GREY WOLF Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Jok brate... ti pa nis Božiček :grrr Seveda ni božiček, je pa moški ki ga pričakuješ, al ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Vprasanje: se je ze katera sparila s katerim in obratno? Ali je samo javkanje in samopomilovanje tu gori? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Vprasanje: se je ze katera sparila s katerim in obratno? Ali je samo javkanje in samopomilovanje tu gori? Al se je kera sparila, al se je pa kdo opekel, to je zdaj vprašanje :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 (popravljeno) Seveda ni božiček, je pa moški ki ga pričakuješ, al ja... Če mi ga Božiček posadi (in okranclja z rdečo mašno) pod smrekco, potem bo pravi ... sam kaj ko nimam tolk velke smrekce za tolk velzga tipa :kva2: Popravljeno December 3, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Če mi ga Božiček posadi (in okranclja z rdečo mašno) pod smrekco, potem bo pravi ... sam kaj ko nimam tolk velke smrekce za tolk velzga tipa :kva2: Narobe si rpedstavljaš. Jaz sem lahko izključno namesto kometa pod špičko obešen :-) V pozi supermana :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Narobe si rpedstavljaš. Jaz sem lahko izključno namesto kometa pod špičko obešen :-) V pozi supermana :D Joj, ne tega delat... sem prebrala Kometa in sem se te takoj predstavljala takoj za Rudolfom v Božičkovi vpregi :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Joj, ne tega delat... sem prebrala Kometa in sem se te takoj predstavljala takoj za Rudolfom v Božičkovi vpregi :slap: jaz pa tebe v vlogi Božičkice :-) na hladnem... brrrrrrrradavičke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 jaz pa tebe v vlogi Božičkice :-) na hladnem... brrrrrrrradavičke :D ma kaki hladne "karkoli že" ... ti se mal ohlad, drugač se bo še tist mal Antarktike stopil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 ma kaki hladne "karkoli že" ... ti se mal ohlad, drugač se bo še tist mal Antarktike stopil :whistle: al jo bom pa naluknou :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Japajade ... Mazanje oči :-) Valjda si vsi želimo funkcionalno, seksi in pozitivno razmerje. Ker tega ne najdemo oz. ne zmoremo vzpostavit, si pa izmislimo take izgovore, a-la "svoboda" pa to... vse dokler se zjutraj ne prebujamo sami, skoraj dan za den, z občasnimi gosti v življenju ... :-) No, glavno, da dogaja :D Jebat ga, če si ne moreš torte privoščit, je najlažje rečt, da je ne maraš in da ti je kruh najslajša stvar na svetu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Majko, si se pa razpisu še vse naprej od odgovora na moj komenta :evilgrin: Se strinjam... zato pa sem se že z Božičkom zmenila, da mi letos za Božič namesto Barbie Kena prinese kar pravega moškega :naughty: Sori, nihče mi ne bo rdeče mašnce okol vratu natikal. Vprasanje: se je ze katera sparila s katerim in obratno? Ali je samo javkanje in samopomilovanje tu gori? Ali pa postavljanje čudnih vprašanj. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 ma ne bodo :grrr ;) am za sredo pa res se probi zment no.... :yes: :D bom probou, gremo na the drink :) eh pa ne...sam en mal hudička je v men :devil: mal ja :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Jebat ga, če si ne moreš torte privoščit, je najlažje rečt, da je ne maraš in da ti je kruh najslajša stvar na svetu. Onidan sem imel zjutraj poln kurac kruha, roka me je že bolela od njega, pa sem rekel: "Ja, pizda, danes se bom pa torte nažrl, pa če je ne vem kaj.." No, pol pa nisem nikjer slaščičarne našel. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Al pa ona njih kaj pecariš tle jebemtiboga :angry: v kuhnjo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 kaj pecariš tle jebemtiboga :angry: v kuhnjo! A je mar kosilo že skuhano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Onidan sem imel zjutraj poln kurac kruha, roka me je že bolela od njega, pa sem rekel: "Ja, pizda, danes se bom pa torte nažrl, pa če je ne vem kaj.." No, pol pa nisem nikjer slaščičarne našel. :D Ne mi rečt, da zdaj že Šiptarji štrajkajo? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 kaj pecariš tle jebemtiboga :angry: v kuhnjo! kr povej mu ja :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 A je mar kosilo že skuhano? ne. nič ne voham. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 ne. nič ne voham. :hmm: ja a misls da deci zmer prsmodimo kej tko k ve hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 ne. nič ne voham. :hmm: Pa pišuka......sej ga kuham.....dej noska si obriši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Ne mi rečt, da zdaj že Šiptarji štrajkajo? :huh: Ni vsaka torta dobra :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Ni vsaka torta dobra :evilgrin: Bakljave so žoftne, da se kar cedi :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Bakljave so žoftne, da se kar cedi :yes: Točno. Baklav pa že dolgo nisem jedel. Se bom moral zopet enkrat dober narest Dadi, da jih speče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Točno. Baklav pa že dolgo nisem jedel. Se bom moral zopet enkrat dober narest Dadi, da jih speče. Al pa si kšno Bosanko najdeš, pa ji rečeš, da bi rad okusil njeno sočno ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Al pa si kšno Bosanko najdeš, pa ji rečeš, da bi rad okusil njeno sočno ... :D Baklavo :worship: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave