kađiva Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 išče se en NORMALN, samski z vikendom na morju :D (moja kolegica je izrazila željo da si takega najdem, da pol lahko gremo na morje) :grimsem na PM-ju! :) lp, nina Drnovšek je še frej, sam ma vikend oz. prebivališče na Zaplani :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1:
SiR Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 išče se en NORMALN, samski z vikendom na morju :D (moja kolegica je izrazila željo da si takega najdem, da pol lahko gremo na morje) :grimsem na PM-ju! :) lp, nina si normalna? :P
Sparx Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 išče se en NORMALN, samski z vikendom na morju :D (moja kolegica je izrazila željo da si takega najdem, da pol lahko gremo na morje) :grimsem na PM-ju! :) lp, nina Velike želje malega zamorčka! :kva2:
Ninč Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 norci! kađiuc ti si drnovška kar domou pelji pa si ga mej! ja normalna naj bi bla, čeprav se včasih ne zdi tak :whistle: kakšen zamorček, js sem panonsko dete :grim :rolleyes: :unsure:
Ninč Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ni problema, sicer pa... bosta počakala na obali :)
PikiJapok Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 išče se en NORMALN, samski z vikendom na morju :D (moja kolegica je izrazila željo da si takega najdem, da pol lahko gremo na morje) :grimsem na PM-ju! :) lp, nina Sem čuden, nisem samski, nimam weekenda na morju, ... A to pomeni, da odpadem? :headbang:
SiR Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Sem čuden, nisem samski, nimam weekenda na morju, ... A to pomeni, da odpadem? :headbang: sam dost dougo počakaj ... pa bo že vzela :P
Ninč Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) kaj pač čmo, tak je pogoj :) nisem si js zmisla pogojev :) men je zadost, če je sam motorist :D Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil Nina
GorazdH Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 jst mam vikend na morju...kjerkoli...prenosni :lol1:
Nagaya Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 amaterji :rolleyes: išče se: motorist z vsaj desetletnimi motorističnimi izkušnjami, svojim motociklom (prostornina agregata > 600 ccm) in profesionalnim do polprofesionalnim fotoaparatom, dobro situiran, samski, izobražen, razgledan, svetovljan, ki rad bere in je verbalno dobro podkovan. Zaželeni vikend na morju, na gorenjskem in prekmurju, velika garaža in terensko vozilo.
stuhec Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 kaj pač čmo, tak je pogoj :)nisem si js zmisla pogojev :) men je zadost, če je sam motorist :D sam to je velki pogoj :grim
Ninč Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 amaterji :rolleyes: išče se: motorist z vsaj desetletnimi motorističnimi izkušnjami, svojim motociklom (prostornina agregata > 600 ccm) in profesionalnim do polprofesionalnim fotoaparatom, dobro situiran, samski, izobražen, razgledan, svetovljan, ki rad bere in je verbalno dobro podkovan. Zaželeni vikend na morju, na gorenjskem in prekmurju, velika garaža in terensko vozilo. točno tak :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
GorazdH Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) jst izpolnjujem vse pogoje, ki jih postavlja nagaYa...razen da jem vikend prenosen, izobrazba na papirju pa itak ni znak inteligence :whistle: Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil GorazdH
Nagaya Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 odlično..rabim sodelavca, ki izpolnjuje pogoje, da bo znal delat in ima dovolj denarja da bo delal iz gušta.
Ninč Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 nimate pojma! js mam tle resne namene, vi se pa tle norca delate! ja ja, sej... se bo že najdu kak "primeren" (upanje umre zadnje :whistle: )
Anubis Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 amaterji :rolleyes: išče se: motorist z vsaj desetletnimi motorističnimi izkušnjami, svojim motociklom (prostornina agregata > 600 ccm) in profesionalnim do polprofesionalnim fotoaparatom, dobro situiran, samski, izobražen, razgledan, svetovljan, ki rad bere in je verbalno dobro podkovan. Zaželeni vikend na morju, na gorenjskem in prekmurju, velika garaža in terensko vozilo. Skoraj sem pomislil, da mene opisuješ. Izpustila si pa glavno karakteristiko - žal imam tudi sebe zelo rad, tako da odpade. :evilgrin:
Nagaya Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Skoraj sem pomislil, da mene opisuješ. Izpustila si pa glavno karakteristiko - žal imam tudi sebe zelo rad, tako da odpade. :evilgrin: namenoma Božanski :) ,..namenoma... in kako delo je to? :whistle: deklica za vse..
Sparx Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 amaterji :rolleyes: išče se: motorist z vsaj desetletnimi motorističnimi izkušnjami, svojim motociklom (prostornina agregata > 600 ccm) in profesionalnim do polprofesionalnim fotoaparatom, dobro situiran, samski, izobražen, razgledan, svetovljan, ki rad bere in je verbalno dobro podkovan. Zaželeni vikend na morju, na gorenjskem in prekmurju, velika garaža in terensko vozilo. Na žalost imam skoraj vse, vendar vikend samo v Zasavju! :wacko:
Nagaya Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 vsakomur se zgodi, da je kdaj in kje malo prekratek... nič sekirat :)
Pervy Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 amaterji :rolleyes: išče se: motorist z vsaj desetletnimi motorističnimi izkušnjami, svojim motociklom (prostornina agregata > 600 ccm) in profesionalnim do polprofesionalnim fotoaparatom, dobro situiran, samski, izobražen, razgledan, svetovljan, ki rad bere in je verbalno dobro podkovan. Zaželeni vikend na morju, na gorenjskem in prekmurju, velika garaža in terensko vozilo. imam vse razen samskega stana, vikenda na gorenjskem in v prekmurju (mam pa vikend na morju in pohorju) in terenca (mam pa kabrio in enoprostorca). ob tem sem še zelo potenten. zakaj imam občutek da vseeno nisem v nagayinem izboru?!?! :whistle:
Anubis Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 imam vse razen samskega stana, vikenda na gorenjskem in v prekmurju (mam pa vikend na morju in pohorju) in terenca (mam pa kabrio in enoprostorca). ob tem sem še zelo potenten. zakaj imam občutek da vseeno nisem v nagayinem izboru?!?! :whistle: Ker Pohorje ni klasificirano pod rubriko "svetovljan". :evilgrin: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se