Irencko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 kak bi de bi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 kak bi de bi :whistle: Daj prevedi mi,da bom še jaz vedo,kaj bi ti de bi! :winkiss: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Kaj menite družba, da bi ustanovili Klub samcev motosveta, da na bomo sam paštete tlele prek neta mazal :whistle: :whistle: :whistle: ...pa mrbit kšn piknik skp udarl... ...pa da se mogoč.... čez čs ... ...odprl novo temo- srečni parčki motosveta? :whistle: tale piknik je SUPER ideja...samo nekaj se zna zgodit...na pikniku zna bit 68 slinastih descov...pa 3-4 bejbe...tko da bo treba polej narest se kake igre kako se bo 68 descov borilo za svojo izbranko (igre brez meja) hehe :D..glede na to, da zivimo v svobodni drzavi..lahko pa najdemo primerno ravnino, kjer se bo na ogled postavilo teh 68 motoristov...bejbe nej pa izberejo..HEHE najbol učinkovito :whistle: :rolleyes: P.S. Aja a so 4 samske na MS ??? :D :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 tale piknik je SUPER ideja...samo nekaj se zna zgodit...na pikniku zna bit 68 slinastih descov...pa 3-4 bejbe...tko da bo treba polej narest se kake igre kako se bo 68 descov borilo za svojo izbranko (igre brez meja) hehe :D..glede na to, da zivimo v svobodni drzavi..lahko pa najdemo primerno ravnino, kjer se bo na ogled postavilo teh 68 motoristov...bejbe nej pa izberejo..HEHE najbol učinkovito :whistle: :rolleyes: P.S. Aja a so 4 samske na MS ??? :D :blink: Sem že spet izvisu! :trance_33_sleep: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 tale piknik je SUPER ideja...samo nekaj se zna zgodit...na pikniku zna bit 68 slinastih descov...pa 3-4 bejbe...tko da bo treba polej narest se kake igre kako se bo 68 descov borilo za svojo izbranko (igre brez meja) hehe :D..glede na to, da zivimo v svobodni drzavi..lahko pa najdemo primerno ravnino, kjer se bo na ogled postavilo teh 68 motoristov...bejbe nej pa izberejo..HEHE najbol učinkovito :whistle: :rolleyes: P.S. Aja a so 4 samske na MS ??? :D :blink: tale tvoja ideja mi ni neč všeč.....bom izpadu na predizboru....tku de ....iščemo nove ideje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 gorskarozca pa sam čekira.nč noče napisat......mislem de se nas mal boji....al pa sam mene :whistle: sej nisn tak hudobnež kt zgledam :winkiss: bi te povabu na kavo,pa se bojim,prašat :unsure: a jo jst u tvojem imenu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Hja jaz imam eno :) Glede na to, da je Motosvet pretezno moski forum, bi se lahko dogovorili s kaksnim bolj zenskim forumom (npr. lepa.si :D ) in naredimo skupen piknik :kva2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Hja jaz imam eno :) Glede na to, da je Motosvet pretezno moski forum, bi se lahko dogovorili s kaksnim bolj zenskim forumom (npr. lepa.si :D ) in naredimo skupen piknik :kva2: :naughty: ja glih bojo pa une FANCYarke pršle prešvicane motoriste gledat..kje si pa še to visu??? :D :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 a jo jst u tvojem imenu? se bom potrudu kr sam... sam mal cajta rabm.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 ja glih bojo pa une FANCYarke pršle prešvicane motoriste gledat..kje si pa še to visu??? :D :kva2: 100% bomo prešvicani......................................................... po pikniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Daj prevedi mi,da bom še jaz vedo,kaj bi ti de bi! :winkiss: :unsure: hehe, ti že veš kaj bi d bi... am, pa š lupčka sn dubla :worship: opa miki :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 tale piknik je SUPER ideja...samo nekaj se zna zgodit...na pikniku zna bit 68 slinastih descov...pa 3-4 bejbe...tko da bo treba polej narest se kake igre kako se bo 68 descov borilo za svojo izbranko (igre brez meja) hehe :D..glede na to, da zivimo v svobodni drzavi..lahko pa najdemo primerno ravnino, kjer se bo na ogled postavilo teh 68 motoristov...bejbe nej pa izberejo..HEHE najbol učinkovito :whistle: :rolleyes: P.S. Aja a so 4 samske na MS ??? :D :blink: tolk bolš za ns ... :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 tale tvoja ideja mi ni neč všeč.....bom izpadu na predizboru....tku de ....iščemo nove ideje :whistle: ...a to da boš izpadu...pomeni verjetn iz kroga samskih ...že v prvem krogu, hi,hi :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Sem že spet izvisu! :trance_33_sleep: :cry: ...halsi, po mojm te čaka tak kot bivola...izvisu- se pravi izpadu že v prvem krogu...(na drug piknik samskih, te zih nabo, pa ti bo kšna noge grela), hi,hi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Hja jaz imam eno :) Glede na to, da je Motosvet pretezno moski forum, bi se lahko dogovorili s kaksnim bolj zenskim forumom (npr. lepa.si :D ) in naredimo skupen piknik :kva2: :naughty: 1x pogledala na ta forum... velik babje slame... u glavi pa tema... ni kj pametnga gor za počet... teb pa useen želim velik uspeha., hi,hi... mogoč se pa kj potencialnga izcim, hi,hi :yea1: BTW- kvaj zdej s tistim olam na Motokrogu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 (popravljeno) 1x pogledala na ta forum... velik babje slame... u glavi pa tema... ni kj pametnga gor za počet... teb pa useen želim velik uspeha., hi,hi... mogoč se pa kj potencialnga izcim, hi,hi :yea1: BTW- kvaj zdej s tistim olam na Motokrogu? sam popravim bejba...MOBIKROGU :winkiss: ni frke drgač ;) mneki so pucal dons..kolk bodo pa fantje in punce jutr povedal..oziroma boste povedal no... pozdravček Popravljeno September 22, 2007. Popravil metuljcica46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 sam popravim bejba...MOBIKROGU :winkiss: ni frke drgač ;) mneki so pucal dons..kolk bodo pa fantje in punce jutr povedal..oziroma boste povedal no... pozdravček mal sm se zatipkala.... :blush: k sm hit pisala... u piz*** mat*** koj folk žleht! kriza!!!! sj še nkol nism bla tm, sam da folk želi sočloveku slabo v teh 5 petkih, ki jim pravimo življenje... NE ŠTEKAM!!!! ŽALOSTNA SM USAKIČ KT SLIŠM KJ TAZGA!!!! ...PA KONEC KONCEV KAJ NAM OStANE V ŽIVLJENJU, ČE NE VEZI... prijateljske , poznanstva, ljubezen do sočloveka... to je vendar tisto, kar nas dela... ljudi... šmrk, šmrk... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 ...a to da boš izpadu...pomeni verjetn iz kroga samskih ...že v prvem krogu, hi,hi :friend2: aha,aha.....no....kmhhh no komi čakam de te spoznam :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 aha,aha.....no....kmhhh no komi čakam de te spoznam :winkiss: ne želi si prehitro, hi,hi... :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 (popravljeno) ne želi si prehitro, hi,hi... :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :blush: sej si ne prehitro......ma rad bi pa spoznal tisto,k se pele mim mene,pa se mi še smeje,k mi je benza zmankal :winkiss: no jutr bo dan........ko bom spoznal mačko :naughty: komi čakm...... kva pa veš morda lih midva opreva temo zaljubljeni motosvetoci...al pa kej tazga :wub: Popravljeno September 22, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 sej si ne prehitro......ma rad bi pa spoznal tisto,k se pele mim mene,pa se mi še smeje,k mi je benza zmankal :winkiss: hi,hi,hi zloba!!! O:-) :wub: no jutr bo dan........ko bom spoznal mačko :naughty: komi čakm...... kva pa veš morda lih midva opreva temo zaljubljeni motosvetoci...al pa kej tazga :wub: hi,hi... bomo vidl... po mojm se hoč sam zazihrat da nauš spet brez kantice ustou, hi,hi :lol: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Kaj menite družba, da bi ustanovili Klub samcev motosveta, da na bomo sam paštete tlele prek neta mazal :whistle: :whistle: :whistle: ...pa mrbit kšn piknik skp udarl... ...pa da se mogoč.... čez čs ... ...odprl novo temo- srečni parčki motosveta? :whistle: če pride kšna mojih let, pridem tut js :D haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 če pride kšna mojih let, pridem tut js :D haha A zdej boš pa še izbirčen??? Sam,da toplo lula!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 ...halsi, po mojm te čaka tak kot bivola...izvisu- se pravi izpadu že v prvem krogu...(na drug piknik samskih, te zih nabo, pa ti bo kšna noge grela), hi,hi... Lepo bi blo! A bi ti? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 se bom potrudu kr sam... sam mal cajta rabm.... :whistle: Daj že, punca čaka :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave