mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Kje je ta Bosna :hmm: blizu Medolina??? :lol1: :naughty: :naughty: a te firbec, a?
zverko Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 :hmm: zdrav duh v zdravem telesu, hi,hi navijamo zate :grupni: da boš kj z grmouja prvleku :naughty: :naughty: :naughty: O:-) :friend1: ja taprvu bo trebe kej not spravt :whistle:
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 ja taprvu bo trebe kej not spravt :whistle: ja pa sej je baje ful nekih ridašic tm.... a nč na pali :unsure: ?
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 :naughty: :naughty: a te firbec, a? :grim kje si ti vedrila.... :kva2:
zverko Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 ja pa sej je baje ful nekih ridašic tm.... a nč na pali :unsure: ? ja ih je ja......sam nbena noče it v grmovje......no vsaj z mano ne :unsure:
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 :grim kje si ti vedrila.... :kva2: Bosna, dalmacija, pa krivila na izi naokol- prosto po mačkonsko, hi,hi... pa dej mi povej, zakaj usi koj na tipe obrnete... kukr da bi bli res uržah, da člouk spremeni plane- v neplane in se vede po filingu...ka- a nism dost velika, da b sama okol štafnirala, al kwa?
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Bosna, dalmacija, pa krivila na izi naokol- prosto po mačkonsko, hi,hi... pa dej mi povej, zakaj usi koj na tipe obrnete... kukr da bi bli res uržah, da člouk spremeni plane- v neplane in se vede po filingu...ka- a nism dost velika, da b sama okol štafnirala, al kwa? sem te mislil spoznati in pol sva z Hanzijem trepetala, da te niso pojedli.... :rolleyes:
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 :grim kje si ti vedrila.... :kva2: BTW- sej baje da ste tud vi hmau omagal, pa s kokošmi spat, hi,hi :naughty:
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 sem te mislil spoznati in pol sva z Hanzijem trepetala, da te niso pojedli.... :rolleyes: o kok lepo, da vsaj edn mau name misl... :blush: sori! ni bil moj namen, da bi kerga kj skrbel... :cry:
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 BTW- sej baje da ste tud vi hmau omagal, pa s kokošmi spat, hi,hi :naughty: o kok lepo, da vsaj edn mau name misl... :blush: sori! ni bil moj namen, da bi kerga kj skrbel... :cry: vse koke so šle pred mano spat... :lol1:
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 vse koke so šle pred mano spat... :lol1: ...al zato si pol tud Desanko za kazen na suhem pustu, hi,hi? :naughty:
minca Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 še vedno :whistle: :whistle: ...
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 kaka sopotnica za v nedeljo? smer vrhnika-lj-mobikrog in nazaj..točna trasa še nedoločena..
mačka27 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 kaka sopotnica za v nedeljo? smer vrhnika-lj-mobikrog in nazaj..točna trasa še nedoločena.. sobota ni blema... za kompanjona- loh pa povprašam, pa ti mogoč kšno sovoznico zrihtam :whistle: u nedeljo je pa U know what... pa na boš reku, da je konc na Mobikrogu za letos? al kaj je tolk posebnga, da množično skensluje folk uno panoramsko vožnjo, pa šibajo u druge kraje- ala mobikrog?
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 sobota ni blema... za kompanjona- loh pa povprašam, pa ti mogoč kšno sovoznico zrihtam :whistle: u nedeljo je pa U know what... pa na boš reku, da je konc na Mobikrogu za letos? al kaj je tolk posebnga, da množično skensluje folk uno panoramsko vožnjo, pa šibajo u druge kraje- ala mobikrog? ne sam kolkr jest vem se nekak ne morjo strinjat z nekaterimi predlogi pa so se odločil it na mobikrog pač.. jest bi pa itak šel tja k sm se odloču da pridem domov v soboto in ne v nedeljo.. drgač pa k je že tema samski....... sem tukaj pač vprašal :naughty:
mačka27 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 ne sam kolkr jest vem se nekak ne morjo strinjat z nekaterimi predlogi pa so se odločil it na mobikrog pač..jest bi pa itak šel tja k sm se odloču da pridem domov v soboto in ne v nedeljo.. drgač pa k je že tema samski....... sem tukaj pač vprašal :naughty: primerjava Grobnik : Mobikrog- tvoje mnenje?
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 primerjava Grobnik : Mobikrog- tvoje mnenje? to je tema samski moto.... če pa že vprašaš pa jo raje na mobikrog peljem.. sam grem pa raj na grobnik :naughty:
Lara! Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 to je tema samski moto....če pa že vprašaš pa jo raje na mobikrog peljem.. sam grem pa raj na grobnik :naughty: Ti šment js pa lih na grobniku nism bla nkol :headbang: menda zato k nism samska pa me nuben noče sabo vzet :(
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Ti šment js pa lih na grobniku nism bla nkol :headbang: menda zato k nism samska pa me nuben noče sabo vzet :( zna bit ja.. ej spet ste mi povabilo na vožnjo zjebal z nabijanjem.. tko da še enkrat.. povabilo velja.. mal se pomatrejte pa nazaj poglejte :naughty:
Lara! Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 zna bit ja..ej spet ste mi povabilo na vožnjo zjebal z nabijanjem.. tko da še enkrat.. povabilo velja.. mal se pomatrejte pa nazaj poglejte :naughty: Sory no :rolleyes: iz zgb prhajam na mobikrog tak da ..ko bo pa spet kak grobnik aktualen premisli dvakrat :D
Schmid87 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 sobota ni blema... za kompanjona- loh pa povprašam, pa ti mogoč kšno sovoznico zrihtam :whistle: u nedeljo je pa U know what... pa na boš reku, da je konc na Mobikrogu za letos? al kaj je tolk posebnga, da množično skensluje folk uno panoramsko vožnjo, pa šibajo u druge kraje- ala mobikrog? sj po novem se boste pelal mem mobikroga :D še ustavte se tm kj :whistle:
mačka27 Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 mogoč se vm prdružm u nedeljo.... :naughty: :naughty: :naughty:
jny007 Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 hehe če se pridružiš, po lmogoče ne boš mogla več pisat v temi SAMSKI motosvetovci hehe :D :whistle: :naughty:
mačka27 Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 hehe če se pridružiš, po lmogoče ne boš mogla več pisat v temi SAMSKI motosvetovci hehe :D :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave