_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 jz tudi biti samska hihi :naughty: hočeš da te odsamsčim :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 sprašujem se.....kako se lahko novopečeni člani skor bolj spoznajo na motosvet, kot pa tisti k smo že doug tuki :lol1: :lol1: limanje slikc, citiranje....dodajanje smeškotov :lol1: ker se prijavljajo z večimi nicki .. pol se pa sami s sabo pogovarjajo... to sem že napisal :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 ker se prijavljajo z večimi nicki .. pol se pa sami s sabo pogovarjajo... to sem že napisal :headbang: :headbang: pač majo veselje.. nimaš kj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 (popravljeno) Ali pa so pač naravni talenti :P Sam bi si blo fajn zdej čez zimo kšno umislt, da bi me grela :P Popravljeno Oktober 20, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Ali pa so pač naravni talenti :P Sam bi si blo fajn zdej čez zimo kšno umislt, da bi me grela :P v OBIju majo akcijo.. Kvarčni Grelec.. za samo 14.99€ :) če pogledaš te pride to cnj kokr pa vzdrževanje babe.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 v OBIju majo akcijo.. Kvarčni Grelec.. za samo 14.99€ :) če pogledaš te pride to cnj kokr pa vzdrževanje babe.. :D kaj me pa takele izjave razkurjo. :slap: sploh k si verjetno še sam vzdrževan od staršev. dragi dečko, nobene ženske ni treba vzdrževat, smo to sposobne same. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 kaj me pa takele izjave razkurjo. :slap: sploh k si verjetno še sam vzdrževan od staršev. dragi dečko, nobene ženske ni treba vzdrževat, smo to sposobne same. :evilgrin: Soncy,a bi bla ti moja? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Soncy,a bi bla ti moja? :blush: ne želi si tega :lol: zame moški niste bogovi :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 kaj me pa takele izjave razkurjo. :slap: sploh k si verjetno še sam vzdrževan od staršev. dragi dečko, nobene ženske ni treba vzdrževat, smo to sposobne same. :evilgrin: Tale je pa totalno bosa...Jih je kar nekaj takih, nažalost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 (popravljeno) Tale je pa totalno bosa...Jih je kar nekaj takih, nažalost mislš? :hmm: vzdrževan član je tisti k nima svojih dohodkov in mu drugi perejo in kuhajo. ponavad so to otroc. če pa punci plačaš pijačo, jo pa s tem še ne vzdržuješ. :evilgrin: bi preživela tud brez tvoje pijače. :lol: Popravljeno Oktober 20, 2007. Popravil soncy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 ker se prijavljajo z večimi nicki .. pol se pa sami s sabo pogovarjajo... to sem že napisal :headbang: :headbang: ja, res ja :headbang: :headbang: :headbang: si bodo še msn-je izmenjaval pa maile :lol1: ... kaj me pa takele izjave razkurjo. :slap: sploh k si verjetno še sam vzdrževan od staršev. dragi dečko, nobene ženske ni treba vzdrževat, smo to sposobne same. :evilgrin: difinitivno :grim mislš? :hmm: vzdrževan član je tisti k nima svojih dohodkov in mu drugi perejo in kuhajo. ponavad so to otroc.če pa punci plačaš pijačo, jo pa s tem še ne vzdržuješ. :evilgrin: bi preživela tud brez tvoje pijače. :lol: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 mislš? :hmm: vzdrževan član je tisti k nima svojih dohodkov in mu drugi perejo in kuhajo. ponavad so to otroc.če pa punci plačaš pijačo, jo pa s tem še ne vzdržuješ. :evilgrin: bi preživela tud brez tvoje pijače. :lol: Nism mislil tako, ampak itaq nima veze se dajat z vami... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Nism mislil tako, ampak itaq nima veze se dajat z vami... S tem se pa 100% strinjam!!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 mislm d ste mal zašli :slap: aja pa š neki, vzdržuje se motor :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Še zmeraj srečno samski! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Še zmeraj srečno samski! :OK: :yea1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Tud jest...kt tole prebiram pa spremljam ta topic zadnje cajte... ...useskup... ...iz strani moških, alpa žensk... ...Sm vesela samskega statusa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Še zmeraj srečno samski! :OK: kako me morš zatajit? :cry: :cry: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 kako me morš zatajit? :cry: :cry: :unsure: Ojoj,kaj sem spet vštimu!!! -_- :friend1: :beer2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Ojoj,kaj sem spet vštimu!!! -_- :friend1: :beer2: :004 :whistle: :winkiss: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shadowfucker Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 a je sploh gdo samski :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 a je sploh gdo samski :alien1: Na nek način :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Včas smo rekl...... "samski"........so grdi......al pa neumni......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Včas smo rekl...... "samski"........so grdi......al pa neumni......... še dobro da imaš Ireno :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave