T-boy Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 ej t-boy saj mama nalepke pripravljene kajne :whistle: :whistle: :grim :grim :grim ...pa pol ko jih dobijo gor se po protokolu pricakuje poklek ali globok priklon. :trance_33_sleep: Da ne bo nejasnosti... :whistle:
danci1973 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 (popravljeno) Hmm... Ma kdo kaki Baotian skuter za posodit? Tak, da vas ne bom preveč čakal... :naughty: D. PS: No, če ne dobim skutera, grem s svojim - bom pač 2 kroga naredu. :whiste: Popravljeno Oktober 22, 2008. Popravil danci1973
davidg Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 :grim :grim :grim ...pa pol ko jih dobijo gor se po protokolu pricakuje poklek ali globok priklon. :trance_33_sleep: Da ne bo nejasnosti... :whistle: :BUA: :whistle: D.
Mutika Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 :BUA: :whistle: D. :unsure: Pogumen si, pogumen, ... :whistle: !
T-boy Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Hmm... Ma kdo kaki Baotian skuter za posodit? Tak, da vas ne bom preveč čaka... :naughty: Vapo ma skutera. :grim Rufni ga... :whistle:
danci1973 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Vapo ma skutera. :grim Rufni ga... :whistle: Naah, nisem mislu na skutera, ko gre hitreje ko vsi Trijumfi skup - dokler sploh gre. En tak, mali... 50cc, 4-taktni bi bil čist dovolj dober. :lol1: D..
davidg Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 :unsure: Pogumen si, pogumen, ... :whistle: ! Ah veš kako je, če te Vapotov foter brani. Se nimaš kaj bat! ;) D.
hilton Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Hmm... Ma kdo kaki Baotian skuter za posodit? Tak, da vas ne bom preveč čakal... :naughty: D. PS: No, če ne dobim skutera, grem s svojim - bom pač 2 kroga naredu. :whiste: si te predstavljam
hilton Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 ej danči tako nalepko bom dal danes samo za tvojo suzo naredit :whistle: :whistle:
Rude Boy Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 samo tole dodam in malo popiham: s speed triple 955i je bilo do Hvara in nazaj eno samo svršavanje ! :P Kletar posodo ! sedaj bi ga moral samo še kupiti ! :rolleyes:
hilton Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 samo tole dodam in malo popiham: s speed triple 955i je bilo do Hvara in nazaj eno samo svršavanje ! :P Kletar posodo ! sedaj bi ga moral samo še kupiti ! :rolleyes: boljse da ne probas speeda al pa streeta :whistle: ker pol ne rabis ženske
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 boljse da ne probas speeda al pa streeta :whistle: ker pol ne rabis ženske Maš prav, pol nucaš samo ramo za zjokat...
danci1973 Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Pa dajte se malce prijavit na RAT straneh, da lahko v petek oz. soboto javim priblizno stevilo nastopajocih. :trance_33_sleep: Kje pa so te 'RAT' strani? Vem za ene 6 ljudi, ki bi se radi prijavili... ;) D.
MARJA Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Žal moram odpovedati bograč, kajti jutri potujem z motorjem na drugo stran SLO in se vračam v nedeljo. Se vidmo pa drugo leto in to že spomladi. Pa fajn se imejte.
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Žal moram odpovedati bograč Pa drugič. :D Mimogrede, lahko še tvojo porcijo zmažem? :blush:
maus Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Pa drugič. :D Mimogrede, lahko še tvojo porcijo zmažem? :blush: Še mojo dj .. požeruh :P
MARJA Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Pa drugič. :D Mimogrede, lahko še tvojo porcijo zmažem? :blush: Sam da me ne boš pol ganjal, če se boš zredil :unsure: :rolleyes:
hilton Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 kaj pa jaz ko bograča ne jem. kaj bomo z mano naredli :trance_33_sleep:
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 kaj pa jaz ko bograča ne jem. kaj bomo z mano naredli :trance_33_sleep: Ja kaj te? Ajnfoh ko pasulj.....medtem ko ga bomo mi not žrli, nam boš ti motore čuval, pa po potrebi kterega še zglancal. :P
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Zdaj pa še mene mika, da bi prišel na bograč, ko ga bo toliko ostalo pa še motor bi mi spucal... :kva2:
hilton Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Ja kaj te? Ajnfoh ko pasulj.....medtem ko ga bomo mi not žrli, nam boš ti motore čuval, pa po potrebi kterega še zglancal. :P hja šment. torek skutera ni treba al kak to :whistle: :whistle:
Igorr Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Hmmm.... A se moram nujno prijavit za bograč :whistle: , ali se lahko kar pojavim v Slovenski Bistrici v nedeljo? Nisem še čisto prepričan namreč.
T-boy Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 Hmmm.... A se moram nujno prijavit za bograč :whistle: , ali se lahko kar pojavim v Slovenski Bistrici v nedeljo? Nisem še čisto prepričan namreč. Pravkar sem nas najavil med 20 in 25. Jutri v Bistrci pa poklicem in povem tocno stevilko. Simpl ko...bograc. :trance_33_sleep: Zraven zbirnega mesta je tudi bencinska, tako da vas prosim, da napojite zrebce ze pred odhodom na vzhod. Sicer pa brez panike :grrr , casa bo dovolj tudi za kaki drink :yes: . Vklopite veze za lepo vreme... :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se