klimbra Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 še dobro da imaš Ireno :winkiss: Jap...... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 a je sploh gdo samski :alien1: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Včas smo rekl...... "samski"........so grdi......al pa neumni......... A pol se jst, k sem lep pa pameten, nimam ničesar za bat :yea1: :headbang: Ne tolč s glavo v steno. LAse si pusti, da boš lepše zgledal :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Včas smo rekl...... "samski"........so grdi......al pa neumni......... jz pa pravim, da je bolje bit kvalitetno sam k nekvalitetno v dvoje. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 jz pa pravim, da je bolje bit kvalitetno sam k nekvalitetno v dvoje. :worship: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 A pol se jst, k sem lep pa pameten, nimam ničesar za bat :yea1:Ne tolč s glavo v steno. LAse si pusti, da boš lepše zgledal :yes: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 A tkole :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 A pol se jst, k sem lep pa pameten, nimam ničesar za bat :yea1: razen fizičnega obračunavanja. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 razen fizičnega obračunavanja. :) To je pa res. Šliva ni neki lep okras :wacko: Še dobr da sem hiter šprinter :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 jz pa pravim, da je bolje bit kvalitetno sam k nekvalitetno v dvoje. :worship: Vidiš,da se tut midva lahk strinjama!!! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Ne tolč s glavo v steno. LAse si pusti, da boš lepše zgledal :yes: A pol me nimaš rad takšnega kot sem :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 A pol me nimaš rad takšnega kot sem :( Itak da te mam :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Itak da te mam :friend1: Peder. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Peder. :P In to nagravžni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 In to nagravžni. Ne nagravžni. Skriti. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Peder. :P Te častim s pijačko 30. 10. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 sami talenti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Te častim s pijačko 30. 10. :P V to sploh ne dvomim. Ampak da ti slučajno ne pade na pamet, da bi me za rit grabil, ker to me pa res razpizdi!!!! sami talenti :whistle: Pojma nimaš kaki. Čakaj da nas slišiš pet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Ali celo šest. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 V to sploh ne dvomim. Ampak da ti slučajno ne pade na pamet, da bi me za rit grabil, ker to me pa res razpizdi!!!! Jep, že to, da mu pir plačaš je dovolj predigre za vapota :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Jep, že to, da mu pir plačaš je dovolj predigre za vapota :D Pir je za desce. Pedri hodimo na pijacke :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Pojma nimaš kaki. Čakaj da nas slišiš pet. sj kr newem če si želim tega :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 sj kr newem če si želim tega :naughty: Saj poznaš tisto "veni, vidi, vici" ali v prevodu "hočeš, nočeš, moraš". :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 sj kr newem če si želim tega :naughty: Lahko se dogovorimo pa za primerno odškodnino odstopimo od namenov. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Neki se bo pa res treba spomnit na zimo :hmm: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave