mačka27 Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 ejga a ste se vsi poparčkal al kva??? :love1: neč več se ne dogaja v tej temi... al mate vsi tako srečo kt jest,de ste še zmer samski :whistle: poparčkal-ne, sam eni smo pogruntal, da stran ne deluje...nč samskih piknikow, pa to... :whistle: ...konec koncev mamo pa eni spet žrebce doma :yea1: !!!
zverko Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 jeba, nobena te ne mara. sploh ni res.....tolk jih je de ne vem več za kero bi se odloču :whistle: :evilgrin: je pa tud res de tista k bi jo mu.....no kk nej rečem..... me lih nima kej prevč rada :hmm: :unsure:
zverko Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 :hmm: a se nisi še pred kratkim hvalil kako te ena čist okupira in vleče stran s te teme? :naughty: nope....jest sm sam napisu,de se mi je neki neverjetnga zgodl... :whistle:
Irencko Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 ewo me po tednu dni, že kej novga tlele notr? :naughty: kej dagaja?!? :whistle:
soncy Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 ewo me po tednu dni, že kej novga tlele notr? :naughty: kej dagaja?!? :whistle: razn lepih dolgih nog, prav nč :lol:
Irencko Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 razn lepih dolgih nog, prav nč :lol: oooo kje so, pa kdo j lastnik? :naughty:
soncy Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 oooo kje so, pa kdo j lastnik? :naughty: hja, to pa jz nevem :whistle: bodo moški odkril, se zlo trudjo :lol:
stigmata Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Bolj berem to temo bolj mi je jasno zakaj so nekateri samski :slap:
LongLegs Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 hja, to pa jz nevem :whistle: bodo moški odkril, se zlo trudjo :lol: ne samo moški! :whistle:
Nagaya Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 sploh ni res.....tolk jih je de ne vem več za kero bi se odloču :whistle: :evilgrin: dobro jutro. :fredy:
soncy Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 ne samo moški! :whistle: dolge ženske noge me niso nkol zanimale :grrr
gebre Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 No vidiš tu ti je napaka :naughty:
LongLegs Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 mihec, če bi se potrudil telefon dvigniti, ko sem te klicala, bi ga morebiti celo namočil - tako pa ni bilo nič! tudi kolesarček, biker77, ni dvignil. ah joj, fantki, pa menda ja niste mislili, da boste kar tako mojo številkico dobili? sicer pa je bil pester večer tudi brez vas! :yea1: :yea1: :yea1: tanjuška, si še zmeraj za akcijo?
zverko Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 mihec, če bi se potrudil telefon dvigniti, ko sem te klicala, bi ga morebiti celo namočil - tako pa ni bilo nič! tudi kolesarček, biker77, ni dvignil. ah joj, fantki, pa menda ja niste mislili, da boste kar tako mojo številkico dobili? sicer pa je bil pester večer tudi brez vas! :yea1: :yea1: :yea1: tanjuška, si še zmeraj za akcijo? mene nis pa neč klicala??? :whistle:
LongLegs Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 mene nis pa neč klicala??? :whistle: nisem, rogatec! želiš, da to storim?
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 nisem, rogatec! želiš, da to storim? jaz tudi želim :naughty: :yes:
miha Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 mihec, če bi se potrudil telefon dvigniti, ko sem te klicala, bi ga morebiti celo namočil - tako pa ni bilo nič! tudi kolesarček, biker77, ni dvignil. ah joj, fantki, pa menda ja niste mislili, da boste kar tako mojo številkico dobili? sicer pa je bil pester večer tudi brez vas! :yea1: :yea1: :yea1: tanjuška, si še zmeraj za akcijo? to bo to ti si mare kšnga druga klicala ne mene jst sm zmer dosegliv tko da ne nabiji
biker77 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 mihec, če bi se potrudil telefon dvigniti, ko sem te klicala, bi ga morebiti celo namočil - tako pa ni bilo nič! tudi kolesarček, biker77, ni dvignil. ah joj, fantki, pa menda ja niste mislili, da boste kar tako mojo številkico dobili? sicer pa je bil pester večer tudi brez vas! :yea1: :yea1: :yea1: tanjuška, si še zmeraj za akcijo? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: mene ni noben nč klical :winkiss:
minca Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kok umiram od smeha :lol1: kere kajle :lol1:
biker77 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:kok umiram od smeha :lol1: kere kajle :lol1: kok mal je treba da se "blondinka" smeje :winkiss:
minca Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 kok mal je treba da se "blondinka" smeje :winkiss: blondinka ja :glare: :glare: nisem in nočem bit več spljoh :headbang:
soncy Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 blondinka ja :glare: :glare: nisem in nočem bit več spljoh :headbang: minca, z barvami las ni nč narobe :grrr samo z ljudmi, ki ocenjujejo karakter po barvi las :grim
minca Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 minca, z barvami las ni nč narobe :grrr samo z ljudmi, ki ocenjujejo karakter po barvi las :grim jah sej vem...jz sm trenutno zadovoljna z mojo barvo :whistle: .... drugač pa ja.....ocenjujejo.....nažalost :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:
Priporočene objave