thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 vidva bosta nrdila vn bombnik! :D komot tebi ko imaš lovki bombnik že tovarniško... cikadina 1
cikadina Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 ne ne jst mam buci, buci motorček
thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 a ti je šumnikov zmankal? k tvoj je buči buči...
denis-triumph Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 OK OK vsake oči imajo svojega malarja, ta motor pač spada moji zbirki in kot sem že rekel je ljubezen na prvi pogled.
thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 OK OK vsake oči imajo svojega malarja, ta motor pač spada moji zbirki in kot sem že rekel je ljubezen na prvi pogled. keri zbirki??na profilu imaš samo dva..
denis-triumph Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 keri zbirki??na profilu imaš samo dva.. Imam tudi Mercedes-a w110 repaša letnik 1967, ki je tudi nekaj posebnega.
rmarin Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Hoj, kakšna debata...A bi tole nadaljevali ob kakšni pijači na primerni lokaciji? Sezona je tu... Denis, carski "moped"
denis-triumph Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Zdravo, tudi to se lahko naredi, sicer sem pa v soboto že naredil par km. z motorjem, bilo je mrzlo ampak nič hudega.
cikadina Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 a ti je šumnikov zmankal? k tvoj je buči buči... hja jst bol en tljanski polizdrlek na enem japoncu slisim, kot po dolenjsko zavijajocega tripla drgac pa bi lahko nrdili kako mini triumph srecanje.
rmarin Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 V mislih imam splošno pomladansko podganjo furo...Že nekajkrat smo se triumpharji menili za "kavo", pa ni ratalo. Smo zgleda bolj individualisti. A bo kdo le zagrabil?
cikadina Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 sej nismo taki hudi individualisti. samo zgleda se tezje najdemo, ker nas ni ravno veliko (oz. vsaj jst jih na cesti ne vidim veliko, je pa res da od triumphatorju na cesti samo thumperja spoznam)
MARJA Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 sej nismo taki hudi individualisti. samo zgleda se tezje najdemo, ker nas ni ravno veliko (oz. vsaj jst jih na cesti ne vidim veliko, je pa res da od triumphatorju na cesti samo thumperja spoznam) Jap lahko bi spet enkrat. Enkrat pred leti smo se že. Jaz vas pridem pa z avtom pozdravt.
rmarin Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 To pa ni res. Zlato daytono vidiš iz Ljubljane, scrambler je čisto nekaj posebnega, o mojem nebi izgubljal besed... Res pa je, da sam srečujem le Thumperja, sva skoraj soseda. Drugače pa bova s Tomažem najverjetneje naredila "minifuro" v Mursko :grim ...štender in to. Me rabi, moj avatar pove vse
cikadina Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 mah prej k se mi zmenimo bos mel ti ze beštjo v graži oz.na cesti
thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 sej nismo taki hudi individualisti. samo zgleda se tezje najdemo, ker nas ni ravno veliko (oz. vsaj jst jih na cesti ne vidim veliko, je pa res da od triumphatorju na cesti samo thumperja spoznam) ja sej...jst te pa spoznam k sm 100m naprej k tolk mimo padem lohk se zmenmo pa gremo po moj štender...sam pol bojo hotl še ostali netriumfatorji zravn k ne bojo hotl štale zamudit
denis-triumph Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Samo vreme se popravi pa se lahko peljemo, sicer so me kolegi iz dolenjskega povabili na žegen v Mirno peč. Neznanec, vidim, da si iz Celja kar je blizu meni, jaz sem iz spodnje Savinjske.
thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Jap lahko bi spet enkrat. Enkrat pred leti smo se že. Jaz vas pridem pa z avtom pozdravt. a si ga prodal?? si naštimal števec po želji kupca?
cikadina Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 no pole povejta k bosta jo s thumperjem proti obali mahnila. edino jst ne bom se tko hitro ready verjetno cakam se baterijo, eno dihtngo pa gume morem menjat
thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Samo vreme se popravi pa se lahko peljemo, sicer so me kolegi iz dolenjskega povabili na žegen v Mirno peč. Neznanec, vidim, da si iz Celja kar je blizu meni, jaz sem iz spodnje Savinjske. sej to je čist u redu...najprej na žegn po odpustek pol pa unga nategatorja u ms razfukat... mirne vesti... :grim
MARJA Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 a si ga prodal?? si naštimal števec po želji kupca? Dobra roba se proda brez problemov thumper 1
rmarin Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 A, savinčan...to pa je blizu. Se bova pa res zmenila v naslednjih dneh. Moj je še na zimskem stojalu, ampak ne bo dolgo. LP Rok
denis-triumph Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 sej to je čist u redu...najprej na žegn po odpustek pol pa unga nategatorja u ms razfukat... mirne vesti... Vidim, da si imel probleme s Š....., tudi jaz sem čakal na motor pol leta, tako, da sa em ga hotel odpovedati in seveda sem ga plačal 100% v naprej.
denis-triumph Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 A, savinčan...to pa je blizu. Se bova pa res zmenila v naslednjih dneh. Moj je še na zimskem stojalu, ampak ne bo dolgo. LP Rok Sej jaz ga moram še registrirati, ker sem ga odjavil zaradi MS tablice.
thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Vidim, da si imel probleme s Š....., tudi jaz sem čakal na motor pol leta, tako, da sa em ga hotel odpovedati in seveda sem ga plačal 100% v naprej. ih kaj bi ti govoril..a pol si zravn ?
denis-triumph Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 ih kaj bi ti govoril..a pol si zravn ? Eh sam da sem ga dobil, pa je vse poplačano.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se