KeC Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 če boš res res res res res doooooooooooooooooooooooooooooober, ti častim pivo. po. mogoče lahko pokadiš še kakšen moj čik. To sem tako ali tako in mi lahko že kar nakažeš denar za pivo na moj TTR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 To sem tako ali tako in mi lahko že kar nakažeš denar za pivo na moj TTR. rilček, brez predplačila ne delujem, ampak tale € pa lahko z lahkoto pogrešam. v ta namen potrebujem seveda številko tvojega "TTR" in tvoje osebne podatke. dodaj še mere, da bo mera polna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 resno? :blink: jaz sem ma mislila da gre za kako resno bejbo, ki bi se rada dol dajala z vrlimi dečki motosveta. hja normalno- o tem ni dvoma... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 Kaj tudi take so? To mora Sandokan videti! Hamdala agar! definitivno se morta srečat, alpa vsaj združit, če sta v eni in isti osebi že sedaj :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 hja normalno- o tem ni dvoma... :lol1: oj, mačka! si za akcijo! v troje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 definitivno se morta srečat, alpa vsaj združit, če sta v eni in isti osebi že sedaj :lol1: Neumnost! Sandokan je samo eden. Ni nima dolgih nog. Ima pa lepe - in tudi seksi ritko, iz katere rastejo. Hamdala agar! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 :topic: ej LongLegs, zakva me maš kr pod prijatelje? :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 (popravljeno) :topic: ej LongLegs, zakva me maš kr pod prijatelje? :topic: ker si mogoče v vrsti, da dobiš zastonj :naughty: :naughty: :slap: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Oktober 3, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 neki neverjetnega se mi je zgodl v zadnjih dneh...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 neki neverjetnega se mi je zgodl v zadnjih dneh...... :naughty: dej povej, dej povej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 dej povej, dej povej... ej ne vem,če bi....pol nau več nbenga interesa zame :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 ej ne vem,če bi....pol nau več nbenga interesa zame :whistle: :naughty: pol pa nič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 pol pa nič... Bivolček je car... Sicer pa: kdor molči, 10tim govori .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 Bivolček je car... Sicer pa: kdor molči, 10tim govori .) ooo hvala....sicer pa itk veš de sn jest bl tih kt ne,razn če je kšna fejst zravn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 Bivolček je car... Sicer pa: kdor molči, 10tim govori .) a to po sebi sklepaš, hi,hi,hi,hi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 o glej jo mačko... bi si našla kj časa zame?? bi skupi mal predla :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 Sicer pa: kdor molči, 10tim govori .) Kdor molči, nima kej povedat. Sicer pa, molk je zlato. Predvsem v temi Kačje ride bi imel prizven platine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 Kdor molči, nima kej povedat. Sicer pa, molk je zlato. Predvsem v temi Kačje ride bi imel prizven platine. ej to se pa res STRINJAM S TABO!!! :yea2: čeprav zagovarjam načelo kot nekomu paše, z predpostavko da s tem ne raniš drugega... ...sam tm grejo pa res u iber fronte, an... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 In kdor veliko frfra še nima nujno kej pametnga za povedat. :) Aja, a sem samski? Mimogrede - samskim kolegom, ki me tu in tam kličejo za kakšno telefonsko, lahko spet dam kak ducat cifrer simpatičnih punc... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 ti dam prvič zastonj lahko meni tudi? :blush: naslednjič pa jaz tebi.........častna! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 lahko meni tudi? :blush: naslednjič pa jaz tebi.........častna! :) če si tolk dober, kot Chuck, dobiš vedno zastonj - kjerkoli! :blush: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Chuckie? Kinky!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) če si tolk dober, kot Chuck, dobiš vedno zastonj - kjerkoli! :blush: :wub: On je za mene vajenec, tak da..... :blush: Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 ooo hvala....sicer pa itk veš de sn jest bl tih kt ne,razn če je kšna fejst zravn :whistle: sej jst sm fejst... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Hmmm a ni oglaševanje na MS kao nedovoljeno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave