biker77 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 jest tud,k mi nauš u zele skaku :evilgrin: :lol1: sej ti ne..to se ti sam zdi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 jest tud,k mi nauš u zele skaku :evilgrin: :lol1: kva se pa ti za zele sekeraš? nis lih prej reko d ti je bl do klobas, pa hrenouk? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 jest tud,k mi nauš u zele skaku :evilgrin: :lol1: zelje se že kisa :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 kva se pa ti za zele sekeraš? nis lih prej reko d ti je bl do klobas, pa hrenouk? :naughty: ej zdej se pa mal umir.......sva govorla od kuhanja večerje ej če me bo kšn čudn lovil,te bom po nagi riti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 zelje se že kisa :naughty: men se je že skisu,sam ne zele :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 ej zdej se pa mal umir.......sva govorla od kuhanja večerje ej če me bo kšn čudn lovil,te bom po nagi riti :whistle: hja kva si zj predstavleš... :whistle: te boje lovil, k boje hotl klobasce jest :naughty: k man jih lh pa po zele pošleš :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 kva pa kakšna bolj užitna stvar? :whistle: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 kva pa kakšna bolj užitna stvar? :whistle: :D :D ja če boš pršla mešat,bova že neki dobrga nardila :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ja če boš pršla mešat,bova že neki dobrga nardila :whistle: :naughty: :lol1: :lol1: sam če bo zelje, hrenouke pa klobase.....mene nau bliz :grrr :grrr mešam pa rada :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 petek 14.9.... okol štirh popoune... ride prazne... sm sam jest s svojm mrcinčkm na izi prebujala veverce... BTW-čestitke za table!!! mrbit kšna beseda internacionale ne bi škodla- sej vem, da niso oni problem... sam kšne popotnike useen neb blo slab opozorit.... alpa vsaj uno tablo- opozorilno za nevarnost postavt... čeprou so že table same po seb- po slikcah zakon!!!! vsaka čast organizatorjm :worship: :worship: :worship: pa velik uspeha z akcijam :worship: :worship: :worship: sončka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 :lol1: :lol1:sam če bo zelje, hrenouke pa klobase.....mene nau bliz :grrr :grrr mešam pa rada :whistle: ti sam prid mešat........sestavine so že znane :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ti sam prid mešat........sestavine so že znane :blush: valda ja :whistle: .....le pršpari jih :lol: .) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 petek 14.9....okol štirh popoune... ride prazne... sm sam jest s svojm mrcinčkm na izi prebujala veverce... BTW-čestitke za table!!! mrbit kšna beseda internacionale ne bi škodla- sej vem, da niso oni problem... sam kšne popotnike useen neb blo slab opozorit.... alpa vsaj uno tablo- opozorilno za nevarnost postavt... čeprou so že table same po seb- po slikcah zakon!!!! vsaka čast organizatorjm :worship: :worship: :worship: pa velik uspeha z akcijam :worship: :worship: :worship: sončka Muci, a se ti ne zdi,da si malo temo falila? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) valda ja :whistle: .....le pršpari jih :lol: .) ;) ja, rok uporabe ni več dolg......mislem je dolg,sam ne rok uporabe :naughty: :naughty: boš mogla pohtet :whistle: Popravljeno September 16, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ja, rok uporabe ni več dolg......mislem je dolg,sam ne rok uporabe :naughty: :naughty: boš mogla pohtet :whistle: :lol: :lol1: :lol: a je doug al ni :naughty: :hmm: rok uporabe mislim :lol: ;)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 :lol: :lol1: :lol:a je doug al ni :naughty: :hmm: rok uporabe mislim :lol: ;)... e...ja je dolg.......tud rok uporabe,sam traja sam do konca.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ma vse je dolgo konc debate :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ma vse je dolgo konc debate :naughty: če ti tko pravš......sam jest se nč ne spomnem :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 e...ja je dolg.......tud rok uporabe,sam traja sam do konca.... :whistle: :lol: pol pa ok,če je doug :grim .) ;) ma vse je dolgo konc debate :naughty: :grrr.... zame še ni konc :whistle: ...k ga nimam :cry: douzgarokauporabedanebopomote :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 zame še ni konc :whistle: ...k ga nimam :cry: douzgarokauporabedanebopomote :whistle: a ti ga nardim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 mal ste zašli....... miha,spet mi skačeš u zele.......k te bom pa poklicu za trgatu te pa nker nau :unsure: bo tud za skakat(tlačt) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) mal ste zašli.......miha,spet mi skačeš u zele.......k te bom pa poklicu za trgatu te pa nker nau :unsure: bo tud za skakat(tlačt) :whistle: uu čist pozablam :headbang: ne bom več kakšna tgatu kje kdaj :naughty: Popravljeno September 16, 2007. Popravil miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 uu čist pozablam :headbang: ne bom več kakšna tgatu kje kdaj :naughty: trgatu je pr men kr u klet......se mi ponavad strga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave