa :lol: pa slikca Črnega kala :lol: nepovem
DAMI34 Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 Fantje, ne ga silit, k bo ZNORU!!
Kawl Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 Kaj takega je izvedljivo? Kmet2 1
BIZIXXX Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 Verjetno se da vse naredit, sam to bo mojster povedal. Meni je bila blazno všeč tribute čelada ki jo je nosil letos v Macau na dirki, John McGuinness, bolj poznan iz dirk TT Isle of Man in podobnih cestnih dirk. Imel je čelado, ki je imela na sliki 3 njegove prijatelje ( Gus Scott, Ronnie Smith, David Jeffries) in pa ruleto ki je značilnost Macau-a. Z temi tremi prijatelji je včasih dirkal, zdaj so nekaj časa že vsi pokojni. Detajli pa sam Mavti, maxxim in maus 3
RobiRoberto Objavljeno December 25, 2013 Opozori Objavljeno December 25, 2013 http://www.airbrush-jure.com/Site/AIRBRUSH/Pages/CELADE_-_HELMETS.html
Hornet Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Rad bi obnovil staro čelado, ki je bila podrsana. Nalepke sem že odstranil in očistil lepilo, prav tako sem odstranil celotno notranjost in vse zračnike. Ostala je samo školjka in pasovi pa pripenjanje. Čelada je iz črne plastike. Kako jo moram pripravit za barvanje? Ker se za barvo še nisem odločil me zanima ali se splača barvati tudi notranjost, ker se na nekaterih delih vidi plastika tudi z notranje strani in je pena ne pokrije. Kako je z občutljivostjo barve, koliko slojev je potrebno nanest, kako jo sušit, skratka vse. Plastike zračnikov so v temno sivi barvi zato bi mogoče tudi barva bila v podobni niansi. Če pa bi se že odločil za kakšno drugo barvo ali se splača barvat tudi mehanizme zračnikov ali barva takoj odstopi? Hvala za vse informacije.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se