Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 OURAJT :OK: Končno tema nekam pelje :naughty: Upam da bo kmalu "blatni ring" pa chikfajt :worship: :kva2: :lol1: A ti si se pa postavu kot glavni petelin na kup gnoja, da boš lahko vse nadzoroval?
no_name Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Itak :OK: :lol1: :naughty: Ampak bom od daleč nadzoroval, da lahko hitro spi..im če bo zadeva ušla izpod nadzora :lol1: :blush:
davinci Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 mene pa zanima katera bi zmagala. :devil: še bolj pa kaj bi bila glavna nagrada :?
Nagaya Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 zmagovalka lahko naredi iz tebe zastopnika za Blaupunkt....
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Jst sem pa en jagodov jogurt pojedu zdele. mmmmm je bil dober :)
davinci Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 zmagovalka lahko naredi iz tebe zastopnika za Blaupunkt.... vsaka stvar ima svojo ceno. jaz vem, da bi bilo vredno. :P
vapotek Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Jst sem pa en jagodov jogurt pojedu zdele. mmmmm je bil dober :) upam da ni bil dukatov!
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 upam da ni bil dukatov! Kaksen Dukat. EGO je bil.
no_name Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 zmagovalka lahko naredi iz tebe zastopnika za Blaupunkt.... Ni boljšga kukr da te ena res dobr našeška... :OK: spank me i've been very bad :kva2:
Tanjuška Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 u wish :photo: v bistvu si samo tečna s svojim fukfehtanjem....pa ti ne bi želela ostat dolžna :whistle: pol pa ne brat mojih izjav, če so ti tako moteče, kdo te pa sil :? aja sj res, ti se preveč fino delaš, da bi loh kej tazga pisala klele gor. in pol ona men, da sm fina, jao jao :grim
vapotek Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Kaksen Dukat. EGO je bil. Hvala bogu, ker Hrvatov pa res ne bomo podpirali!
pirrulz Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 :eek: No pa je vrag še tole temo vzel :devil: Pravzaprav je ta topic šele zdaj postal delno zanimiv. :grim
KeC Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Pravzaprav je ta topic šele zdaj postal delno zanimiv. :grim Ah pirrulz, to še ni nič, še vedno smo v fazi ogrevanja, nič ne zamujaš gremo na pir. :grim
pirrulz Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Ah pirrulz, to še ni nič, še vedno smo v fazi ogrevanja, nič ne zamujaš gremo na pir. :grim Glasujem ZA. :grim :OK:
KeC Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Pa potem ko bo kej za videt pridemo nazaj pogledat (s polno hladilno torbo seveda).
Nagaya Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 (popravljeno) pol pa ne brat mojih izjav, če so ti tako moteče, kdo te pa sil :? aja sj res, ti se preveč fino delaš, da bi loh kej tazga pisala klele gor. in pol ona men, da sm fina, jao jao :grim :winkiss: jep....to bo :grim to da fehtarišiiš in žicaš, nikakor pa nočeš direkt nobenmu rečt naj se gre dol udarit s teboj, ampak samo jamraš kako z nobenim nič ni, sploh nima veze :photo: Popravljeno Avgust 11, 2006. Popravil Nagaya
Tanjuška Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 :winkiss: jep....to bo :grim to da fehtarišiiš in žicaš, nikakor pa nočeš direkt nobenmu rečt naj se gre dol udarit s teboj, ampak samo jamraš kako z nobenim nič ni, sploh nima veze :photo: no comment
Lobo Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 a je ket ksna motoristka zame :) Za čikenfajt si odprite svojo temo. Tu se naj pofočkajo tiste, ki bi rade dale in ne tiste, ki ne bi, ker bla bla bla bla ...
Irencko Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 a je ket ksna motoristka zame :) Za čikenfajt si odprite svojo temo. Tu se naj pofočkajo tiste, ki bi rade dale in ne tiste, ki ne bi, ker bla bla bla bla ... ki bi rade dale.... eno po betici.... :naughty: hehe O:-)
Lobo Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 ki bi rade dale.... eno po betici.... :naughty: hehe O:-) Kateri? :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 Kateri? :whistle: toji... taveliki, zj kera j too... pa n vem:OK:
Anubis Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 A je slučajno katera ornk za prefukat? To ni več nobeni stvari podobno... :devil:
Cegi Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 A je slučajno katera ornk za prefukat? To ni več nobeni stvari podobno... :devil: ...to je pa že na meji obupa. :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se