minca Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 Lobo, sila je že, sam izbirčna sm pa res :D črne zokne mora met :P ja na hop kalop verjetno res ne bo nič. če ne pa smo lahko samo prjatli :D kaj zdej? kje in kdaj se boste postavli v vrsto, da jst to malo prešlatam? :lol1: no, pa da vam postavim par vprašanj: :lol1: pogoj za odgovarjanje je starost 25+ (pa še ti Burnout, lahko tudi odgovarjaš :D ) 1. Maš babo? če ne, zakaj ne? 2. Si briješ jajca?3. Si kdaj v življenju brcnu psa ali mačko?ž 4. Si plešast? maš trebuh? kako kej mišice? :D to bo vse za zdej. lahko tudi vi mene kej vprašate. :D morš najprej uprašat če jih imajo :lol1: :lol1: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 morš najprej uprašat če jih imajo :lol1: :lol1: :lol1: sej to predvidevamo :lol1: :lol1:
danci1973 Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 1. Maš babo? če ne, zakaj ne? 2. Si briješ jajca? 3. Si kdaj v življenju brcnu psa ali mačko?ž 4. Si plešast? maš trebuh? kako kej mišice? :D to bo vse za zdej. lahko tudi vi mene kej vprašate. :D 1. :grrr :unsure: 2. :nono: 3. :nono: 4. :grrr :grim :OK: D.
_SEBA_ Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 ma sploh niste resni :glare: :lol1: o.k. bomo resni 1. nimam, nobena ni dost dobra zame 2. ne brijem, samo postrižem na kratko 3. ne, sm ljubitelj živali(splohprašička) 4. lase mam kot witney houston,mišice ko arnold u tabol letih , trebuh je pa koskast..... :lol1: :lol1: :lol1:
minca Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 sej to predvidevamo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti že veš :lol1: :lol1: smoki :naughty: :naughty: ;) ;) o.k. bomo resni 1. nimam, nobena ni dost dobra zame 2. ne brijem, samo postrižem na kratko 3. ne, sm ljubitelj živali(splohprašička) 4. lase mam kot witney houston,mišice ko arnold u tabol letih , trebuh je pa koskast..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
motoristek Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 no Mikena, ti mi gumo zrihtej jst ti pa fanta :lol1: motoristek...nisi. sprijazni se. :cry: A ti si tisti, ki je dejal: Moja punca redno sexa, jaz pa še nedolžen. Kaj storiti? :whistle: ne pridem v nobeno kategorijo... B)
Lobo Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 ... ne pridem v nobeno kategorijo... B) Kako da ne? Saj je napisala 25+ let. Še papež pride v poštev. Se pač ne bo z motorjem okoli vozila ampak s papamobilom.
mikena Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) 1. :grrr :unsure: 2. :nono: 3. :nono: 4. :grrr :grim :OK: D. 1. :? 2. :angry: kaj ti jih moram jst? 3. :OK: 4. kolko velik trebuh? o.k. bomo resni 1. nimam, nobena ni dost dobra zame 2. ne brijem, samo postrižem na kratko 3. ne, sm ljubitelj živali(splohprašička) 4. lase mam kot witney houston,mišice ko arnold u tabol letih , trebuh je pa koskast..... :lol1: :lol1: :lol1: 1. :OK: 2. ;) 3. :OK: 4. :doze: Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil mikena
danci1973 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 1. :? 2. :angry: kaj ti jih moram jst? 3. :OK: 4. kolko velik trebuh? 1. O:-) 2. :yes: Sounds like fun... 3. ... 4. Eh, trebušček pač.... :whistle: D.
Burnout Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 K lahko odgovarjam :P pa dejmo :) 1. :grrr nisem še našu nobene k bi mi ustrezala :P 2. :grim 3. :nono: 4. :grrr :grim :naughty: :lol1: :lol1: :whistle: P.S....Kdaj bo slikca? :P LP Burnout
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 +25 :lol1: , spet ena keš pička :grim pa zbirčna tud :doze: Pa gebre k je tko fajn dec :kva1: :D
gebre Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) Ma ne to, poglej mora bit star +25. Se pravi, da ma že fax narejen, ma službo, avto,.... Če pa zdej ne opaziš kam kura brca.... Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil gebre
snoopy Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Ma ne to, poglej mora bit star +25. Se pravi, da ma že fax narejen, ma službo, avto,.... Če pa zdej ne opaziš kam kura brca.... :blink: Kaj pa če upa da je pri teh leti dec že dozorel?mislim tko...mentalno,psihično... jsttorejodpadempress B) :whistle:
Miha Z. Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) Ma ne to, poglej mora bit star +25. Se pravi, da ma že fax narejen, ma službo, avto,.... Če pa zdej ne opaziš kam kura brca.... si pozabu na jahto 20m+ v Portorožki marini :devil: ej a veš ,de sm tud jest po porajtal :grim .....ženske...... :doze: :devil: 2. Si briješ jajca? lahko tudi vi mene kej vprašate. :D ja mene neki zanima!! kaku si jo pa ti briješ :unsure: :devil: Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil Miha Z.
mikena Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Ma ne to, poglej mora bit star +25. Se pravi, da ma že fax narejen, ma službo, avto,.... Če pa zdej ne opaziš kam kura brca.... čuj ti mulc :devil: kaj veš da tipi zmeraj zaostajate za babami? kaj naj jst delam z enim šmrkavcem? in nočem tipov ki majo ojdipov kompleks in rabijo mamo. in ja, itak da more bit samostojen... kaj čem s temi študentki ki jim še mama rit briše al pa so pijani vsak dan...
Brihta Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 čuj ti mulc :devil: kaj veš da tipi zmeraj zaostajate za babami? kaj naj jst delam z enim šmrkavcem? in nočem tipov ki majo ojdipov kompleks in rabijo mamo. in ja, itak da more bit samostojen... kaj čem s temi študentki ki jim še mama rit briše al pa so pijani vsak dan... :D
vapotek Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 kaj naj jst delam z enim šmrkavcem? Marsikaj lahko. Naprimer mu lahko daš fu*at. ...kaj čem s temi študentki ki jim še mama rit briše al pa so pijani vsak dan... Marsikaj lahko. Naprimer jim lahko daš fu*at.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se