vapotek Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 si jim fouš? Ja, ful. Se grozno trudim, da bi bil kot oni, zato se že 6 dni ne tuširam...
ataIBA Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 Ja, ful. Se grozno trudim, da bi bil kot oni, zato se že 6 dni ne tuširam... ... a to je blo včeraj? Jaz sn pa mislo, da od mojih zoknov od novembra... :whistle: , neki Cammembert duh se je valil po prostoru :evilgrin: ...
ataIBA Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 jaz bi tut rad mel eno za na zadnji sedež, ampak tako ki se nebo drla :whistle: Ljubezni pa nerabim ... mam polno škatlo tega ... za skrajni slučaj pa še babo doma :lol1: ... tako, da ko ji štopl vun potegneš naredi samo frrrrrrrr in gre malo po luftu, pol pa nazaj v škatlo??? :whistle: :hmm: :lol1: :nono:
NGregor Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) ... tako, da ko ji štopl vun potegneš naredi samo frrrrrrrr in gre malo po luftu, pol pa nazaj v škatlo??? :whistle: :hmm: :lol1: :nono: pa ni težav z njo ... vsak vulkanizer ji reši edino težavo ki jo lahko ima ... nič ne jé pa nič ne pije ( no ja, včasih že :whistle: ) ... pa še taščo komot prenašaš :lol1: Drugače vam pa jaz vsem privoščim tako fajn taščo ko mam jaz ... da sem malo starejši bi jo menjal za ženo :lol1: pa...padli smo iz koncepta ... torej iščem eno za zadnji zic ... pa nesme doma nič povedat, kaj je vse mogla delat :whistle: Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil NGregor
Port Folio Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ... torej iščem eno za zadnji zic ... pa nesme doma nič povedat, kaj je vse mogla delat :whistle: O:-) torej, definiral si da iščeš mladoletno dekle :kva1: :xx: .)
NGregor Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 O:-) torej, definiral si da iščeš mladoletno dekle :kva1: :xx: .) mladoletna lahko samo na števec pogleda pa gre dalje ... priporočljiv rang starosti je 27 - 45 ... te so najbol uporabne, ko se še ne al pa ne več derejo ko pune vsekaš mimo :whistle:
2win Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 mladoletna lahko samo na števec pogleda pa gre dalje ... priporočljiv rang starosti je 27 - 45 ... te so najbol uporabne, ko se še ne al pa ne več derejo ko pune vsekaš mimo :whistle: Za mladoletne se strinjam. Drugače je pa rang SAM DA DBIM. :whistle: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se