gorskaroza Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Jaz priletim, z polnimi rokami sladkarij. Ce bo cas da specem strudl, super, ce pa ne, pa privlecem nadomestek, ki pa je prav tako slasten ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 sej bi napisal da nej se kaka samska javi sam itak nobena ne prebira te teme :whistle: sam minca, pa bivol, pa mausi nekej teži tuki :naughty: :whistle: :whistle: ejga sej minca je samskamene ne šmira,mausi je pa itk prestr :P tko de pol ostaneš sam še ti za njo...dej mal zagrab,pa še motoristi jo rajcajo :grim :grim :grim....a me maš na msn-ju,da to veš :hmm: :hmm: k mam to napisan :whistle: :whistle: ,) ne ga srat no..vsaj polnoletna je pa lahko kaj misliš? mlajše smo še boljš kdaj :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Bi prilezu gor, samo se bojim Mausija,če da častno titovo, da bo miren... :rolleyes: Ti kr prlet ... častna titova, mladinska in pionirska :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 mlajše smo še boljš kdaj :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: v čem ste boljše? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 go for it :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 v čem ste boljše? :whistle: V "štiri v vrsto" a ne... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 go for it :D for what? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 :rolleyes: pojma nimam...na 500 strani izjav nepotešenih najstnic recimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 :rolleyes: pojma nimam...na 500 strani izjav nepotešenih najstnic recimo ne ne..nism jest tak :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 :rolleyes: pojma nimam...na 500 strani izjav nepotešenih najstnic recimo Če so pa tako kjut sočni buhtelčki :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 :whistle: :whistle: :grim :grim....a me maš na msn-ju,da to veš :hmm: :hmm: k mam to napisan :whistle: :whistle: ,) mlajše smo še boljš kdaj :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: nimam te na msn-ju,mi ne daš.......msn naslova :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 nimam te na msn-ju,mi ne daš.......msn naslova :whistle: :lol: :lol: mal se potrud, pa poglej kam :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Na tvojmu mestu bi se potrudu mogoče dobiš cifro ali domač naslov gratis :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 nimam te na msn-ju,mi ne daš.......msn naslova :whistle: dej mi €€€ pa ti ga dam heheheheh :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 dej mi €€€ pa ti ga dam heheheheh :whistle: ej ti :whistle: :whistle: ..... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 :lol: :lol: mal se potrud, pa poglej kam :whistle: :whistle: se ni čudn d nbene ne najdem,če se prov neč ne potrudn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 :hmm: se pa dobr nasmeješ k tole prebiraš :lol1: je kot licitacija, kdo da več :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 se pa dobr nasmeješ k tole prebiraš :lol1: je kot licitacija, kdo da več :lol1: u mater a zatu sn sam...jebi ga gorenc :whistle: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 u mater a zatu sn sam...jebi ga gorenc :whistle: :slap: ne sekiraj se, vsaj dodatnih stroškov nimaš :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 stroški :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 ne sekiraj se, vsaj dodatnih stroškov nimaš :slap: se tud če bi mu punco,ne bi mel dodatnih stroškov,bi jih mela ona :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 se tud če bi mu punco,ne bi mel dodatnih stroškov,bi jih mela ona :whistle: to ti mislš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 punce majo zdej en dobr teden mir pred mano :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 punce majo zdej en dobr teden mir pred mano :whistle: jest tud,k mi nauš u zele skaku :evilgrin: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave