motogirl Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 no ja, oboje je lepo, samsko življenje in življenje v dvoje. :grim ampak le, če te osrečuje, ti daje zadovoljstvo in možnost, da zoriš kot človek. O:-) Samo da razjasnim... nisem proti vezi, vendarje lepo biti sam, ogromno dobrih stvari lahko zase narediš, hkrati pa je fino bit v vezi z nekom, kjer je prava mera ljubezni, spoštovanja in harmonije. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Kjut and all :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Still ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Donat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Donat Ma nemoj.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Ma samosvoj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 mater ste se razpisal.. bm še jest neki napisu :whistle: ma sj je lpo bit samski...ma kdaj paše tud bit nesamski...rečmo zdele bo idealno za kšne sprehode po stari lublani,k bo tko lepo vse okrašen,men je full lepo v tem času.....je pa ena napaka...tko kot se staro leto prevesi v novega in se odstrani vse okraske in lučke,postane stara ljubljana pusta in dolgočasna....no isto je pa z ljubeznijo...... mal bluzim pa tu O:-) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) Ja od koga pa boš? Da bi bil od mamice pa tatice, si že mal star, ne? Popravljeno December 2, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Še vedno sem od atija pa mame, pa en mau od sestrce :blush: Hmmm, bl star bl nor :hmm: P.S. Pa še od koga bi se našlo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) Še vedno sem od atija pa mame, pa en mau od sestrce :blush: (tipično slovenska izjava, da si še v dobi odraslosti...od očeka, pa mamice :whistle: ) brez zamere... :winkiss: Popravljeno December 2, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Hja še vedno sem od mojih staršev sin in od sestre brat. A se mogoče lahko kje izpišem? Vrnem kakšno rdečo knjižico mogoče? :headbang: Ajajajajaj. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 eh..... ....nima smisla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 (tipično slovenska izjava, da si še v dobi odraslosti...od očeka, pa mamice :whistle: ) brez zamere... :winkiss: od koga smo? vedno samo od sebe. :whistle: noben človek ne more bit tvoja lastnina, še otroci ne. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) Joj, se mi zdi malce žalostno, če ob besedi, moj, moja, tvoj, tvoja, ... takoj pomislite na lastnino. :unsure: (očtinokapitalizemprevečvplivapress) Popravljeno December 2, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Evo en mau sem še od tele: Sam tale si me pa res lasti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Joj, se mi zdi malce žalostno, če ob besedi, moj, moja, tvoj, tvoja, ... takoj pomislite na lastnino. :unsure:(očtinokapitalizemprevečvplivapress) sploh ne ob besedi :wacko: beseda čist simpatično zveni, če je izrečena iskreno in iz spoštovanja do osebe. .) samo prevečkrat dejanja kažejo, da nekateri razumejo to besedo čist dobesedno. Moje in z njo lahko počnem kar želim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Evo en mau sem še od tele: Sam tale si me pa res lasti :D kdo bi se mu lahko upiral k je tak lepotec? :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 od koga smo? vedno samo od sebe. :whistle: noben človek ne more bit tvoja lastnina, še otroci ne. :grrr Končnooooo eden, kt šteka.... Sam to sm hotla prej rečt.... daleč od tega, da bi se hotla spret s kom, alpa kj druzga... Sami se rodimo, in sami umremo...sami s seboj... in samo sami se bi smo dolžni polagat račune, ker jih bomo v končni fazi tudi sami sebi plačevali... J*** ga- moje mnenje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 In kje je tvoja simpatična glavica zasledila, da sem trdil kaj nasprotnega? :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 sploh ne ob besedi :wacko: beseda čist simpatično zveni, če je izrečena iskreno in iz spoštovanja do osebe. .) samo prevečkrat dejanja kažejo, da nekateri razumejo to besedo čist dobesedno. Moje in z njo lahko počnem kar želim. To je to... In vsaj po mojih izkušnjah se tisto prisrčno in spoštljivi odnos vedno sprevrže v lastniški odnos... (sicer odkrito povedano še vedno upam, da pa nekoč... (pa tud če *sanja svinja o koruzi* še vedno bom verjela v to...in tega mi nihče ne vzame....)...pač...spoznala nekoga, kjer ne bo tako...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Čeprav mačkica, se da to razumeti na več načinov. Vsaj zase vem, da se nisem sam rodil, da ne bom sam živel in da ne bom sam umrl. Pač ne zreduciram medčloveške odnose samo na ljubezenske veze. There is a lot more. Človek je pač socialno bitje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) Čeprav mačkica, se da to razumeti na več načinov. Vsaj zase vem, da se nisem sam rodil, da ne bom sam živel in da ne bom sam umrl. Pač ne zreduciram medčloveške odnose samo na ljubezenske veze. There is a lot more. Človek je pač socialno bitje. ...ne govorim o tem...sem opisala v enim spodaj... sploh pa nima veze... vsak ma itak svojo filozofijo, THX bogu, internet pa itak prenese vse :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Eno lepo popoldne vsem :winkiss: Popravljeno December 2, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 ma nehajmo, vsak naj živi tko kot želi in kot njemu paše. :whistle: saj ni recepta za to, kako je najboljš, vsak si utira svojo pot v lajfu. Z vsemi ovirami in ovinki. In ravno to je čar življenja :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 ma nehajmo, vsak naj živi tko kot želi in kot njemu paše. :whistle: saj ni recepta za to, kako je najboljš, vsak si utira svojo pot v lajfu. Z vsemi ovirami in ovinki. In ravno to je čar življenja :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Vse lepo in prav ampak zakaj potem na veliko povdarjat kako je samsko življenje oh in sploh? Avtosugestija? Pesek v oči samemu sabi? Če v sebi to res sprejmeš ni nikakršne potrebe po povdarjanju tega, je tako samoumevno kot gravitacija. En mau provociram danes, tko da :winkiss: za sogovornice ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave