MARJA Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Če bo sobota 1 lačen klun, če nedelja 2 kluna :whistle: :whistle: :worship:
T-boy Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) Če bo sobota 1 lačen klun, če nedelja 2 kluna :whistle: :whistle: :worship: Torej, 2 kluna. :grim :grim Dobimo se v nedeljo, ob 11.30h, pri Gamsu v Slovenski Bistrici. Pol pa pocasi na vzhod... :kva2: A vreme bo? :hmm: Pa dajte se malce prijavit na RAT straneh, da lahko v petek oz. soboto javim priblizno stevilo nastopajocih. :trance_33_sleep: Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil T-boy
hilton Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Torej, 2 kluna. :grim :grim Dobimo se v nedeljo, ob 11.30h, pri Gamsu v Slovenski Bistrici. Pol pa pocasi na vzhod... :kva2: A vreme bo? :hmm: Pa dajte se malce prijavit na RAT straneh, da lahko v petek oz. soboto javim priblizno stevilo nastopajocih. :trance_33_sleep: aha aha ich komme sehr lačen :whistle:
wind Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Torej, 2 kluna. :grim :grim Dobimo se v nedeljo, ob 11.30h, pri Gamsu v Slovenski Bistrici. Pol pa pocasi na vzhod... :kva2: A vreme bo? :hmm: Pa dajte se malce prijavit na RAT straneh, da lahko v petek oz. soboto javim priblizno stevilo nastopajocih. :trance_33_sleep: Pridem... :whistle:
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Kaki kmeti ste vi meni!!! Kaj je pa soboti falilo? :angry: OK, pač brez mene... :glare:
hilton Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Kaki kmeti ste vi meni!!! Kaj je pa soboti falilo? :angry: OK, pač brez mene... :glare: mater komaj zaj sem vido da je to v nedeljo. :headbang: :headbang: vapo se je pa tako veselil sobote :trance_33_sleep:
Rocky Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Jaz tudi! Se veselim srečanja z Royalsko konjenico. :worship: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Marvin2 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Končno, prideva oba. :worship:
maus Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 eh .. če pa vapotek ne gre... a nj bom samo jaz s tapravim motorjem ? :closedeyes:
MARJA Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Javim v petek če grem. Neki se mi podira za vikend, pa ne motor, k ta je neuničljiv :worship:
T-boy Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Javim v petek če grem. Neki se mi podira za vikend, pa ne motor, k ta je neuničljiv :worship: Sem se ekstra potrudil za 2 kluna (termin prestavil na nedeljo). Brez tvojega Trophy-ja B) ne bo pravo. :trance_33_sleep: Stisni, Marja... :yes: :yes: :yes:
T-boy Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 (popravljeno) Kaki kmeti ste vi meni!!! Kaj je pa soboti falilo? :angry: OK, pač brez mene... :glare: Sorry, stari. :trance_33_sleep: Nedelja, ker bo takrat vec Triumph-atorjev B) B) B) in baje enako lepo vreme :rolleyes: . Kaj so ti roko zvili, pa moras na govejsko in restanega k tasci? :whistle: Popravljeno Oktober 22, 2008. Popravil T-boy
T-boy Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Dobimo se v nedeljo, ob 11.30h, pri Gamsu v Slovenski Bistrici. Pol pa pocasi na vzhod... :kva2: Pa dajte se malce prijavit na RAT straneh, da lahko v petek oz. soboto javim priblizno stevilo nastopajocih. :trance_33_sleep:
gody01 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Se prijavljam. Aja, a se sploh lahko, ko nimam kraljičinega mopeda ?
T-boy Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 (popravljeno) Itaq. :grim :grim :grim Bosta z Mausijem vsaj na pravih motorjih. :whistle: Fugly? :hmm: Popravljeno Oktober 22, 2008. Popravil T-boy
hilton Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Se prijavljam.Aja, a se sploh lahko, ko nimam kraljičinega mopeda ? saj bi ti ga posodo samo se bojim da ga pol nebom nikoli vec videl :headbang: :headbang:
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Kaj so ti roko zvili, pa moras na govejsko in restanega k tasci? :whistle: Stari moj, pa tebi se res zdi, da bi jaz hodil na "taščina" nedeljska kosila? :grrr
Mutika Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Itaq. :grim :grim :grim Bosta z Mausijem vsaj na pravih motorjih. :whistle: Fugly? :hmm: Fugly? Sicer z največjim veseljem ... :hmm: ... ampak ... odvisno od stanja tiste noge, ki gas privija. :(
T-boy Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 (popravljeno) Fugly? Sicer z največjim veseljem ... :hmm: ... ampak ... odvisno od stanja tiste noge, ki gas privija. :( Saj mas se tri dni rehab-a, pol pa gasa na vzhod... :yea2: :yea2: :yea2: (jaz sem bil lani tudi s stirikolesnikom, pa me niso tepli sploh :blush: ) Popravljeno Oktober 22, 2008. Popravil T-boy
Mutika Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 eh .. če pa vapotek ne gre... a nj bom samo jaz s tapravim motorjem ? :closedeyes: Mausi, kaj ti si na "trijumfa" prešaltal? :rolleyes: :whistle: :P ? Stari moj, pa tebi se res zdi, da bi jaz hodil na "taščina" nedeljska kosila? :grrr Veš kaj, stari, nea štrajkaj. Še Fugly gre skoraj ziher hcoj! Saj mas se tri dni rehab-a, pol pa gasa na vzhod... :yea2: :yea2: :yea2: (jaz sem bil lani tudi s stirikolesnikom, pa me niso tepli sploh :blush: ) Čuj, srčece, kaj pa tempo? Fugly ni ravno med najhitrejšimi motorji ... :P !
davidg Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Bom še jaz poizkusil onečedit vas Britance ;). D.
hilton Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Bom še jaz poizkusil onečedit vas Britance ;) . D. ej t-boy saj mama nalepke pripravljene kajne :whistle: :whistle: jaz se mam ene 4 tak da bomo ze lepli na tisto japonsko šaro to
davidg Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 ej t-boy saj mama nalepke pripravljene kajne :whistle: :whistle: jaz se mam ene 4 tak da bomo ze lepli na tisto japonsko šaro to :krneki: D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se