gorskaroza Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 Daj že, punca čaka :whistle: Kako pa ti lahko v mojem imenu govoris? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 Kako pa ti lahko v mojem imenu govoris? .) Aha! Pa te mamo!!! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 Aha! Pa te mamo!!! :winkiss: Koga imamo? :unsure: A smo mene za kaj ujeli? Jaz nic ne vem... :unsure: Al' je to namenjeno Brumu? :D (jaz se vedno samska.... ze cisto predolgo casa :cry: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 Koga imamo? :unsure: A smo mene za kaj ujeli? Jaz nic ne vem... :unsure: Al' je to namenjeno Brumu? :D (jaz se vedno samska.... ze cisto predolgo casa :cry: ) :friend1: Saj bo bolše. Taka luštna punca nima kaj skrbet. Sicer pa samsko življenje sploh ni tako slabo,ne? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 Vcasih res ne, ker ti nihce ne diha za ovratnik, ker ni potrebno na dolgo in siroko razlagati kaksnih stvari in ker mi ni potrebno prenasati ljubosumja! Sicer pa... verjamem da pride tudi moj cas. Ce ne grem pa kr med nune! (ce grem sploh lahko :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 aha,aha.....no....kmhhh no komi čakam de te spoznam :winkiss: Hja, na konc si jo pa popihu brez za pozdravt, sej sej... :nono: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 Hja, na konc si jo pa popihu brez za pozdravt, sej sej... :nono: :? sory....ko sn šu od mize te ni blo tm.....pol sn se pa še oblaču......(jebemtimraz) pa na žalost res spizdu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 sory....ko sn šu od mize te ni blo tm.....pol sn se pa še oblaču......(jebemtimraz) pa na žalost res spizdu sej, sej...prvo tulk bla, bla... pol pa gasa, hi,hi :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 sory....ko sn šu od mize te ni blo tm.....pol sn se pa še oblaču......(jebemtimraz) pa na žalost res spizdu Sm pa FULLLL VESELA, DA SMO SE SPOZNALI :blush: ZAKON JE BLO... :yea1: SPET BOMO JODLAL, HI,HI :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 sej, sej...prvo tulk bla, bla... pol pa gasa, hi,hi :whistle: :whistle: ja,bova mogla drugič sama it.......pa nam pozabu :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 ja,bova mogla drugič sama it.......pa nam pozabu :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: če en boš zaspal zarad počasne vožnje, hi,hi :whistle: :whistle: ...alpa mi ušu :blush: ... ....spet :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 :naughty: :naughty: :naughty: če en boš zaspal zarad počasne vožnje, hi,hi :whistle: :whistle: ...alpa mi ušu :blush: ... ....spet :devil: ne,ne...bi kar lepo za tabo pelu..... ušu ti pa nebi....k nebi no...če sta dva sama,pol je tu mal drgač,se zna kej zgodit :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 ne,ne...bi kar lepo za tabo pelu..... ušu ti pa nebi....k nebi no...če sta dva sama,pol je tu mal drgač,se zna kej zgodit :winkiss: ...aja, da pol vsak iz svoje veverce palačinko nardiva, hi,hi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 ...aja, da pol vsak iz svoje veverce palačinko nardiva, hi,hi :naughty: ja tolk divje se pa nebi valala no......pa zdej je v naravi že premrzlo..... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 ja tolk divje se pa nebi valala no......pa zdej je v naravi že premrzlo..... :naughty: hi,hi,hi,hi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 vaj deb zeblo, ah sj lbezn greje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 vaj deb zeblo, ah sj lbezn greje :whistle: ja lbezn greje....sam mene še kr zebe...dobr de sn drva nabavu,če ne bi zmrznu.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 ja lbezn greje....sam mene še kr zebe...dobr de sn drva nabavu,če ne bi zmrznu.. :whistle: po te pa bl slab greje... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) vaj deb zeblo, ah sj lbezn greje :whistle: dons mej neki ornh ogrelo- ceu mesc nau treba kurt, hi,hi...na žalost ni bla lih lbezen, hi,hi -po gorensko- BOMo PRŠPARAL, hi,hi,hi sončka vsem :yea1: Popravljeno September 23, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 dons mej neki ornh ogrelo- ceu mesc nau treba kurt, hi,hi...na žalost ni bla lih lbezen, hi,hi -po gorensko- BOMo PRŠPARAL, hi,hi,hi sončka vsem :yea1: in kaj j blo to? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 in kaj j blo to? :naughty: mene je vidla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 ...ja tle se pa neki definitivno :yes: plete :hmm: !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 ...ja tle se pa neki definitivno :yes: plete :hmm: !!! ja se ja....sam ne vem še kaj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 ja se ja....sam ne vem še kaj :naughty: ti jst povem, sojo lubico si dubu nazaj u roke :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave