halls Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 to je samo da se pohvalim da nimam vikenda mam pa morje :yea1: Ko te Hrvati čujejo,si pa najebo! Ti bojo kr eno ribolovno cono nardili! :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Ti sam reč :naughty: , pa te lohk koj mal zvežem... ka mi boš pa pol naredu :naughty:
črnolaska Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: in da njej to odgovarja PS:nekje sm slišal da rade gledajo moškega v kuhinji...le zakaj??? :naughty: :whistle: :whistle: :whistle: kjerkol rade gledamo tipe..samo če delajo kej uporabnega..ne pa traparij :winkiss: :naughty: :rolleyes:
Tanjuška Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 kjerkol rade gledamo tipe..samo če delajo kej uporabnega..ne pa traparij :winkiss: :naughty: :rolleyes: sploh pa če so še zgoraj brez pa da majo mišice, še več užitek je pa če so čist nagi, pa sam en tak čist majhn predpasnik zavezan okol pasu, če so že glih u kuhnji, pa če je še brez predpasnika je pa še več veselje :worship:
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 ka mi boš pa pol naredu :naughty: Kar mi boš pustila :naughty: pa še mal več :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Kar mi boš pustila :naughty: pa še mal več :evilgrin: zmenjeno :naughty: kdaj se dobiva :whistle:
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zmenjeno :naughty: kdaj se dobiva :whistle: a ti misleš da gre to kar tko, :grrr bo šlo bel :krneki: :evilgrin: he, he
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 kjerkol rade gledamo tipe..samo če delajo kej uporabnega..ne pa traparij :winkiss: :naughty: :rolleyes: Definiraj traparije... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Definiraj traparije... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :D
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 :D ah dj no...to pa ja ni traparija...k če ne...pol tut punce počno traparije :whistle: A je kera za traparije??? :naughty: :evilgrin:
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 ah dj no...to pa ja ni traparija...k če ne...pol tut punce počno traparije :whistle: A je kera za traparije??? :naughty: :evilgrin: Mi drugač definiramo traparije kot pa ženske :whistle: Drugač sm pa prepričan, da traparije počnejo v večini ženske jest sm tud za tele traparije
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 sploh pa če so še zgoraj brez pa da majo mišice, še več užitek je pa če so čist nagi, pa sam en tak čist majhn predpasnik zavezan okol pasu, če so že glih u kuhnji, pa če je še brez predpasnika je pa še več veselje :worship: Pa pravte da niste zahtevne...pol nj pa še po taktu pomivamo pa plešemo ane...kaj pa če se med predal zatakne?? :whistle: Mi drugač definiramo traparije kot pa ženske :whistle: Drugač sm pa prepričan, da traparije počnejo v večini ženske jest sm tud za tele traparije Ti se pa postav v vrsto...pa en metr stran od mene...da ne bom jst čutu tvojih traparij!!!! :krneki: :krneki: :unsure:
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Ti se pa postav v vrsto...pa en metr stran od mene...da ne bom jst čutu tvojih traparij!!!! :krneki: :krneki: :unsure: Neboš,brezskrbi.Nimam kakšnih narobnih nagnenj :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 v temi "a je ket kkšen motorist zame?" se zgovarjata dva tipa :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap:
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 v temi "a je ket kkšen motorist zame?" se zgovarjata dva tipa :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: Kok znate takoj izkoristit....namest da bi vsaka enga prtislna pa... :whistle: :whistle: Če ste pa ženske vse zbežale!!!!!!!!!!!!!! :glare: :glare: :glare:
metuljcica46 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 jst nikamor ne bežim... :naughty:
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 jst nikamor ne bežim... :naughty: :evilgrin: :010 :friend2: sam..čakaš me pa tut ne... :glare: sj še bolš...mam rd mal igrc prej... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
metuljcica46 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 no opiš ti mal te igrce :evilgrin: :naughty:
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 no opiš ti mal te igrce :evilgrin: :naughty: nč ne opišem...lohka pa pokažem :naughty: ...mojster čuva svoje čare... :rolleyes: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: maš kakšne posebne želje?? :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 mojster praviš :naughty: no ja to lahko le kdo drug potrdi....edin če si sam tok samozavestn :whistle: :P ne bom zdj o željah, so pomoje prezahtevne zate :lol1: :lol1: :yes: :lol:
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) mojster praviš :naughty: no ja to lahko le kdo drug potrdi....edin če si sam tok samozavestn :whistle: vedno težim k najboljšemu :rolleyes: :P ne bom zdj o željah, so pomoje prezahtevne zate :lol1: :lol1: :yes: :lol: sj sm vedu...pa sm spet na istem....jst pa že....ah brez besed... :cry: :cry: :cry: :cry: Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil snoopy
metuljcica46 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 sj sm vedu...pa sm spet na istem....jst pa že....ah brez besed... :cry: :cry: :cry: :cry: no no ne bit ćalostn, se mi boš zasmilu.... :mellow:
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 no no ne bit ćalostn, se mi boš zasmilu.... :mellow: mogoče pa je to moj as v rokavu :naughty: :naughty: :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 mogoče pa je to moj as v rokavu :naughty: :naughty: pametn dečko :yes: ti že veš kk se stvari streže :yea2: torej če punce ne moreš očarat drugače, posežeš po svoji nežnejši plati ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se