Kmet2 Objavljeno Februar 2, 2016 Opozori Objavljeno Februar 2, 2016 pred 2 urami, stankolovski pravi: Zdravo.. Zanima me katero firmo priporocate za lepljenje motorja.. Natancneje malo bi spremenil barvo samega motorja z nalepkami.. Gre se za r1 2012 letnik.. Lp s. Dipstar.si.....pa povej da sem te poslal ,bo skonto stankolovski 1
S1000R Objavljeno Februar 2, 2016 Opozori Objavljeno Februar 2, 2016 (popravljeno) Ob Thursday, January 28, 2016 at 20:03, sayo pravi: . . Popravljeno Februar 2, 2016. Popravil quattroooo
stankolovski Objavljeno Februar 3, 2016 Opozori Objavljeno Februar 3, 2016 pred 19 urami, Kmet2 pravi: Dipstar.si.....pa povej da sem te poslal ,bo skonto Mi je odgovoril, da samo barvajo motorje s posebno tehniko.. Ne izdelujejo tako velikih nalepk.. Hvala vseeno:) Kmet2 1
Ćale Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 Oj banda, sem preletel forum in enostavno nisem našel odgovora. Sepraw: Ledr moto jakna (1,2mm) - ne lajbič. Našitek... Ne bi ga direkt gor šival ampak na ježka, da se ga lahk dol sname (alla vojska, policija, ...) Sepraw, ... a ta spodnji del ježka (podlago) šivat gor na leder al celo lepit? Kirokol varianto že, kaj priporočate? Ne bi pa rad jakne sfucku, itak. Gre pa za mejhn našitek btw. Ajd, tenks!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se