Ninč Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 eh, ne da se mi tipkat o tem, ker itak nisva enakega mnenja, ta tema ne bo nikoli zaključena, tak da... škoda časa
Anubis Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 eh, ne da se mi tipkat o tem, ker itak nisva enakega mnenja, ta tema ne bo nikoli zaključena, tak da... škoda časa Spet nič. Bemti... :grim
Lobo Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 izbirek ali ne izbirek, vsi ste isti Maš prav. Vsi smo isti. Zato, zakaj bi se trudila in iskala naokoli. Vzemi mene. Sem tu pri roki.
GREY WOLF Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 :closedeyes: pokorno javljam da sem na razpolago.Sem isti isti, tak da ne bo presenečenj.nekaj malega iskušenj, ma veliko volje. :P
Ninč Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 dečki, s toga nikaj nede, mate preveuki EMŠO :nono: :rolleyes: :grrr lp, nina
Lobo Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 dečki, s toga nikaj nede, mate preveuki EMŠO :nono: :rolleyes: :grrr lp, nina Kokto? :blink: A nismo vsi isti isti? A smo pol eni malo bolj isti kot drugi? :cry:
Staycool Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 dečki, s toga nikaj nede, mate preveuki EMŠO :nono: :rolleyes: :grrr lp, nina hmmm jst imam 5,6 in 7 številko emšo-ja enako tvoji. A to pomeni da imam že po defaultu prednost, al se morem posebej izkazat, al smo vsi isti :hmm:
motoristek Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 dečki, s toga nikaj nede, mate preveuki EMŠO :nono: :rolleyes: :grrr lp, nina Ponavadi te emšo jebe :lol1:
Tanatos Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Ponavadi te emšo jebe :lol1: Poznam tega tipa. Pred parimi leti, ko sem še počitniško delal v jeseniškem Acroniju, je bil Emšo naš granikfirer. :slap:
soncy Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Ponavadi te emšo jebe :lol1: mene ne :grrr men je čist všeč moj emšo :grim da bi mogla bit še enkrat mlada? :kva2: ne, hvala :nono:
Medoo Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 :yea2: mene ne :grrr men je čist všeč moj emšo :grim da bi mogla bit še enkrat mlada? :kva2: ne, hvala :nono:
kađiva Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 (popravljeno) @Nina: tle se pa žal motiš,..nismo vsi moški isti :grrr no ja edin neki pa res,vsi mamo neki med nogam kar ti nimaš :lol1: :lol1: :P ...sicer pa slejkoprej se ti bo spet zaluštalo tega "med nogam" in pol bomo tud vsi k smo isti dobri,...sam da bo :devil: ...no pa da ne bo zdej to izpadlo kot da se ponujam,ker se ne :grrr :grrr Popravljeno Avgust 25, 2006. Popravil kađiva
primozh Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 (popravljeno) hehe, a de boš za pričo? :naughty: ka mislš tastara :lol1: hmhm... hja težko je rečt... hehe... ne za vmesni člen :naughty: @Nina: tle se pa žal motiš,..nismo vsi moški isti :grrr no ja edin neki pa res,vsi mamo neki med nogam kar ti nimaš :lol1: :lol1: :P ...sicer pa slejkoprej se ti bo spet zaluštalo tega "med nogam" in pol bomo tud vsi k smo isti dobri,...sam da bo :devil: ...no pa da ne bo zdej to izpadlo kot da se ponujam,ker se ne :grrr :grrr jest se tut ne ponujam :grrr :grrr :grrr :grrr Popravljeno Avgust 25, 2006. Popravil primozh
Irencko Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 ne za vmesni člen :naughty: jest se tut ne ponujam :grrr :grrr :grrr :grrr ne sam za vmesni člen... u bo to sendvič :P
Anubis Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 Pomojem bi morali za vse te vonabi potrebnice organizirat en manjši tovornjak, s pokrito cerado, da je boljše zračenje (vojaška varianta) in se podat po Sloveniji. V stilu "Bang bus-a". Poflodrat vse kar bi se prijavilo in sprotno to ocenit ter analizirat. Tudi. Moja je samo ideja. Drugače se vzdržim, grem pa za koordinatorja.
Lobo Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 sami jebači ste kle gor Ne drži. Vmes so tudi jebačice.
Miha Z. Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 dečki, s toga nikaj nede, mate preveuki EMŠO :nono: :rolleyes: :grrr lp, nina ja tuki pridm pa jest u poštev :kva2: :ninja:
Tanjuška Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Ne drži. Vmes so tudi jebačice. :grim
motoristek Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 dečki, s toga nikaj nede, mate preveuki EMŠO :nono: :rolleyes: :grrr lp, nina Moj emšo je 25 pa še kar raste... :lol1:
leila Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 dečki, s toga nikaj nede, mate preveuki EMŠO :nono: :rolleyes: :grrr lp, nina zainteresiranost mladih in izkušnje starejših...zna biti dobra kombinacija...ali ?
primozh Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Pomojem bi morali za vse te vonabi potrebnice organizirat en manjši tovornjak, s pokrito cerado, da je boljše zračenje (vojaška varianta) in se podat po Sloveniji. V stilu "Bang bus-a". Poflodrat vse kar bi se prijavilo in sprotno to ocenit ter analizirat. Tudi. Moja je samo ideja. Drugače se vzdržim, grem pa za koordinatorja. jest pa za analitika :grim dečki, s toga nikaj nede, mate preveuki EMŠO :nono: :rolleyes: :grrr lp, nina sej sem že povedou daš ne daš uveneš :P
Rokovnjač Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 zainteresiranost mladih in izkušnje starejših...zna biti dobra kombinacija...ali ? kako pa vem kam sodim?!? :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se