mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Kje je ta Bosna :hmm: blizu Medolina??? :lol1: :naughty: :naughty: a te firbec, a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 :hmm: zdrav duh v zdravem telesu, hi,hi navijamo zate :grupni: da boš kj z grmouja prvleku :naughty: :naughty: :naughty: O:-) :friend1: ja taprvu bo trebe kej not spravt :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ja taprvu bo trebe kej not spravt :whistle: ja pa sej je baje ful nekih ridašic tm.... a nč na pali :unsure: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 :naughty: :naughty: a te firbec, a? :grim kje si ti vedrila.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ja pa sej je baje ful nekih ridašic tm.... a nč na pali :unsure: ? ja ih je ja......sam nbena noče it v grmovje......no vsaj z mano ne :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 :grim kje si ti vedrila.... :kva2: Bosna, dalmacija, pa krivila na izi naokol- prosto po mačkonsko, hi,hi... pa dej mi povej, zakaj usi koj na tipe obrnete... kukr da bi bli res uržah, da člouk spremeni plane- v neplane in se vede po filingu...ka- a nism dost velika, da b sama okol štafnirala, al kwa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Bosna, dalmacija, pa krivila na izi naokol- prosto po mačkonsko, hi,hi... pa dej mi povej, zakaj usi koj na tipe obrnete... kukr da bi bli res uržah, da člouk spremeni plane- v neplane in se vede po filingu...ka- a nism dost velika, da b sama okol štafnirala, al kwa? sem te mislil spoznati in pol sva z Hanzijem trepetala, da te niso pojedli.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 :grim kje si ti vedrila.... :kva2: BTW- sej baje da ste tud vi hmau omagal, pa s kokošmi spat, hi,hi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 sem te mislil spoznati in pol sva z Hanzijem trepetala, da te niso pojedli.... :rolleyes: o kok lepo, da vsaj edn mau name misl... :blush: sori! ni bil moj namen, da bi kerga kj skrbel... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 BTW- sej baje da ste tud vi hmau omagal, pa s kokošmi spat, hi,hi :naughty: o kok lepo, da vsaj edn mau name misl... :blush: sori! ni bil moj namen, da bi kerga kj skrbel... :cry: vse koke so šle pred mano spat... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 vse koke so šle pred mano spat... :lol1: ...al zato si pol tud Desanko za kazen na suhem pustu, hi,hi? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 še vedno :whistle: :whistle: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 kaka sopotnica za v nedeljo? smer vrhnika-lj-mobikrog in nazaj..točna trasa še nedoločena.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 kaka sopotnica za v nedeljo? smer vrhnika-lj-mobikrog in nazaj..točna trasa še nedoločena.. sobota ni blema... za kompanjona- loh pa povprašam, pa ti mogoč kšno sovoznico zrihtam :whistle: u nedeljo je pa U know what... pa na boš reku, da je konc na Mobikrogu za letos? al kaj je tolk posebnga, da množično skensluje folk uno panoramsko vožnjo, pa šibajo u druge kraje- ala mobikrog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 sobota ni blema... za kompanjona- loh pa povprašam, pa ti mogoč kšno sovoznico zrihtam :whistle: u nedeljo je pa U know what... pa na boš reku, da je konc na Mobikrogu za letos? al kaj je tolk posebnga, da množično skensluje folk uno panoramsko vožnjo, pa šibajo u druge kraje- ala mobikrog? ne sam kolkr jest vem se nekak ne morjo strinjat z nekaterimi predlogi pa so se odločil it na mobikrog pač.. jest bi pa itak šel tja k sm se odloču da pridem domov v soboto in ne v nedeljo.. drgač pa k je že tema samski....... sem tukaj pač vprašal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 ne sam kolkr jest vem se nekak ne morjo strinjat z nekaterimi predlogi pa so se odločil it na mobikrog pač..jest bi pa itak šel tja k sm se odloču da pridem domov v soboto in ne v nedeljo.. drgač pa k je že tema samski....... sem tukaj pač vprašal :naughty: primerjava Grobnik : Mobikrog- tvoje mnenje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 primerjava Grobnik : Mobikrog- tvoje mnenje? to je tema samski moto.... če pa že vprašaš pa jo raje na mobikrog peljem.. sam grem pa raj na grobnik :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 to je tema samski moto....če pa že vprašaš pa jo raje na mobikrog peljem.. sam grem pa raj na grobnik :naughty: Ti šment js pa lih na grobniku nism bla nkol :headbang: menda zato k nism samska pa me nuben noče sabo vzet :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Ti šment js pa lih na grobniku nism bla nkol :headbang: menda zato k nism samska pa me nuben noče sabo vzet :( zna bit ja.. ej spet ste mi povabilo na vožnjo zjebal z nabijanjem.. tko da še enkrat.. povabilo velja.. mal se pomatrejte pa nazaj poglejte :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 zna bit ja..ej spet ste mi povabilo na vožnjo zjebal z nabijanjem.. tko da še enkrat.. povabilo velja.. mal se pomatrejte pa nazaj poglejte :naughty: Sory no :rolleyes: iz zgb prhajam na mobikrog tak da ..ko bo pa spet kak grobnik aktualen premisli dvakrat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 sobota ni blema... za kompanjona- loh pa povprašam, pa ti mogoč kšno sovoznico zrihtam :whistle: u nedeljo je pa U know what... pa na boš reku, da je konc na Mobikrogu za letos? al kaj je tolk posebnga, da množično skensluje folk uno panoramsko vožnjo, pa šibajo u druge kraje- ala mobikrog? sj po novem se boste pelal mem mobikroga :D še ustavte se tm kj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 mogoč se vm prdružm u nedeljo.... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 hehe če se pridružiš, po lmogoče ne boš mogla več pisat v temi SAMSKI motosvetovci hehe :D :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 hehe če se pridružiš, po lmogoče ne boš mogla več pisat v temi SAMSKI motosvetovci hehe :D :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave