reesko Objavljeno Junij 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2005 ej zok sorry za :topic: sam to mi pomoje dela zarad fergija zato sm pa uprašu...ej dej prosm ti preber ti pa povej kaj pravš..k mam občutek da se ti kle skor najbl spoznaš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 kašn frgi pa rabiš a originalnega al od BTja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ReNcHeK Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Če ti preveč zraka vleče ti priporočam da daš na filter kaki kos blaga, samo ne predebelega, da ti nebo pol premalo zraka vleko. Samo jaz mislim da je tvoj fergi vredu, razn če ga nisi narobe sestavil...Malo poglej tam not, ko gre gas zajla če je ona igla lepo not pa če je na čist taspodnem nastavlena. Ker če maš preveč zraka pol rabiš tudi več bencina. Torej preglej dizo če je čista al pa probaj drugo malo večjo kupit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Ja jst bi najraj ksn fergazer od bt-ja...zdej ne vem a je to dellorto al ker drug...no dejte povedat ce ma kdo fergazer na PM pa se tm zmenmo pa cimorej k se mi ful mudi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Od BT-ja je prevelik. Super bi bilo, da bi dobil dellorto 12 s krivino, kot ga imajo novejše štirke in frčaki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
icerider Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 pust ferg na miru enkrat ga boš naštelov pa ti bo delov super PS:bing 12 gre skori 100% bolš k dellorto (ki je preveč high tech za tomosa :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ReNcHeK Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Najprej si to porihtaj kaj maš pol pa dajej drugo gor!!!! Ker sploh ne veš če te res fergazer jebe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) Renchek je prov povedu. Najprej to uštimej, ko bo pa delal dobr se pa naprej špilej! Pa najbolj se boš nauču šraufat, če skup šraufata z enmu k zna! Vsaj od začetka. Tko na deleč ti ne bo noben pomagov, ker mam občutek, da sploh ne zastopiš, kaj ti ljudje hočejo povedat .) Pa še voljo boš zgubu, ker ti nau neč ratal Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil lojzek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Julij 5, 2005 Deli Objavljeno Julij 5, 2005 vem da to niso oglasi, sam bi pa prašu če kdo rab kšne dele za apn6, frend ma doma razbito, PM če kdo kaj rab Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Jaz sem mel podobne probleme pred leti z avtomatikom. Pucam uplinjač, menjujem batne obročke, menjam obe tuljavi pri vžigu, svečko itd.... Potem pa ugotovim da mi je plovek v uplinjaču počil in ma razpoko. Nov plovek in to je blo to. Saj najverjetneje pri tebi ni ta problem, ampak se vseeno splača pogledat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se