Skoči na vsebino

Samski motosvetovci(ke)

Hanzi

Priporočene objave

no ja, oboje je lepo, samsko življenje in življenje v dvoje. :grim ampak le, če te osrečuje, ti daje zadovoljstvo in možnost, da zoriš kot človek. O:-)

Samo da razjasnim... nisem proti vezi, vendarje lepo biti sam, ogromno dobrih stvari lahko zase narediš, hkrati pa je fino bit v vezi z nekom, kjer je prava mera ljubezni, spoštovanja in harmonije. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mater ste se razpisal..

bm še jest neki napisu :whistle:

ma sj je lpo bit samski...ma kdaj paše tud bit nesamski...rečmo zdele bo idealno za kšne sprehode po stari lublani,k bo tko lepo vse okrašen,men je full lepo v tem času.....je pa ena napaka...tko kot se staro leto prevesi v novega in se odstrani vse okraske in lučke,postane stara ljubljana pusta in dolgočasna....no isto je pa z ljubeznijo......

mal bluzim pa tu O:-) :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja od koga pa boš? Da bi bil od mamice pa tatice, si že mal star, ne?

Popravljeno . Popravil mačka27
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še vedno sem od atija pa mame, pa en mau od sestrce :blush:

Hmmm, bl star bl nor :hmm:

P.S. Pa še od koga bi se našlo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še vedno sem od atija pa mame, pa en mau od sestrce :blush:

(tipično slovenska izjava, da si še v dobi odraslosti...od očeka, pa mamice :whistle: ) brez zamere... :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja še vedno sem od mojih staršev sin in od sestre brat. A se mogoče lahko kje izpišem? Vrnem kakšno rdečo knjižico mogoče? :headbang:

Ajajajajaj. :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

(tipično slovenska izjava, da si še v dobi odraslosti...od očeka, pa mamice :whistle: ) brez zamere... :winkiss:

od koga smo? vedno samo od sebe. :whistle: noben človek ne more bit tvoja lastnina, še otroci ne. :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joj, se mi zdi malce žalostno, če ob besedi, moj, moja, tvoj, tvoja, ... takoj pomislite na lastnino. :unsure:

(očtinokapitalizemprevečvplivapress)

Popravljeno . Popravil KeC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joj, se mi zdi malce žalostno, če ob besedi, moj, moja, tvoj, tvoja, ... takoj pomislite na lastnino. :unsure:

(očtinokapitalizemprevečvplivapress)

sploh ne ob besedi :wacko: beseda čist simpatično zveni, če je izrečena iskreno in iz spoštovanja do osebe. .)

samo prevečkrat dejanja kažejo, da nekateri razumejo to besedo čist dobesedno. Moje in z njo lahko počnem kar želim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

od koga smo? vedno samo od sebe. :whistle: noben človek ne more bit tvoja lastnina, še otroci ne. :grrr

Končnooooo eden, kt šteka....

Sam to sm hotla prej rečt.... daleč od tega, da bi se hotla spret s kom, alpa kj druzga... Sami se rodimo, in sami umremo...sami s seboj... in samo sami se bi smo dolžni polagat račune, ker jih bomo v končni fazi tudi sami sebi plačevali... J*** ga- moje mnenje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sploh ne ob besedi :wacko: beseda čist simpatično zveni, če je izrečena iskreno in iz spoštovanja do osebe. .)

samo prevečkrat dejanja kažejo, da nekateri razumejo to besedo čist dobesedno. Moje in z njo lahko počnem kar želim.

To je to...

In vsaj po mojih izkušnjah se tisto prisrčno in spoštljivi odnos vedno sprevrže v lastniški odnos...

(sicer odkrito povedano še vedno upam, da pa nekoč... (pa tud če *sanja svinja o koruzi* še vedno bom verjela v to...in tega mi nihče ne vzame....)...pač...spoznala nekoga, kjer ne bo tako...)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čeprav mačkica, se da to razumeti na več načinov. Vsaj zase vem, da se nisem sam rodil, da ne bom sam živel in da ne bom sam umrl. Pač ne zreduciram medčloveške odnose samo na ljubezenske veze. There is a lot more. Človek je pač socialno bitje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čeprav mačkica, se da to razumeti na več načinov. Vsaj zase vem, da se nisem sam rodil, da ne bom sam živel in da ne bom sam umrl. Pač ne zreduciram medčloveške odnose samo na ljubezenske veze. There is a lot more. Človek je pač socialno bitje.

...ne govorim o tem...sem opisala v enim spodaj... sploh pa nima veze... vsak ma itak svojo filozofijo, THX bogu, internet pa itak prenese vse :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Eno lepo popoldne vsem :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma nehajmo, vsak naj živi tko kot želi in kot njemu paše. :whistle: saj ni recepta za to, kako je najboljš, vsak si utira svojo pot v lajfu. Z vsemi ovirami in ovinki. In ravno to je čar življenja :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma nehajmo, vsak naj živi tko kot želi in kot njemu paše. :whistle: saj ni recepta za to, kako je najboljš, vsak si utira svojo pot v lajfu. Z vsemi ovirami in ovinki. In ravno to je čar življenja :worship:

:yea1: :yea1: :yea1: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse lepo in prav ampak zakaj potem na veliko povdarjat kako je samsko življenje oh in sploh? Avtosugestija? Pesek v oči samemu sabi? Če v sebi to res sprejmeš ni nikakršne potrebe po povdarjanju tega, je tako samoumevno kot gravitacija.

En mau provociram danes, tko da :winkiss: za sogovornice ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!