_miha_ Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Ustanavlja se MtL ..(moto team Lendava do 125ccm) .. tko da če vas je tu gor kaj z lendave oz. okolice kar pište sem al na mtlendava@auspuh.com.. lp, miha
_Roba_ Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Konkurenca Nitro-tu? :hmm: To bo legalno al tak na btk? :hmm:
_miha_ Objavljeno Maj 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Konkurenca Nitro-tu? :hmm: To bo legalno al tak na btk? :hmm: ← nitro? .. 1. čujem .. (sry :blush: ) ... ja dela se na tem da bo legalno .. kao nekak v sodelovanju z Moto klubom Lindau.
}}Blade{{ Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 nitro? .. 1. čujem .. (sry :blush: ) ... ja dela se na tem da bo legalno .. kao nekak v sodelovanju z Moto klubom Lindau. ← Skuter klub - NITRO "Ljutomer" 1.uraden skuter klub v republiki Sloveniji ..... če rabiš pomoč pri ustanovi kluba me kontaktiraj, saj sem tega omenjenega ustanovil jaz.....tak da me kontaktiraj če hočeš na ircu: #scl-nitro ali #skut ,,moj nick pa je _Blade_ ....upam da ga boste registrirali.... lep pozdrav
_miha_ Objavljeno Maj 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 aha .. za ta klub v lotmerku sem že čul .. sam nisem vedel na je nitro .. pomoč bi rabil .. sam hm .. kolko je vas .. ker pri nas je to še vse fuuul začetniško :blush: ... 5 nas je itd .. sam zdaj mal "reklamiramo" .. pa upamo da nas bo več .. .. lp
SpeedFox Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Konkurenca Nitro-tu? :hmm: To bo legalno al tak na btk? :hmm: ← Varianta MTM :hmm: :blush:
_Roba_ Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 aha .. za ta klub v lotmerku sem že čul .. sam nisem vedel na je nitro .. pomoč bi rabil .. sam hm .. kolko je vas .. ker pri nas je to še vse fuuul začetniško :blush: ... 5 nas je itd .. sam zdaj mal "reklamiramo" .. pa upamo da nas bo več .. .. lp ← En topel nasvet od mene...Sploh nic ne delajte priklucite se fantom z Lotmerka bo bolse vrjemi .)
_miha_ Objavljeno Maj 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Varianta MTM :hmm: :blush: ← m`ja recimo nekaj kao mtm .. sam pač mtl (ime tak nebo to) .. alneky :D
#46# Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Ja shaq :OK: Vi kr naredite po svoje pa bo!
Robtech Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 če je možno se združite z kakim klubom če pa nočete pa kr ustanovite klub. vložit boste morali veliko energije in truda. vrjemite da če se boste potrudli bo šlo. p.s. o scm ne duha ne sluha?
norc 16 Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 p.s. o scm ne duha ne sluha? ← pa zgled da se dolgo nebo nic
blindek Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 do zdaj štejemo 28 članov :) lepo bi blo da bi se ustanovilo več registriranih klubov _miha_ več lahko prebereš na strani www.scl-nitro.tk
SpeedFox Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 slafko, kaj maš spet proti mtm-u? ← Prav nič :OK: se pa te MTM r0x :kva2: lp
blindek Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 mtm? prvič čujem... drugače pa nemorete proti SKN!!! :)
dj_runner Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 MTM Moto team Maribor SCM scooter crew Maribor o obeh se zadnje čase bolj malo čuje (se bo če ne letos pa drugo leto). Vso srečo pri ustanovitvi
blindek Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 za SCM to vem :) žal se res malo sliši o klubih. Lepo bi blo da bi se malo zresnili in nekaj z tega naredili Tako bi lahko tudi drugi registrirali klub. Če rabite kako koli pomoč oz. kake papirje, potem lahko tu napišete ali pa na ircu na kanalu #scl-nitro ali #skut, najdeme me pod nickom ||Blind| ali pa karlija pod nickom _blade_
_miha_ Objavljeno Julij 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 po dolgem času da malo pokomentiram ... :D vsekakor napredujemo .. počasi .. sam počasi se daleč pride (razen če si na 2 kolesih :)) Imamo že spletno stran, forum, galerijo .. sicer še z gajbino domeno .. ampak se bo to tudi zrihtalo ( www.mtlendava.gajba.net ) Imamo tudi dokaj dobro podporo in pomoč staršev, ki nam bo včasih tudi prišla prav .. :OK: Drugače pa zdaj malo povemo okoli, ker dozdaj nismo nevem kak na velko širili .. , ko se nas pa malo nabere pa registriramo klub pa to bo to .. :D no ok sry da sem vam tu težil :D
GrCaR Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 po dolgem času da malo pokomentiram ... :D vsekakor napredujemo .. počasi .. sam počasi se daleč pride (razen če si na 2 kolesih :)) Imamo že spletno stran, forum, galerijo .. sicer še z gajbino domeno .. ampak se bo to tudi zrihtalo ( www.mtlendava.gajba.net ) Imamo tudi dokaj dobro podporo in pomoč staršev, ki nam bo včasih tudi prišla prav .. :OK: Drugače pa zdaj malo povemo okoli, ker dozdaj nismo nevem kak na velko širili .. , ko se nas pa malo nabere pa registriramo klub pa to bo to .. :D no ok sry da sem vam tu težil :D ← ej mene neki zanima. lej mi k mamo 125 ccm motorje, smo se zmenil da ustanovimo klub. in sklepam, da ste se vi že mal pozanimal glede ustanovitve, pa bi ti lohk to men mal povedu.
TiCkO Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Najprej rabiš 3 polnoletne osebe. Potem rabiš izvolit predcednika, pa podprecetnika pa tajnika itd.. In potem rabiš par papirjev (zapisnik, statut, logo itd..) Plačaš nekaj denarja državi. In si na konju.. :D Potem pa pač deluješ kot klub imaš svoj račun in pač pobiraš članarino in to je to.. Potem pa pač nekaj organiziraš sam rabiš vsa dovoljenja pa je to to..
_miha_ Objavljeno Julij 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 da da tak kak je TiCkO napisal.. sam mene še nekaj zanima .. če je treba met knjigovodstvo (oz nekam treba beležit prohodke in izdatke) pa če so še kere stvari kere OBVEZNO treba met .. pa če ve kdo kolko približno stane to vse skupaj .. regist. kluba mislim .. :OK:
blindek Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 papirjev je "malo" za izpolnit,morate upoštevati kup stvari ki jih zakon predpisuje(npr. ime nemorete meti kako koli, tako kot tudi logo ne),potem knjigovodstvo rabiš,moraš imeti vse račune če z klubskim dnarom kaj narediš,treba beležit sestanke,vsak član se mora 1× mesečno udeležiti sestanka,če ga ni se davlejo upomini(seveda če nima opra vičila) in kup druge pizdarije :) v glavnem vse je izvedljivo samo mora biti volja lep dan
_miha_ Objavljeno Julij 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 kake papirje pa treba met .. pa kje se to dobi? :OK:
}}Blade{{ Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 (popravljeno) kake papirje pa treba met .. pa kje se to dobi? :OK: ← alo! poišči me na ircu na kanalu #scl-nitro ali pa na #skut pa ti vse povem kaj rabiš pa dam ti tudi vse papirje če rabiš da vam olajšam zadevo.... :friend1: Popravljeno Julij 6, 2005. Popravil }}Blade{{
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se