Nagaya Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 naredi kaj. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ok, naj brum brum kaj naredi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 to si nam pa zdej dala motiva.. ja sej na motorčka pa mal okol.....ni blo tk narobe mišlen ;) pa to mava s fiftyvem svoje zadeve...no ja najbrž pol o tem ne bi smela kle....ampak če jo pa tok išče....drget jih je pa kr neki, ki....sj on ve kaj B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 če je kot že prej povedano- sam govorjenje tle... :whistle: kaj? povabim na kavo ti pa nikol nč časa?? ja pol sm pa drugo povabu :whistle: ok, naj brum brum kaj naredi :naughty: a spet nč ne dela al kaj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ne bi vedela... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ne bi vedela... :fredy: ej kaj si ti zadnje čase tolk tuki aktivna? samska po novem? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ej kaj si ti zadnje čase tolk tuki aktivna? samska po novem? :naughty: rabiš telefonsko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 rabiš telefonsko? ne rabim.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ja pol sm pa drugo povabu :whistle: in kolk mescou nazaj naj bi me ti na kavo povabu, če smem prašat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ja pol sm pa drugo povabu :whistle:in kolk mescou nazaj naj bi me ti na kavo povabu, če smem prašat? kaj kolk mescov?? kolk mescov že vabim hočeš rečt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 kaj kolk mescov?? kolk mescov že vabim hočeš rečt? mene direkt nisi vprašal nč... loh pa da si me s kšno drugo zamenjou, ajej jej, bayki! mene si sam skurcou zadnč po netu, hi,hi,hi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 mene direkt nisi vprašal nč... loh pa da si me s kšno drugo zamenjou, ajej jej, bayki! mene si sam skurcou zadnč po netu, hi,hi,hi :blush: kaj???????? kje sm te kej s kurcem? nč jest ne vem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 kaj????????kje sm te kej s kurcem? nč jest ne vem :whistle: ...in vse zopet ostane pr besedah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ...in vse zopet ostane pr besedah... ja če se zmer sam na hitr mim odpeleš.. pa nikol nimaš cajta.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ja če se zmer sam na hitr mim odpeleš..pa nikol nimaš cajta.. :blush: ja če pa nis pokazu nbenga interesa, hi,hi...kajčem pol svetit, hi,hi,hi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 :blush: ja če pa nis pokazu nbenga interesa, hi,hi...kajčem pol svetit, hi,hi,hi sam ne mi z antaresom :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 sam ne mi z antaresom :lol1: Nekdo se je ustrašu! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Nekdo se je ustrašu! :whistle: napačno si tole razumel .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) Nekdo se je ustrašu! :whistle: bomo vidl, hi,hi,hi :devil: al mene mislš :naughty: Popravljeno September 26, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 bomo vidl, hi,hi,hi :devil: al mene mislš :naughty: nč naute vidl k je megla.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 nč naute vidl k je megla.. :whistle: ...jest nč nawem O:-) ... , hi,hi,hi,hi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 nč naute vidl k je megla.. Za vsakega posije sonce! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) Za vsakega posije sonce! :grim Upam, da je to iz izkušenj.... ...pol mogoč še obstaja upanje.... (čeprav že močno dvomim....ne bi rada sodila, ampak.... folk se mi danes zdi tko....prazen... ...in ni zmožen sprejet vsega tistega, kar si ti zmožen dati.... kaj šele, da bi blo vice versa.... ) jebi ga eni smo marsovci... Popravljeno September 26, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 pismo sm ful zatežila prej... ...druga debata! kvaj zdej folk....nekam ste zginl...torej morm jt na temo - ne samski oz.a kj dingldongl, hi,hi ...nekaj članov pogrešanih :whistle: .... hm. :hmm: :hmm: :hmm: ..... ajde, fajn se ga mejte! SONČKA IN SREČO VSEM!!!!! :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ja sej na motorčka pa mal okol.....ni blo tk narobe mišlen ;) pa to mava s fiftyvem svoje zadeve...no ja najbrž pol o tem ne bi smela kle....ampak če jo pa tok išče....drget jih je pa kr neki, ki....sj on ve kaj B) kaj kaj?? js nč nevem o čem govoriš štiršestka :) če se z motorjam ukol vozm pa itak nobene ne srečam :) tko da.. mugoče se more kšna vržt pod spredn kolo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave