mikena Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ah mladostniško razmišljanje :devil: doklernepridemimboljšipress Mogoce pa bo on zamenjal tebe? :hmm: mladainnaivna.press :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Frips Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) 2Črnolaska: mladainnaivna.press :grim držimfigezanajtabulšpress Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil Frips
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Mogoce pa bo on zamenjal tebe? :hmm: mladainnaivna.press :grim upam da ne... to pa itak ve samo on..
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: a upaš na to da me bo res menjal? pol bo pa še en več frej a? :lol1:
Alla Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Mikena, mogoče boš pa lažje našla tipa, če boš mela zaprta usta. Ker blebetat brez da vklopiš vsaj malo možgan, je precej neprijetno dejanje. Zate in za tiste, ki te poslušajo. Ko boš pa tako daleč, ti bojo pa že tipi povedali, kdaj in kako lahko odpreš usta in stegneš jezik.
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ajde črnolaska, kuča :lol1: še zmeri: ČE HOČEM! če boš bedarije pisala gotov pridem še nazaj :D
mikena Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) a upaš na to da me bo res menjal? pol bo pa še en več frej a? :lol1: eh, kaj pa ti vse veš koga že zdej on vozi okoli Alla, ma kaj bi pa ti hotla met? stara si že, marš v kuhnjo Razen vas pičk, me majo drugi tle prow radi :P Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil mikena
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 eh, kaj pa ti vse veš koga že zdej on vozi okoli Alla, ma kaj bi pa ti hotla met? verjetno tebe ne da tuki prosiš naj te kdo pelje kam. :D :blush:
mikena Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) čaki, lahko da me bo prow hmali spoznal, črnolaska :blush: peljaaaaaaaaat, se mi guziiiiiii :lol: čaki ne, se te bom usmilila, ti ga pustim, lih ki nisi blond :P Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil mikena
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 čaki, lahko da me bo prow hmali spoznal, črnolaska :blush: peljaaaaaaaaat, se mi guziiiiiii :lol: Lahko da...samo ne jokat če te bo skretiziral ker je še bolj ostrega jezika kt jz.. :blush: :lol:
SiR Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Mikena, mogoče boš pa lažje našla tipa, če boš mela zaprta usta. Ker blebetat brez da vklopiš vsaj malo možgan, je precej neprijetno dejanje. Zate in za tiste, ki te poslušajo. Ko boš pa tako daleč, ti bojo pa že tipi povedali, kdaj in kako lahko odpreš usta in stegneš jezik. pa kdaj si lohk blond lasuljo da gor za kinky seks brez obveznosti :P
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 čaki, lahko da me bo prow hmali spoznal, črnolaska :blush: peljaaaaaaaaat, se mi guziiiiiii :lol: čaki ne, se te bom usmilila, ti ga pustim, lih ki nisi blond :P tud tko me ni nič strah veš...
wind Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) Lahko da...samo ne jokat če te bo skretiziral ker je še bolj ostrega jezika kt jz.. :blush: :lol: Polpismen je tudi, tako kot ti? :hmm: Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil wind
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Razen vas pičk, me majo drugi tle prow radi :P Še zmeram čakamo sliko... :whistle:
SiR Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ups, Nagaya bere. .. to se nau dobr končal.. grem jst nazaj v "copata" mode :) :blush: draga - kaj ti skuham za kosilo?
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Polpismen je tudi, tako kot ti? :hmm: zakaj pa tebi pod vsakim postom piše "sporočilo uredil"? :rolleyes: :trance_33_sleep: :whistle: :lol: :lol1: ne bodi preveč brihten ker to menda škodje...
vapotek Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Razen vas pičk, me majo drugi tle prow radi :P Valda, če pa te hočem(o) nategnit... :blush:
Anubis Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 eh, kaj pa ti vse veš koga že zdej on vozi okoli Alla, ma kaj bi pa ti hotla met? stara si že, marš v kuhnjo Razen vas pičk, me majo drugi tle prow radi :P Meni vzbujaš določene vzgibe, ki mi dajejo slutiti, da če bi ves žolč ruknil ven naenkrat, v loku, bi te lažje prenesel. Svetoval bi ti, da se vzdržiš žaljivk. Žaljivke pa niso recimo naslednji izrazi: - butasta krava - mlada, grda in z veliko ritjo - ne debela ampak kosti ima globoko - prikrajšana za lepoto dojemanja - uporabna po sixpacku Sedaj pa z malce domišljije najdeš marsikaj.
*KAYA* Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) ..mikena res ti ni treba po nepotrebnem žalit pa zaj...kogarkoli!? :nono: ..kar je preveč je preveč..moraš mal pazit kaj pišeš.. No,to je samo moj predlog.. :) .) Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil *KAYA*
vapotek Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Žaljivke pa niso recimo naslednji izrazi: - butasta krava - mlada, grda in z veliko ritjo - ne debela ampak kosti ima globoko - prikrajšana za lepoto dojemanja - uporabna po sixpacku Kaj pa "grda ko pes, ampak glavno da je zdrava"? :?
mikena Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) bravo, bravo, ker sem nova morem pazit na gobec,a? stare kure pa lahko mene žalijo... ma kaj si ti? moderator ali kaj si? no, drage moje, vidite kako se me boste z lahkoto rešle, samo še malo me provocirajte. itak bodo sam mene opozarjali. da vam ne bi slučajno tipov ukrala. je treba branit svoj teritorij na mrtvo. Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil mikena
Nagaya Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ups, Nagaya bere. .. to se nau dobr končal.. grem jst nazaj v "copata" mode :) :blush: draga - kaj ti skuham za kosilo? meso! pa tud kuhat ga ni treba...naj bo krvavo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se