GREY WOLF Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 kr pejt na murje ... :closedeyes: hinauc :closedeyes: .. js bom ta tukilele smrdeu :headbang: ... vpraš če je ket kakšna motoristka zame :whistle: Dej no do Kala se spusti, proti večeru, spijeva pivce za živce.Od tam že vidiš morje... :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 jz bi šla na morje :010 :whistle: :whistle: ;) Minca mladoletnim ni dovoljeno pod Kal, Maus straši... :alien1:
minca Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Minca mladoletnim ni dovoljeno pod Kal, Maus straši... :alien1: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ja sej... :cry: ...vedno zvisim :cry:
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 jz bi šla na morje :010 :whistle: :whistle: ;) :whistle: jst tut... :whistle: :whistle: Dej no do Kala se spusti, proti večeru, spijeva pivce za živce.Od tam že vidiš morje... :whistle: ja ja... da me prefukaš in punce uzameš :whistle: dons ne.. k je prevroče... pol bom pa kuhana jajčka hladil pr črnih tangicah :lol1:
minca Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 :whistle: kaj spet žvižgaš? :whistle: ;)....spet ti dougujem enga smeškota :whistle: :winkiss: :lol1:
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 kaj spet žvižgaš? :whistle: ;)....spet ti dougujem enga smeškota :whistle: :winkiss: :lol1: ma nč ne zvisiš... men marsikaj drugega obvisi :whistle: pa ne wolfija poslušat, spljoh grozen jaz nisem sploh nć :naughty: :winkiss:
minca Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 ma nč ne zvisiš... men marsikaj drugega obvisi :whistle: pa ne wolfija poslušat, spljoh grozen jaz nisem sploh nć :naughty: :winkiss: zvisim ja....vedno :closedeyes: :closedeyes: zdej se mi pa kr očijo souzi :cry: vem jz to :grim :yes:
GREY WOLF Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 ma nč ne zvisiš... men marsikaj drugega obvisi :whistle: pa ne wolfija poslušat, spljoh grozen jaz nisem sploh nć :naughty: :winkiss: Seveda je grozen.Groza in trepet ... zato nobena na morje preko Kala ne gre.Zdej se pa vn vadi prevroče pa tak...Cvika da ne pade v zasedo... :ninja:
Lobo Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ja sej... :cry: ...vedno zvisim :cry: Ti samo vzemi mene sabo. Pa da vidimo tistega, ki bi ti upal kaj žalega storiti.
minca Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Ti samo vzemi mene sabo. Pa da vidimo tistega, ki bi ti upal kaj žalega storiti. ok :grim....samo sej me ne bo noben na morje hoteu peljat s seboj :cry: :cry: ....
Lobo Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 ok :grim....samo sej me ne bo noben na morje hoteu peljat s seboj :cry: :cry: .... A ti polovim enga motorista? Povej samo kakšne farbe. On in motor. Pa ga tak dolgo ustrahujem, da te bo z nasmeškom pelal.
Irencko Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 (popravljeno) A ti polovim enga motorista? Povej samo kakšne farbe. On in motor. Pa ga tak dolgo ustrahujem, da te bo z nasmeškom pelal. e ritka tk se gavari... :worship: minca drgač pa moj mlinčk :whistle: č boje drug sam kokodakal :naughty: Popravljeno Julij 16, 2007. Popravil Irencko
minca Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 A ti polovim enga motorista? Povej samo kakšne farbe. On in motor. Pa ga tak dolgo ustrahujem, da te bo z nasmeškom pelal. ok :girm.....barve niti niso važne :hmm: :blush: ... e ritka tk se gavari... :worship: minca drgač pa moj mlinčk :whistle: č boje drug sam kokodakal :naughty: :lol: :lol: :lol: ;)
miha Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 jst se ponudm sam povej kdaj :whistle: :whistle: :whistle: irenca a grees tut ti zravn z mlinckom :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Zopet bo naval na murje preko Kala.Grem raje v senco. :whistle:
maus Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 A ti polovim enga motorista? Povej samo kakšne farbe. On in motor. Pa ga tak dolgo ustrahujem, da te bo z nasmeškom pelal. groziš :o :winkiss:
minca Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 groziš :o :winkiss: grozi ja...če boste men kej naredil :evilgrin: :evilgrin: :whistle:
maus Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 grozi ja...če boste men kej naredil :evilgrin: :evilgrin: :whistle: šele pol se bo zgroziu... k bom štunfe sezu :lol1:
minca Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 šele pol se bo zgroziu... k bom štunfe sezu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa ne morš no...mausi :angry: ...k te naum več marala sploh ne nč :grrr
Irencko Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) jst se ponudm sam povej kdaj :whistle: :whistle: :whistle: irenca a grees tut ti zravn z mlinckom :whistle: jst sm zmer za furco :whistle: Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil Irencko
miha Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 jst sm zmer za furco :whistle: sam minca ne upa :naughty: :naughty:
minca Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 sam minca ne upa :naughty: :naughty: kdo prav da ne upam....jz skor vse upam :grim :rolleyes: :whistle:
maus Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 tale miha.. minci za ovratnik diha :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se