biker77 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 minca, z barvami las ni nč narobe :grrr samo z ljudmi, ki ocenjujejo karakter po barvi las :grim sem nalašč napisal "blondinka" sej razumeš a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) sem nalašč napisal "blondinka"sej razumeš a ne? štekamo.... ;) ;) Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 sem nalašč napisal "blondinka"sej razumeš a ne? kaj pa ti biker77 a imaš kašno punco? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 sem nalašč napisal "blondinka"sej razumeš a ne? glede na to, da nisem blondinka, ja razumem .) saj sem minci odgovorila ne teb :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 glede na to, da nisem blondinka, ja razumem .) saj sem minci odgovorila ne teb :naughty: u bistvu tut men tko da morm repilicirat.. al pa sam nabijam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 u bistvu tut men tko da morm repilicirat..al pa sam nabijam :whistle: :lol: sam da se imamo fajn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 :lol: sam da se imamo fajn :whistle: govor zase :whistle: spet nabijam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 A meni pa ne boš replicirau? :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 govor zase :whistle: spet nabijam :naughty: pol pejd pa v uno temo k bruhajo, tle se mamo fajn :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 A meni pa ne boš replicirau? :winkiss: uff..sfalil :unsure: ne nimam.. me nobena noče.. uff jokam kot bivol :whistle: ja itak da se mam fajn.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 pa tak fejst...nevemno...sej ti si tisti s kačo na eni fotki, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 pa tak fejst...nevemno...sej ti si tisti s kačo na eni fotki, ne? ja sem ja..še enkrat povem da sem jo samo odstranil.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 ja sem ja..še enkrat povem da sem jo samo odstranil.. te ne bomo prijavli DPMŽ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) te ne bomo prijavli DPMŽ ja še tega se bi manjkal..pa da pridejo k men pa vidjo da ma pes svoje stanovanje s kavčem :lol1: Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 :hmm: zakaj mam še vedno mail povezan s to temo :blush: da berem kako ma bikerjev pes svoje stanovanje s kavčem :slap: :rolleyes: to bo to, ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 :hmm: zakaj mam še vedno mail povezan s to temo :blush: da berem kako ma bikerjev pes svoje stanovanje s kavčem :slap: :rolleyes: to bo to, ja... ker je to definitivno bolj prebavljovo, kot prebiranje LL podrkavanja nedonošenčkov :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 pri nas doma je ista štala...mislim kje smo, da gre psom tako dobr :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 men je tu pčist fajn kjer sem O:-) ..moji psi sicer nimajo svoje bajte..majo pa svojo sobo in svoj kavč :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 kam je pršla tale tema :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 kam je pršla tale tema :whistle: si se neki hvalu in pol smo se še mi mal hvalil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 si se neki hvalu in pol smo se še mi mal hvalil :whistle: aja tko je to..no kr pohvalte se mal :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 uff..sfalil :unsure: ne nimam.. me nobena noče.. uff jokam kot bivol :whistle: ja itak da se mam fajn.. kdu joka???? nea se zajebavat...jes neč ne jokam...se mam prelepo :whistle: sej vidiš de neč več ne pišem sm :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 kdu joka???? nea se zajebavat...jes neč ne jokam...se mam prelepo :whistle: sej vidiš de neč več ne pišem sm :naughty: uuuu..to je pa napredek ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Preveč hvale pa premal slik! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave