mačka27 Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 sej jih ne :nono: :nono: sicer je pa važna tehnika in ne velikost :grim :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 no evo...mala ma že tolko izkušenj, kt smo...za njo starci šele borih par let nazaj pršli do tega... samo minca..resnično ti želim vse najboljše... samo ... ....prosim pazi nase....in bodi srečna, kjerkoli že boš, s čimmanj razočaranj... :winkiss: en lep večer ti želim! sončka! hvala hvala...se čuvam :grim .) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 hvala hvala...se čuvam :grim .) ;) kk je zdej z liziko??? dobla?? al bo treba prpelat? :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 kk je zdej z liziko??? dobla?? al bo treba prpelat? :naughty: :whistle: nisem je še dobila :cry: :cry: :cry: a mi jo boš ti dau ? :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 nisem je še dobila :cry: :cry: :cry: a mi jo boš ti dau ? :rolleyes: :D ja itk....vejš de sn dobričina :whistle: :naughty: sam de nauš spet pr frizerju :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 (popravljeno) ja itk....vejš de sn dobričina :whistle: :naughty: sam de nauš spet pr frizerju :evilgrin: :010 :010 ne ne...pr frizerju bom spet šele čez 1 mesec :grim :D lohk prneseš :whistle: Popravljeno Oktober 9, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 Ne ji k frizerju lizike nosit! :nono: Bo v lase spravla,pol bo pa hudič! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 Ne ji k frizerju lizike nosit! :nono: Bo v lase spravla,pol bo pa hudič! :lol1: nam,nam...neč bat..po moje bo bl hudič če je nam prnesu sploh :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 nam,nam...neč bat..po moje bo bl hudič če je nam prnesu sploh :naughty: Zna bit!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 Ne ji k frizerju lizike nosit! :nono: Bo v lase spravla,pol bo pa hudič! :lol1: :lol1:...pol se bom pa na balin ostrigla :whistle: nam,nam...neč bat..po moje bo bl hudič če je nam prnesu sploh :naughty: :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 ti samo pridi, janezek. kaj ti mene mogoče varaš? to pa res ni lepo.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 sicer je pa važna tehnika in ne velikost Še en z malim... Joj sorry, moja napaka. :blush: Še ena ko ma jebača z malim. Ampak ni panike, to ni baje nikakršna sramota. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 :lol1:...pol se bom pa na balin ostrigla :whistle: :grim :whistle: sam pol boš k fantk :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 sam pol boš k fantk :whistle: :grrr no...v glavo že mogoče...drugje pa ne :lol: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 (popravljeno) ejga a ste se vsi poparčkal al kva??? :love1: neč več se ne dogaja v tej temi... al mate vsi tako srečo kt jest,de ste še zmer samski :whistle: Popravljeno Oktober 12, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 ejga a ste se vsi poparčkal al kva??? :love1: neč več se ne dogaja v tej temi... al mate vsi tako srečo kt jest,de ste še zmer samski :whistle: jeba, nobena te ne mara. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 jeba, nobena te ne mara. Kaj pa ti, maš mene kej rada? :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Ne, te nima. Ker ima mene. :P B) Pa nehi se štulit. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Kaj da ne, se bom direkt na sredo zrinil ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Pa nehi se štulit. :evilgrin: nešto kao đoni štulič ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 ejga a ste se vsi poparčkal al kva??? :love1: neč več se ne dogaja v tej temi... al mate vsi tako srečo kt jest,de ste še zmer samski :whistle: :hmm: a se nisi še pred kratkim hvalil kako te ena čist okupira in vleče stran s te teme? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Kruta, sol na rano imo. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Ne, te nima. Ker ima mene. :P B) Pa nehi se štulit. :evilgrin: V bistvu... Zakaj potem bereš kategorijo "samski motosvetovci"? Ali je pa enostransko, in se pol KeC komot štuli! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Evo še ena, ki me podpira pri štuljenju :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave