LongLegs Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Chuckie? Kinky!!! :evilgrin: want a piece of me? COME AND GET SOME! On je za mene vajenec, tak da..... :blush: dejanja, rilček, dejanja :klicaj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 want a piece of me? COME AND GET SOME! OK 2,5 kg bočnika prosim. Pa auslezanga! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 dejanja, rilček, dejanja :klicaj: dajanje, hribček, dajanje :klicaj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 OK 2,5 kg bočnika prosim. Pa auslezanga! :evilgrin: za kaj le? a boš z lulčkom po njem tolkel in si skušal dunajca naredit? heh, a za to ga imaš? pridi, da ti ga malo obdelam !! dajanje, hribček, dajanje :klicaj: razdajanje, mladenič, razdajanje. zamujaš. nič kaj tebi podobno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 mladenič Oooooo, hvala lepa. :blush: zamujaš. nič kaj tebi podobno! Sorry no. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Izvirnost je (zgleda) že davno izumrla.... :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) mladenič, Oooooo, hvala lepa. :blush: Kolega, če je tebe poklicala mladenič potem to pomeni ... :headbang: Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Izvirnost je (zgleda) že davno izumrla.... :yawn: oh, za tička dobit pa res ni nikakršna izvirnost potrebna. saj praktično kar sami pridejo, v vseh pomenih besede! Kolega, če je tebe poklicala mladenič potem to pomeni ... :headbang: zdaj si mu pa ti rekel stari! mu moram tudi jaz? oh, joj - starcu sem rekla mladenič => to pomeni, da sem še starejša od njega! oh, joj! daj me pridi malo potolažit, enkica! oralno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Izvirnost je (zgleda) že davno izumrla.... :yawn: se strinjam... no ja nekej dohaja, hi,hi,hi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 se strinjam... no ja nekej dohaja, hi,hi,hi menda res, hi,hi,hi :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Samo smejite se, a bo kej akcije! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 sm napisala pravi ne popolni tko kot ti :winkiss: aja no pol pa kul..sm se že ustrašu da se je kkšna potencialna kandidatka najdla :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Samo smejite se, a bo kej akcije! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 za kaj le? a boš z lulčkom po njem tolkel in si skušal dunajca naredit? heh, a za to ga imaš? pridi, da ti ga malo obdelam !! Glede na domet tvoje domišlije bi mi tisti zrezek verjetno res nudil največ užitkov s tvoje strani. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 aja no pol pa kul..sm se že ustrašu da se je kkšna potencialna kandidatka najdla :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 spet nč novga tuki... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 neki neverjetnega se mi je zgodl v zadnjih dneh...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 spet nč novga tuki... :rolleyes: o je,je.....sam premal bereš :whistle: al pa kj ne prebereš :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 boš povedu se mene tud firbc matra......kešna si,pa ni slike :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) o je,je.....sam premal bereš :whistle: al pa kj ne prebereš :evilgrin: kaj pa je novga? uuuu zj me pa kr ferbc matra :P Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Bivolček je car... je že tale vse povedal....tuki si ti pomemben ne jaz... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) je že tale vse povedal....tuki si ti pomemben ne jaz... ja čaki,tko pa ne gre.....zadovoljstvo mora bit obojestransko :naughty: brdaus je pa frend z nalogo da me hvali,kjer me ne poznajo :P Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 a tako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 a tako? zanimanje upadlo?? ;) :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave