Skoči na vsebino

Samski motosvetovci(ke)

Hanzi

Priporočene objave

Kaj menite družba, da bi ustanovili Klub samcev motosveta, da na bomo sam paštete tlele prek neta mazal :whistle: :whistle: :whistle:

...pa mrbit kšn piknik skp udarl...

...pa da se mogoč.... čez čs ...

...odprl novo temo- srečni parčki motosveta? :whistle:

tale piknik je SUPER ideja...samo nekaj se zna zgodit...na pikniku zna bit 68 slinastih descov...pa 3-4 bejbe...tko da bo treba polej narest se kake igre kako se bo 68 descov borilo za svojo izbranko (igre brez meja) hehe :D..glede na to, da zivimo v svobodni drzavi..lahko pa najdemo primerno ravnino, kjer se bo na ogled postavilo teh 68 motoristov...bejbe nej pa izberejo..HEHE najbol učinkovito :whistle: :rolleyes:

P.S.

Aja a so 4 samske na MS ??? :D :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tale piknik je SUPER ideja...samo nekaj se zna zgodit...na pikniku zna bit 68 slinastih descov...pa 3-4 bejbe...tko da bo treba polej narest se kake igre kako se bo 68 descov borilo za svojo izbranko (igre brez meja) hehe :D..glede na to, da zivimo v svobodni drzavi..lahko pa najdemo primerno ravnino, kjer se bo na ogled postavilo teh 68 motoristov...bejbe nej pa izberejo..HEHE najbol učinkovito :whistle: :rolleyes:

P.S.

Sem že spet izvisu! :trance_33_sleep: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

P.S.

tale tvoja ideja mi ni neč všeč.....bom izpadu na predizboru....tku de ....iščemo nove ideje :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gorskarozca pa sam čekira.nč noče napisat......mislem de se nas mal boji....al pa sam mene :whistle:

sej nisn tak hudobnež kt zgledam :winkiss: bi te povabu na kavo,pa se bojim,prašat :unsure:

a jo jst u tvojem imenu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja jaz imam eno :)

Glede na to, da je Motosvet pretezno moski forum, bi se lahko dogovorili s kaksnim bolj zenskim forumom (npr. lepa.si :D ) in naredimo skupen piknik :kva2: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to, da je Motosvet pretezno moski forum, bi se lahko dogovorili s kaksnim bolj zenskim forumom (npr. lepa.si :D ) in naredimo skupen piknik :kva2: :naughty:

ja glih bojo pa une FANCYarke pršle prešvicane motoriste gledat..kje si pa še to visu??? :D :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja glih bojo pa une FANCYarke pršle prešvicane motoriste gledat..kje si pa še to visu??? :D :kva2:

100% bomo prešvicani......................................................... po pikniku

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Daj prevedi mi,da bom še jaz vedo,kaj bi ti de bi! :winkiss: :unsure:

hehe, ti že veš kaj bi d bi... am, pa š lupčka sn dubla :worship: opa miki :naughty: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

P.S.

tolk bolš za ns ... :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tale tvoja ideja mi ni neč všeč.....bom izpadu na predizboru....tku de ....iščemo nove ideje :whistle:

...a to da boš izpadu...pomeni verjetn iz kroga samskih ...že v prvem krogu, hi,hi :friend2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem že spet izvisu! :trance_33_sleep: :cry:

...halsi, po mojm te čaka tak kot bivola...izvisu- se pravi izpadu že v prvem krogu...(na drug piknik samskih, te zih nabo, pa ti bo kšna noge grela), hi,hi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1x pogledala na ta forum... velik babje slame... u glavi pa tema... ni kj pametnga gor za počet... teb pa useen želim velik uspeha., hi,hi... mogoč se pa kj potencialnga izcim, hi,hi :yea1:

BTW- kvaj zdej s tistim olam na Motokrogu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1x pogledala na ta forum... velik babje slame... u glavi pa tema... ni kj pametnga gor za počet... teb pa useen želim velik uspeha., hi,hi... mogoč se pa kj potencialnga izcim, hi,hi :yea1:

BTW- kvaj zdej s tistim olam na Motokrogu?

sam popravim bejba...MOBIKROGU :winkiss: ni frke drgač ;)

mneki so pucal dons..kolk bodo pa fantje in punce jutr povedal..oziroma boste povedal no...

pozdravček

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam popravim bejba...MOBIKROGU :winkiss: ni frke drgač ;)

mneki so pucal dons..kolk bodo pa fantje in punce jutr povedal..oziroma boste povedal no...

pozdravček

mal sm se zatipkala.... :blush: k sm hit pisala...

u piz*** mat*** koj folk žleht! kriza!!!! sj še nkol nism bla tm, sam da folk želi sočloveku slabo v teh 5 petkih, ki jim pravimo življenje... NE ŠTEKAM!!!! ŽALOSTNA SM USAKIČ KT SLIŠM KJ TAZGA!!!!

...PA KONEC KONCEV KAJ NAM OStANE V ŽIVLJENJU, ČE NE VEZI... prijateljske , poznanstva, ljubezen do sočloveka... to je vendar tisto, kar nas dela... ljudi...

šmrk, šmrk...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha,aha.....no....kmhhh no komi čakam de te spoznam :winkiss:

ne želi si prehitro, hi,hi... :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne želi si prehitro, hi,hi... :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :blush:

sej si ne prehitro......ma rad bi pa spoznal tisto,k se pele mim mene,pa se mi še smeje,k mi je benza zmankal :winkiss:

no jutr bo dan........ko bom spoznal mačko :naughty: komi čakm......

kva pa veš morda lih midva opreva temo zaljubljeni motosvetoci...al pa kej tazga :wub:

Popravljeno . Popravil bivol
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej si ne prehitro......ma rad bi pa spoznal tisto,k se pele mim mene,pa se mi še smeje,k mi je benza zmankal :winkiss:

hi,hi,hi zloba!!! O:-) :wub:

no jutr bo dan........ko bom spoznal mačko :naughty: komi čakm......

kva pa veš morda lih midva opreva temo zaljubljeni motosvetoci...al pa kej tazga :wub:

hi,hi... bomo vidl... po mojm se hoč sam zazihrat da nauš spet brez kantice ustou, hi,hi :lol: ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj menite družba, da bi ustanovili Klub samcev motosveta, da na bomo sam paštete tlele prek neta mazal :whistle: :whistle: :whistle:

...pa mrbit kšn piknik skp udarl...

...pa da se mogoč.... čez čs ...

...odprl novo temo- srečni parčki motosveta? :whistle:

če pride kšna mojih let, pridem tut js :D haha

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...halsi, po mojm te čaka tak kot bivola...izvisu- se pravi izpadu že v prvem krogu...(na drug piknik samskih, te zih nabo, pa ti bo kšna noge grela), hi,hi...

Lepo bi blo! A bi ti? :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!