Iva Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 s prijateljico isceva moskega/e, ki so sposobni krotiti tezke motorje ( nad 200 kil ) :yea1: . seveda brez obveznosti, zagotovljena divja, nepozabna dozivetja. O:-) :devil:
Pravokotar Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 s prijateljico isceva moskega/e, ki so sposobni krotiti tezke motorje ( nad 200 kil ) :yea1: .seveda brez obveznosti, zagotovljena divja, nepozabna dozivetja. O:-) :devil: Bodi tako dobra in zaupaj Onkelnu PEPEtu naslednje: katero cifro dahne tvoja vaga, ko se skobacaš nanjo?
motoristek Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 sej sm jst tut zahtevna, smao v drugih merilih, ne materialnih O:-) O:-) :naughty: :P :D :naughty: Bodi tako dobra in zaupaj Onkelnu PEPEtu naslednje: katero cifro dahne tvoja vaga, ko se skobacaš nanjo? mogoče je pa mislila 200KW... :lol1:
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 sej sm jst tut zahtevna, smao v drugih merilih, ne materialnih O:-) O:-) :naughty: :P :D Ha, bejš no, tud tiste, ki so materialne se spremenijo, samo da mora mimo njih pridet pravo gobezdalo z vzdržlivo mojzesovo palčko pa se v momentu spreobrne, kot skala v vodo... :winkiss:
klimbra Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Ne izpolnjujem nobenega od zaželenih pogojev....................... .........."baje" pa da znam kuhati :whistle:
GorazdH Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 klimbra, bi bil dobra gospodinja torej :lol1: medtem ko bi ti kuhal bi se ona preganjala po kavču/postelji s kakim mojzesom ki bi odprl rdeče morje... :kva2:
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 medtem ko bi ti kuhal bi se ona preganjala po kavču/postelji s kakim mojzesom ki bi odprl rdeče morje... :kva2: ...in vanj naselil svoje ribice :naughty:
klimbra Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Jebat ga................sem se pač zadovoljil........z vlogo gospodinjca..... Važn je, da sem v njeni................bližini :whistle:
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) Jebat ga................sem se pač zadovoljil........z vlogo gospodinjca..... Važn je, da sem v njeni................bližini :whistle: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: in da njej to odgovarja PS:nekje sm slišal da rade gledajo moškega v kuhinji...le zakaj??? :naughty: :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil snoopy
GorazdH Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 aaa klimbra, romantik a? dolga predigra in te reči :whistle:
Ninč Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 jz mam sam morje a to bi šlo?? od kdaj je pa morje tvoje? :hmm:
primozh Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 :naughty: mogoče je pa mislila 200KW... :lol1: :lol:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 od kdaj je pa morje tvoje? :hmm: Joj zdaj pa boš še vso lastnino na papirju hotla met... :grrr
Ninč Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Joj zdaj pa boš še vso lastnino na papirju hotla met... :grrr nej, samo pijtan!
Nagaya Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) imam vse razen samskega stana, vikenda na gorenjskem in v prekmurju (mam pa vikend na morju in pohorju) in terenca (mam pa kabrio in enoprostorca). ob tem sem še zelo potenten. zakaj imam občutek da vseeno nisem v nagayinem izboru?!?! :whistle: o si, si ..kome no? :naughty: če si ti za, sem tudi jaz... mi pa etika malo na poti stoji, da bi te imela za "potrčka" :unsure: moraš še lete poleg napisat "lete" niso važne..samo da je zdravje ok. Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil Nagaya
Iva Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) Bodi tako dobra in zaupaj Onkelnu PEPEtu naslednje: katero cifro dahne tvoja vaga, ko se skobacaš nanjo? 110 kg....skupaj s kolegico :) Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil Iva
SiR Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 110 kg....skupaj s kolegico :) kakšna je pa dolžina špranje?
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) ej fantje jz sm tud samska, a bo kej zame ostal, al mi bo nina use pobrala :evilgrin: valda da bo, mi zvesti pohorci smo ti vedno na razpolago :yes: uuuuuuu to je zakon, taki fantje so močni, da te po postl premetavajo med telovadbo. I LIKE :naughty: jz ne zahtevam velik od fanta :whistle: mi tud ne dosti od punce....samo da je nonstop potrebna :D :lol1: Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil _Nejko_
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 mi tud ne dosti od punce....samo da je nonstop potrebna :D :lol1: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: podpišem :naughty: :rolleyes:
bandy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 nej, samo pijtan! to je samo da se pohvalim da nimam vikenda mam pa morje :yea1:
bandy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 o si, si ..kome no? :naughty: če si ti za, sem tudi jaz... mi pa etika malo na poti stoji, da bi te imela za "potrčka" :unsure: "lete" niso važne..samo da je zdravje ok. ne vem če bi ti pasalo da te en šlata star okol 75 let al pa več ma pa vikend na morju pa wc za hišo :blush:
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 :grim Ti sam reč :naughty: , pa te lohk koj mal zvežem...
Nagaya Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 ne vem če bi ti pasalo da te en šlata star okol 75 let al pa več ma pa vikend na morju pa wc za hišo :blush: če bi bral (ne samo črke gledal) potem bi videl, da ne iščem kandidatov za šlatanje, ampak osebnega tajnika. :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se