Skoči na vsebino

Samski motosvetovci(ke)

Hanzi

Priporočene objave

Jok brate... ti pa nis Božiček :grrr

Seveda ni božiček, je pa moški ki ga pričakuješ, al ja...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vprasanje: se je ze katera sparila s katerim in obratno? Ali je samo javkanje in samopomilovanje tu gori?

Al se je kera sparila, al se je pa kdo opekel, to je zdaj vprašanje :-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda ni božiček, je pa moški ki ga pričakuješ, al ja...

Če mi ga Božiček posadi (in okranclja z rdečo mašno) pod smrekco, potem bo pravi ... sam kaj ko nimam tolk velke smrekce za tolk velzga tipa :kva2:

Popravljeno . Popravil motogirl
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če mi ga Božiček posadi (in okranclja z rdečo mašno) pod smrekco, potem bo pravi ... sam kaj ko nimam tolk velke smrekce za tolk velzga tipa :kva2:

Narobe si rpedstavljaš. Jaz sem lahko izključno namesto kometa pod špičko obešen :-) V pozi supermana :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Narobe si rpedstavljaš. Jaz sem lahko izključno namesto kometa pod špičko obešen :-) V pozi supermana :D

Joj, ne tega delat... sem prebrala Kometa in sem se te takoj predstavljala takoj za Rudolfom v Božičkovi vpregi :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joj, ne tega delat... sem prebrala Kometa in sem se te takoj predstavljala takoj za Rudolfom v Božičkovi vpregi :slap:

jaz pa tebe v vlogi Božičkice :-) na hladnem... brrrrrrrradavičke :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz pa tebe v vlogi Božičkice :-) na hladnem... brrrrrrrradavičke :D

ma kaki hladne "karkoli že" ... ti se mal ohlad, drugač se bo še tist mal Antarktike stopil :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma kaki hladne "karkoli že" ... ti se mal ohlad, drugač se bo še tist mal Antarktike stopil :whistle:

al jo bom pa naluknou :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Japajade ... Mazanje oči :-)

Valjda si vsi želimo funkcionalno, seksi in pozitivno razmerje. Ker tega ne najdemo oz. ne zmoremo vzpostavit, si pa izmislimo take izgovore, a-la "svoboda" pa to... vse dokler se zjutraj ne prebujamo sami, skoraj dan za den, z občasnimi gosti v življenju ... :-)

No, glavno, da dogaja :D

Jebat ga, če si ne moreš torte privoščit, je najlažje rečt, da je ne maraš in da ti je kruh najslajša stvar na svetu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Majko, si se pa razpisu še vse naprej od odgovora na moj komenta :evilgrin:

Se strinjam... zato pa sem se že z Božičkom zmenila, da mi letos za Božič namesto Barbie Kena prinese kar pravega moškega :naughty:

Sori, nihče mi ne bo rdeče mašnce okol vratu natikal.

Vprasanje: se je ze katera sparila s katerim in obratno? Ali je samo javkanje in samopomilovanje tu gori?

Ali pa postavljanje čudnih vprašanj. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma ne bodo :grrr ;)

am za sredo pa res se probi zment no.... :yes: :D

bom probou, gremo na the drink :)

eh pa ne...sam en mal hudička je v men :devil:

mal ja :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jebat ga, če si ne moreš torte privoščit, je najlažje rečt, da je ne maraš in da ti je kruh najslajša stvar na svetu.

Onidan sem imel zjutraj poln kurac kruha, roka me je že bolela od njega, pa sem rekel: "Ja, pizda, danes se bom pa torte nažrl, pa če je ne vem kaj.." No, pol pa nisem nikjer slaščičarne našel.

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Onidan sem imel zjutraj poln kurac kruha, roka me je že bolela od njega, pa sem rekel: "Ja, pizda, danes se bom pa torte nažrl, pa če je ne vem kaj.." No, pol pa nisem nikjer slaščičarne našel.

:D

Ne mi rečt, da zdaj že Šiptarji štrajkajo? :huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni vsaka torta dobra :evilgrin:

Bakljave so žoftne, da se kar cedi :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bakljave so žoftne, da se kar cedi :yes:

Točno. Baklav pa že dolgo nisem jedel. Se bom moral zopet enkrat dober narest Dadi, da jih speče.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Točno. Baklav pa že dolgo nisem jedel. Se bom moral zopet enkrat dober narest Dadi, da jih speče.

Al pa si kšno Bosanko najdeš, pa ji rečeš, da bi rad okusil njeno sočno ... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!