T1cK0 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 škoda k ta žarek ne pride do ljubljanske kotline, kle smo čist u megli :BUA: . No lep začetek študentskih dni ni kej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Gorskaroza, ze utrgan cvet, al poplesujes na skalah in vabis mozakarje nad prepad? Nic utrgan cvet ;) In nic ne vabim :whistle: (beri: single & not searching) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Sem spoznav takšno punco,da bi lahko izgubiil razlog pisat v to temo,samo....... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 še so pravi deci...s kakšno manjšo napako...da ne boste tolk obupane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 še so pravi deci...s kakšno manjšo napako...da ne boste tolk obupane sam to zihr nisi mene mislnla..k jest sm brez napak :D hehe :naughty: :whistle: :yea1: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 hoj hoj, fantje! lep dan, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 :naughty: :naughty: en je pršu mal težit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 ma tle se sam še zajebavajo....jest sn pa itk že najdu ljubezen :wub: sam še prepričat jo morm,de bo z mano :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 sm ti reku da so ti dnevi šteti v tej temi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) :D Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 ma tle se sam še zajebavajo....jest sn pa itk že najdu ljubezen :wub: sam še prepričat jo morm,de bo z mano :whistle: ah, bivolček, kaj boš z njo? mene raje pofu_aj!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 sam to zihr nisi mene mislnla..k jest sm brez napak :D hehe :naughty: :whistle: :yea1: :lol: sm napisala pravi ne popolni tko kot ti :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) LongLegs Skupina: Člani Objav: 2 Član od: Danes, 03:00 PM Iz: Javna hiša Član št.: 17.641 Motocikel: tresoča zver Skype:dobrofafam Res Ultra-Lame izpolnjen profil. Brez domišlija sploh... :krneki: Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Res Ultra-Lame izpolnjen profil. Brez domišlija sploh... :krneki: vabim te, da se v troje dokažeš, prijateljica moja draga Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil LongLegs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 LongLegs Skupina: Člani Objav: 2 Član od: Danes, 03:00 PM Iz: Javna hiša Član št.: 17.641 Motocikel: tresoča zver Skype:dobrofafam Res Ultra-Lame izpolnjen profil. Brez domišlija sploh... :krneki: kdo bi to bil? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 kdo bi to bil? :whistle: beri, dečko, beri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 ah, bivolček, kaj boš z njo? mene raje pofu_aj!!! bom raj kr pr tej ostal.vsaj vem de je luštna...predvsem pa de je ženska :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 vabim te, da se v troje dokažeš, prijateljica moja draga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 :naughty: :naughty: en je pršu mal težit :whistle: a se bojiš konkurence, a... :naughty: :naughty: :naughty: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 a se bojiš konkurence, a... :naughty: :naughty: :naughty: ? glih to ja :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 ... vprašam.. .) . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 ... vprašam.. .) . :whistle: nič..k bo pršla prava tut barda pitta ne bo pogledala :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 beri, dečko, beri Dečki še ne znajo brati. Kaj bo šele, ko bo nuja brati med vrsticami. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 nič..k bo pršla prava tut barda pitta ne bo pogledala :whistle: ...me zanima, če bi res pršu z Bradom Pitom :evilgrin: , hi,hi,hi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave