motogirl Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 me pecaš :whistle: eh, to bi potem kaj bolj direktnega zinla :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 nč ne dogaja med samskimi :whistle: Uživamo v "samskosti"! :D Kot je že motogirl napisala,za zimo bi blo treba nekaj ukrenit. :P Nabavit nove dilce? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 eh, to bi potem kaj bolj direktnega zinla :evilgrin: kot npr ? ... eh.. raj nič ne reci :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Uživamo v "samskosti"! :D Kot je že motogirl napisala,za zimo bi blo treba nekaj ukrenit. :P Nabavit nove dilce? :hmm: Bolj sem mislila motorne sani :naughty: za podnevi ... hm, kaj pa ko bo tema :hmm: kot npr ? ... eh.. raj nič ne reci :winkiss: kako si vedel, da bi ti kaj konkretnega vrnila :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Bolj sem mislila motorne sani :naughty: za podnevi ... hm, kaj pa ko bo tema :hmm: Motorne sani bi ble OK! Če ti pa predlagam za pol "kad padne mrak", tisto,kar jaz mislim, bo Lobo spet rekel,da se slinim! :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 ... hm, kaj pa ko bo tema :hmm: Termofor ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Motorne sani bi ble OK! Če ti pa predlagam za pol "kad padne mrak", tisto,kar jaz mislim, bo Lobo spet rekel,da se slinim! :whistle: :winkiss: Temu se ne moreš izognit (Lobotovemu komentarju) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Termofor ... Eh, si že rajši kaj bolj dinamičnega najdem :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Eh, si že rajši kaj bolj dinamičnega najdem :krneki: Mene, zdj, ko velik plešem in z rito migam. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Mene, zdj, ko velik plešem in z rito migam. :) Pa kaj še... pa da pol še pol leta zbiram energijo za novo sezono... jok brate :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Temu se ne moreš izognit (Lobotovemu komentarju) :kva2: :yawn: Kdo budi bogove iz zimskega spanja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 1. najbl butne, pol mal manj, v 3 pa ne trzaš več... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Eh, si že rajši kaj bolj dinamičnega najdem :krneki: Mačka? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Eh, si že rajši kaj bolj dinamičnega najdem :krneki: Vibrator? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Mačka? :whistle: Speedy Gonzales Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Vibrator? Vibrator? So se ti malenkost roke zatresle? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Mišaka hoče :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 :yawn: Kdo budi bogove iz zimskega spanja? No, a si vidu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Mačka? :whistle: Maček te spraska :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Mišaka hoče :o Mišak jo ob tigrci oddurha :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Mišak jo ob tigrci oddurha :kva2: Hmmmmmmmmmmmmm :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Maček te spraska :xx: A zaj se bo pa tigrica bunila glede malo praskanja? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 A zaj se bo pa tigrica bunila glede malo praskanja? :blink: mačkon samo mičkeno spraska, kar je nadležno... tiger te saj z ornk šapo lopne :kva2: ... ma bluzim že čist... se vidi, da mi je dans dolgčas :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 mačkon samo mičkeno spraska, kar je nadležno... tiger te saj z ornk šapo lopne :kva2: ... ma bluzim že čist... se vidi, da mi je dans dolgčas :slap: A lopanje s šapo je nekaj, kar bi si privoščila v zimskih nočeh (ker mislim, da o tem govorimo)? :unsure: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 A lopanje s šapo je nekaj, kar bi si privoščila v zimskih nočeh (ker mislim, da o tem govorimo)? :unsure: :chase: ... v prenesenem pomenu :fight1: ... saj pravim, da bluzim... najbolj, da grem u fitnes se mal zgont, da mi ne bodo neumnosti hodile po glavi :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave