Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 A je slučajno katera ornk za prefukat? To ni več nobeni stvari podobno... :devil: u matr, ti si pa čist podivjan, zj odvisn kako mislš "prefukat" a tko, da jo mau po ritki potolčeš med sexom al res na orng?
Cegi Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 (popravljeno) po moje še sam ne ve..... :lol1: Popravljeno Avgust 14, 2006. Popravil Cegi
Anubis Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 ...to je pa že na meji obupa. :hmm: Obup je definitivno vpleten v tole debato, s katere strani - očitno te malce bega, ne? po moje še sam ne ve..... :lol1: Še dobro, da ni po tvoje. .) u matr, ti si pa čist podivjan, zj odvisn kako mislš "prefukat" a tko, da jo mau po ritki potolčeš med sexom al res na orng? Pomojem se ti niti ne sanja, do kakšne mere gre lahko ta "podivjanost", po tvoji oznaki. Kako pa naj bi sanacija v nebo vpijočega stanja akterk topica potekala, je pa drugo vprašanje. Mnogo je akterk topica, ki si nikoli ne bodo zaslužile posredovanja z moje strani, tako da je to tanek led, če bi sedaj opisoval kako, kdaj in zakaj. Drugače je imela pa inkvizicija nekaj zanimivih praks, kako dodobra poskrbet za opisano problematiko.
lojzi Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 (popravljeno) A je slu?no katera ornk za prefukat? To ni ve?obeni stvari podobno... :devil: PRE al pa PO koren je zmeri isti....tiste, ki jim drugo fali, eetaq počnejo take neumnosti, da tud prvo zaslužjo...al se mogočne strinjaš? Popravljeno Avgust 14, 2006. Popravil lojzi
Anubis Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 PRE al pa PO koren je zmeri isti....tiste, ki jim drugo fali, eetaq počnejo take neumnosti, da tud prvo zaslužjo...al se mogočne strinjaš? Zadel si bistvo mojega vprašanja. Ampak ciljni publiki dostikrat meglica lažnega zastre pogled in ne vidijo detajlov. dolker ni prepozno. Takrat pa se zgodi situacija, ko misleč, da so rože ali vsaj popki - čakajo na obdobje cvetenja, ko pa zacvetijo pa ugotovijo, da niso rože ampak solata. Neuporabna in samo za na kompost. :) :D
Anubis Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Lepi, ne plasit otrok. :K .) Ej...mal si me poslinila. Kdo bo pa skrbel zame, če mi spodrsne? :devil:
primozh Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 zanimiv naslov teme sam nič od nje :lol1:
gizmOkak Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Takrat pa se zgodi situacija, ko misleč, da so rože ali vsaj popki - čakajo na obdobje cvetenja, ko pa zacvetijo pa ugotovijo, da niso rože ampak solata. Neuporabna in samo za na kompost. :) :D pošteno povedano :OK:
miha Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 mal zamrla tema no kje je kakšna zame :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 pa zame tut.. sm bl pr mladih :D haha
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 js sm tud pr tmladih (še posebi pr puncah) najraj :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 js sm tud pr tmladih (še posebi pr puncah) najraj :whistle: Jst tud, jst tud :bounce:
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Jst tud, jst tud :bounce: SLINAUUUC :P a je kera zame... naslednji teden mam dopust... pa do Splita pičim... je kera za furco :whistle:
Sparx Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 SLINAUUUC :Pa je kera zame... naslednji teden mam dopust... pa do Splita pičim... je kera za furco :whistle: Jaz bi že ta teden kero povabil! :P
GREY WOLF Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Jaz bi že ta teden kero povabil! :P SLINAUC postavi se v vrsto,torej jst grem že danes, pa jutri, pa pojutrišnjem,pa vsak dan na morje.A gre kera??? :chase:
fossil Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 a zdej smo pa že vsi slinavci??? :slap:
Sparx Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 SLINAUC postavi se v vrsto,torej jst grem že danes, pa jutri, pa pojutrišnjem,pa vsak dan na morje.A gre kera??? :chase: In kje je ta vrsta? :(
fossil Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 pa to se WOLFu blede od premočnega sonca na obali :evilgrin:
Sparx Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 pa to se WOLFu blede od premočnega sonca na obali :evilgrin: Ali poceni italjanskega piva! :kva2:
Lobo Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 In kje je ta vrsta? :( Pri javnih izvajalkah. Pri zasebnicah je ni.
Sparx Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Pri javnih izvajalkah. Pri zasebnicah je ni. :slap:
GREY WOLF Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Alo, se bom razpizdil, italijani nimajo slabega piva, ga sploh nimajo!!!!!!!!!!!!!!! Drugo, javno zasebno partnerstvo je sedaj tudi zakonsko dovoljeno.No problem... No a je kje kakšna :whistle: čez urco dve grem na murje.
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Alo, se bom razpizdil, italijani nimajo slabega piva, ga sploh nimajo!!!!!!!!!!!!!!!Drugo, javno zasebno partnerstvo je sedaj tudi zakonsko dovoljeno.No problem... No a je kje kakšna :whistle: čez urco dve grem na murje. kr pejt na murje ... :closedeyes: hinauc :closedeyes: .. js bom ta tukilele smrdeu :headbang: ... vpraš če je ket kakšna motoristka zame :whistle:
minca Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 (popravljeno) jz bi šla na morje :010 :whistle: :whistle: ;) Popravljeno Julij 16, 2007. Popravil minca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se