Skoči na vsebino

Samski motosvetovci(ke)

Hanzi

Priporočene objave

rabim eno s kosmato.... :whistle:

saj ne vem ali bi zapravljala še kaj besed za vse tole kar berem ali ne ... včasih, ko koga od tu srečam v živo, se mi zdi zanimiv za še kaj več kot eno spoznavno srečanje... vendar potem pa tu berem take :SS, da me vse mine. Določeni fantje si v sebi želite biti z nekom, sploh pozimi, ko so motorčki pospravljeni za zimsko spanje, vendar s takimi posti vsako najmanjšo možnost izničijo :alien1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

saj ne vem ali bi zapravljala še kaj besed za vse tole kar berem ali ne ... včasih, ko koga od tu srečam v živo, se mi zdi zanimiv za še kaj več kot eno spoznavno srečanje... vendar potem pa tu berem take :SS, da me vse mine. Določeni fantje si v sebi želite biti z nekom, sploh pozimi, ko so motorčki pospravljeni za zimsko spanje, vendar s takimi posti vsako najmanjšo možnost izničijo :alien1:

dobr de skor neč n pišem :whistle: ...torej sem še v igri :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na srečo ne pospravljam motorja :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In to šele sedaj poveš, ko sem že zajebal celo stvar?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na srečo ne pospravljam motorja :whistle:

Na (ne)srečo nimam motorja. :whistle:

Lobo, pa saj mi vemo, kak si ti vredi ded. :friend1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ne, a ne, kako je svet nepravičen. Grdi, grdi fantki ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lobo, si slišal kaj ti pravi???!!! Povej da nisi grd, vsaj ne tak fejst..... :P

Lobo ni fantek (ne sodi po sebi). Lobo je čisto ta pravi dedc :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... včasih, ko koga od tu srečam v živo, se mi zdi zanimiv za še kaj več kot eno spoznavno srečanje...

za dve spoznavni srečanji !? prvič normalno, drugič pa v .....

ups, čaki ! a lahko sem pišem tudi če sem kdaj sam doma in se grem samksega motosvetovca ?!

@ brum - sva bila s prijateljem roraš karčijem in mi pravi: ne, ne ni mi rekla da mam vlkega ! je pa rekla da mam lepega ! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmmm čist tko mimgrede,...a ste se kdaj vprašal, da ste mogoče tud vi sami mal "čudni" in se vam zato ne obnesejo zveze :rolleyes: hja no jz sem se včas (kosembilšesamskipress) ...

P.S. ne govorim za vse,...recimo soncy zastopm zakaj je samska :winkiss: :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmmm čist tko mimgrede,...a ste se kdaj vprašal, da ste mogoče tud vi sami mal "čudni" in se vam zato ne obnesejo zveze :rolleyes: hja no jz sem se včas (kosembilšesamskipress) ...

P.S. ne govorim za vse,...recimo soncy zastopm zakaj je samska :winkiss: :)

zate :004

k zastopiš da ni lajf sam bel in črn, ampak je mnogo beločrnih nians.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zate :004

k zastopiš da ni lajf sam bel in črn, ampak je mnogo beločrnih nians.

lajf je tud siu :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blink: Ne. Kako vprašanje te to je?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blink: hm... ja res ... kaj pa pomeni bit "čuden"? :hmm:

da ti kurac iz oči vun gleda :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

da ti kurac iz oči vun gleda :)

A niso to......običajno......za žensko populacijo govorl???????

Huhhhhhhhh.......iz tega bi lahko sklepal........KEC je "pička"...... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A niso to......običajno......za žensko populacijo govorl???????

Huhhhhhhhh.......iz tega bi lahko sklepal........KEC je "pička"...... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Al pa mam tak dolgega, da si ga morm iz ovratnika vun potegnat potem pa iz profila podobno zgleda :evilgrin:

Care to find out? Al mi boš raj pir plačal ob prvi priliki? :naughty:

Popravljeno . Popravil KeC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!