kewo Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Ena panorama od danes :evilgrin: Hudo zgleda, bo treba it en dan pogledat... a za dvojno ograjo pa nimajo
hilton Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Hudo zgleda, bo treba it en dan pogledat... a za dvojno ograjo pa nimajo na aplause kurvi je ne rabijo,.. grunf ti je lepo povedal. drugace pa skozi celotno golico je 2 ograja
roberto87 Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Dans popoldan bom verjetno skočil na golico, je keri za akcijo? :naughty: Štart iz MB
kewo Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 na aplause kurvi je ne rabijo,.. grunf ti je lepo povedal. drugace pa skozi celotno golico je 2 ograja Nikjer nebi bla odveč jap lepo je povedu, tut to pride... sm glih poliestre zrihtu, še mal našparat pa gremo
Carp Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Idi na Grobnik....:evilgrin: Na Grobniku je pravtako nimajo.Grunfo pa ti si kozmopolita Kor13 1
Carp Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Idi na Grobnik....:evilgrin: Na Grobniku je pravtako nimajo. Grunfo pa ti si kozmopolita
Kaldu Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Včeraj čez Jezersko (jutranji dež je omočil cesto ampak nič strašnega) skozi Pliberk na Golico. V Avstriji praznik, prazne ceste, motoristi pa v glavenem potovalni. Golica brez policistov, gužve nobene, 3x gor pa 2x dol potem pa na Radlje in nazaj za Ljubljano. Pa mi je uspelo končno slončkom pobrusiti rilčke, kljub čudno postavljenema cilindroma se da kar dobro nagniti. Res lep izlet 400km pa ni bilo hudo vroče. Golica je zakon, ko prideš pa na našo stran Radelj je :blink: spet kruta realnost. Letos še enkrat gor, obvezno
GRUNF Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 (popravljeno) Na Grobniku je pravtako nimajo.Grunfo pa ti si kozmopolita Jep..... zato pa naj gre na Grobnik testosteron sipat....:naughty: Popravljeno Junij 24, 2011. Popravil GRUNF
Snečer Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Včeraj čez Jezersko (jutranji dež je omočil cesto ampak nič strašnega) skozi Pliberk na Golico. V Avstriji praznik, prazne ceste, motoristi pa v glavenem potovalni. Golica brez policistov, gužve nobene, 3x gor pa 2x dol potem pa na Radlje in nazaj za Ljubljano. Pa mi je uspelo končno slončkom pobrusiti rilčke, kljub čudno postavljenema cilindroma se da kar dobro nagniti. Res lep izlet 400km pa ni bilo hudo vroče. Golica je zakon, ko prideš pa na našo stran Radelj je :blink: spet kruta realnost. Letos še enkrat gor, obvezno Čeprav so cesto malo popravili na Radelj, je nekaj novega asfalta, a še vedno porazno. halls 1
tilingerossi Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Včeraj čez Jezersko (jutranji dež je omočil cesto ampak nič strašnega) skozi Pliberk na Golico. V Avstriji praznik, prazne ceste, motoristi pa v glavenem potovalni. Golica brez policistov, gužve nobene, 3x gor pa 2x dol potem pa na Radlje in nazaj za Ljubljano. Pa mi je uspelo končno slončkom pobrusiti rilčke, kljub čudno postavljenema cilindroma se da kar dobro nagniti. Res lep izlet 400km pa ni bilo hudo vroče. Golica je zakon, ko prideš pa na našo stran Radelj je :blink: spet kruta realnost. Letos še enkrat gor, obvezno jst nisn meu te sreče okol 11.30 so me hapsnal...pa glih mene izmed ne vem kolkih...baje dobim domov po pošti presenečenje :)
Snečer Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Ja, na Golico je omejitev 70, kar pa je glede na tiste ovinke čisto solidna brzina. Si že moral ožemat?
tilingerossi Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Ja, na Golico je omejitev 70, kar pa je glede na tiste ovinke čisto solidna brzina. Si že moral ožemat? niso me takrat ustavl...pol so me čist tak naklučno vn potegnal...tablca ni bla pod pravim kotom, pod tablco nisn mel odsevnika pa prve pomoči...bom vedu za drugič..
Kolen Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 KLIK tale te ne bo razocarala. Jutri imam namen še jaz krstiti to pot in me zanima ali je vseeno v kakšni smeri potujeješ (kakšno zaporedje).
Dr_Jakob Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 v osnovi je isto, ampak ce se ze gremo, zacni z zahodne strani, torej kran- jezersko...
simekus Objavljeno Julij 17, 2011 Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 Danes biu prvič gor, blo je ful lepo vreme, drugač je pa čist predaleč iz ljubljane za tistih par lepih ovinkov... Nabralo se je 515 kilometrou
Ice Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 off the record: palcaji se vedno bolj posvecajo juznim turistom na B69. (de nau kdo tezil, de ni vedu.)
yamaha Objavljeno Julij 27, 2011 Opozori Objavljeno Julij 27, 2011 off the record: palcaji se vedno bolj posvecajo juznim turistom na B69. (de nau kdo tezil, de ni vedu.) Pa saj to je splošno znano, že cca zadnjih 4 -5 let se bolj posvečajo naši moto kulturi, ki je vemo kakšna v primerjavi z osterajharji-seveda se tut tam najde kakšna izjema.. Nekaj je bilo govora o frezanju ovinkov na 69? Aja pa že eno srno sem povozu tut gor in to enkrat na leto ko grem gor, drugače pa se uspešno izogibam "racelandu"..
norc 16 Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 (popravljeno) Ta vikend sem jo tudi jaz prvič prevozil. Resnično ful pozitivno presenečen. Vsekakor nisem mogel da nebi prižgal kamerce na motorju Vožnja je lepo sportturing. Popravljeno Avgust 4, 2011. Popravil norc 16
cesko Objavljeno Februar 3, 2012 Opozori Objavljeno Februar 3, 2012 Ice maš mogoče ti kaj več podatkov? Slučajno sem slišal da naj bi na nekaj ovinkih ali celo na vseh ovinkih do gostilne odrezali oz narebrili asvalt ali nekaj podobnega, da bi se preprečilo nažiganje po ovinkih. To je tudi en objavil že nekaj časa nazaj da se pripravlja da bodo naredili. Je kaj res iz tega ali so to samo gostilniške govorice
eltrinajst Objavljeno Februar 3, 2012 Opozori Objavljeno Februar 3, 2012 Jaz sem bil nazadnje na vzhodni strani konc poletja in čisto spodoben asfalt je bil takrat na nekaterih mestih na sveže "popravljen"
cesko Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 V moto sezoni sem skoraj vsak dan na golici, nazadnje sem bil oktobra nekje in takrat je še tudi bil vredu asfalt. Upam da so to bile le govorice.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se