halls Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Mater,kolk ste napisali od včeraj!!! :P A samo tota tema laufa? :hmm:
SiR Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 :blink: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dobr da si povedala..in kaj bi ti bile folš? :lol1: ja njene mlade tesne rožnate češplje vendar :)
Alla Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 eh, kaj pa ti vse veš koga že zdej on vozi okoli Alla, ma kaj bi pa ti hotla met? stara si že, marš v kuhnjo Razen vas pičk, me majo drugi tle prow radi :P Jap, stara sem že. Očitno prestara, da bi lahko razumela, da lahko pri tvojih letih še vedno tako butaste kvasiš. Daj, naredi si uslugo in začni malce uporabljat tisto snov, ki jo imaš v glavi. Ni glavni namen glave, da je podstavek za lase in blebetajoča usta. In, mogoče boš kdaj ugotovila, da je tudi kuhinja krasen plac kjer se da marsikaj prijetnega počet..... :photo:
Brdaus Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 In, mogoče boš kdaj ugotovila, da je tudi kuhinja krasen plac kjer se da marsikaj prijetnega počet..... :photo: :grim :grim :grim Na pultu, ane :lol1: :lol1: :lol1: :evilgrin:
sjeng Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 In, mogoče boš kdaj ugotovila, da je tudi kuhinja krasen plac kjer se da marsikaj prijetnega počet..... :photo: Rad te mam :wub:
Brdaus Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Rad te mam :wub: Čaki mal.. napisala je prijetnega.. ne pa koristnega :nono:
sjeng Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Čaki mal.. napisala je prijetnega.. ne pa koristnega :nono: Pač sm posvoje obrnu(mogoč ji je prijetno kuhat), pa lepo je videt žensko ki ve kje je njeno mesto ;) Oh.... stara šola žensk :wub:
halls Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Pač sm posvoje obrnu(mogoč ji je prijetno kuhat), pa lepo je videt žensko ki ve kje je njeno mesto ;) Oh.... stara šola žensk :wub: Ja ja, takih ne delajo več! Škoda! :doze:
Brihta Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 In, mogoče boš kdaj ugotovila, da je tudi kuhinja krasen plac kjer se da marsikaj prijetnega počet..... :photo: Jst uživam k pucam posodo :blush:
GREY WOLF Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Jst ko jo pobrišem in to vedno bolj... :P
vapotek Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ja njene mlade tesne rožnate češplje vendar :) stari..................črnolaska je mlajša, torej tesnejša. .)
Petzl Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 Pač sm posvoje obrnu(mogoč ji je prijetno kuhat), pa lepo je videt žensko ki ve kje je njeno mesto ;) Oh.... stara šola žensk :wub: dobr da te tvoja zena ne slis :naughty:
minca Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 dobr da te tvoja zena ne slis :naughty: kera je pol moja mamica :hmm: :hmm: oči mi nč ne pove :cry: :cry: ;)
bandy Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 JZ NISM SAMSKA!!! na žalost nisi :unsure:
bandy Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 Jap, stara sem že. Očitno prestara, da bi lahko razumela, da lahko pri tvojih letih še vedno tako butaste kvasiš. Daj, naredi si uslugo in začni malce uporabljat tisto snov, ki jo imaš v glavi. Ni glavni namen glave, da je podstavek za lase in blebetajoča usta. In, mogoče boš kdaj ugotovila, da je tudi kuhinja krasen plac kjer se da marsikaj prijetnega počet..... :photo: m islim da vas tale mikena full vleče za nos po vsej verjetnosti je to nekdo drug ki veliko ve o ms. in o njenih čalnih ,malo poštudirajte :hmm:
sjeng Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 dobr da te tvoja zena ne slis :naughty: Ni žene trenutno ;), tko da lahk lajam kolko hočem
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 m islim da vas tale mikena full vleče za nos po vsej verjetnosti je to nekdo drug ki veliko ve o ms. in o njenih čalnih ,malo poštudirajte :hmm: gattolina??? hehehe
mikena Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 (popravljeno) m islim da vas tale mikena full vleče za nos po vsej verjetnosti je to nekdo drug ki veliko ve o ms. in o njenih čalnih ,malo poštudirajte :hmm: nisem. prsežem na kar češ. :D prow nova sm. sam mal sm prečekirala že forum. Popravljeno Maj 23, 2007. Popravil mikena
Klajba Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 nisem. prsežem na kar češ. :D prow nova sm. sam mal sm prečekirala že forum. poizveduješ jel :naughty: :naughty: , ti lisička ti ;)
GorazdH Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 se ne čudim, da je že zej čez 30 stopinj zunaj :naughty: to bo lizanja letos poleti. sladoleda mislim :whistle:
halls Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 poizveduješ jel :naughty: :naughty: , ti lisička ti ;) Prav ma!!! Pametna punčka! :grim :OK:
_SEBA_ Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 kera je pol moja mamica :hmm: :hmm: oči mi nč ne pove :cry: :cry: ;) ah, pust pr mir, tašče so itq zmaji :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
črnolaska Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 ja njene mlade tesne rožnate češplje vendar :) očitno se leto razlike res pozna... :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se