Ćardak Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Folk poslušte M-A-T-T-a :OK: ma prow iz izkušenj mojga frenda :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 :photo: :photo: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PEROVIČ Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Dize bi se naj sčistle z konjsko žimo.V nobenem primeru pa ne z žico ker se lahko poškoduje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 (popravljeno) Ja dobro delte po svoje :closedeyes: dej samo nej vam rata :OK:(za pametnjakoviče) .) Popravljeno Januar 26, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Samo smeh =) Niti nisem vsega bral :) Drugace pa samo spihat treba fajn pa namocit kaj prej. Ne delat doktorata s pucanja =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Smeh, ne? samo kar si napisal nekje že piše preberi in potem odgovori!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Nisem vsega bral :) ker se mi ni dalo =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 (popravljeno) aaa ja ja je dosti 3 strani, ne? :D tud men se nebi dalo vsega u enem dnevu pa sem zato porabil 2 :OK: Popravljeno Januar 26, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Jrk0 res samo smeh, nic druga :) Daj Zok lock to dol ker smo pametnjakovici baje, da se nebomo kaj prevec povedli :fredy: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Renault-Clio Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 OJ! Recimo jaz nisem še nikoli frgazara šraufal. Gilera ma že nekaj za seboj in mislim, da bi blo vredu malo prepihat vse to. Ali lahko kaj zajebem :? LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 OJ! Recimo jaz nisem še nikoli frgazara šraufal. Gilera ma že nekaj za seboj in mislim, da bi blo vredu malo prepihat vse to. Ali lahko kaj zajebem :? LP! niti ne, pač tak nazaj naredi kot je blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfightar 2 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 lp kaj bi blo lohk narobe k en frend je zdej dau dol fergi pa ga spucau pol pa use nazaj lepo prklucu pol mu pa sam naenkrat iz ceuga fergija zaceu puscat benz :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 lp kaj bi blo lohk narobe k en frend je zdej dau dol fergi pa ga spucau pol pa use nazaj lepo prklucu pol mu pa sam naenkrat iz ceuga fergija zaceu puscat benz :? na iberlauf ti vun teče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfightar 2 Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 je ze zrihtu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se