biker77 Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 Sory no :rolleyes: iz zgb prhajam na mobikrog tak da ..ko bo pa spet kak grobnik aktualen premisli dvakrat :D zakaj pa če nisi samska :winkiss: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 še zmer nobene sopotnice za nedeljo?? punce ej..razočarale ste me čist :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 če si pa preveč divji.. se nobena ne upa javit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 če si pa preveč divji.. se nobena ne upa javit :D jest?? ma kake dezinformacije krožjo okol ej.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 (popravljeno) ...ponudba je narejena na osnovi želje po SO POTNICI. :whistle: ... Popravljeno September 21, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 ...ponudba je narejena na osnovi želje po SO POTNICI. :whistle: ... ja sej..a ni blo razvidno to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 jest?? ma kake dezinformacije krožjo okol ej.. dezinformacije :D pa ne še ti.. :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 no ste že najdl sopotnice :whistle: jst bi tut ksno :rolleyes: mojo je strah se z mano vozt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Moja mi danes sporoci ali ja ali ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 kvaj zdj to.. skos mn vs je samskih :D taki se boste mogl tuki počas utišat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Moja mi danes sporoci ali ja ali ne :) kvaj zdj to.. skos mn vs je samskih :D taki se boste mogl tuki počas utišat :evilgrin: Sopotnica, da smo si na jasnem :) Ostajam samski :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 ja ja jst grem tut z lubico dol CBR-ko to mislm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 mene je še lubica pustila....cbr-ko mislem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Sej mas se eno, zeleno obarvano :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Sej mas se eno, zeleno obarvano :D ma ta se pa slabo gon....sploh ni za stvar...jo full težko položim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 veš obstajajo kašni pripomočki da se bo lohk bl gonila :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 veš obstajajo kašni pripomočki da se bo lohk bl gonila :naughty: ja sn slišu ja....neki kromiranga pa dolzga.....bl moderni so pa kratki,pa vse kontrolira elektronka :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 gorskarozca pa sam čekira.nč noče napisat......mislem de se nas mal boji....al pa sam mene :whistle: sej nisn tak hudobnež kt zgledam :winkiss: bi te povabu na kavo,pa se bojim,prašat :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 še vedno sm sama :closedeyes: :cry: ....ampak me en maser tuki v hotelu neki :whistle: :whistle: ..... sam jz bi rajš kakšnga motorista :grim , čeprov maser tut ni mim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Hehe gorskarozca sam prebere, kako jamrate... Ma men se se to ne da :blush: Hja, ko zberes pogum, da me povabis na klepet pa caj, pa kar z besedo na plano :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Kaj menite družba, da bi ustanovili Klub samcev motosveta, da na bomo sam paštete tlele prek neta mazal :whistle: :whistle: :whistle: ...pa mrbit kšn piknik skp udarl... ...pa da se mogoč.... čez čs ... ...odprl novo temo- srečni parčki motosveta? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Hm,ideja ni slaba,samo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Kaj menite družba, da bi ustanovili Klub samcev motosveta, da na bomo sam paštete tlele prek neta mazal :whistle: :whistle: :whistle: ...pa mrbit kšn piknik skp udarl... ...pa da se mogoč.... čez čs ... ...odprl novo temo- srečni parčki motosveta? :whistle: si pa optimistka :lol1: sej vidš da se oglašajo največ tisti k niso sami in se delajo kao da so. :whistle: le zakaj :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 si pa optimistka :lol1: sej vidš da se oglašajo največ tisti k niso sami in se delajo kao da so. :whistle: le zakaj :hmm: Jaz SEM samski!!! Nisem pa sam. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Jaz SEM samski!!! Nisem pa sam. :whistle: tud jz ne :grrr zato pa sem srečno samska :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave