klimbra Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 PIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Samske motsvetovke v vrsto, pa po velikosti... ...A, B, C... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 Samske motsvetovke v vrsto, pa po velikosti......A, B, C... :grim no,no....da namo me tud po kšnih velikostih kj postavlale....pol mo pa vidl, kdo bo še naprej tko glasn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 ni problema :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 kdo bo prvi v vrsti ? :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) kdo bo prvi v vrsti ? :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: ..in potem vse tiho je bilo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: p.s. joke, da ne bo spet napačne interpretacije, slučajno, ker eni enostavno....ne štekajo :slap: Popravljeno December 8, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 No,no. So tudi "samske" motosvetovke kar poniknile v eni drugi temi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 No,no. So tudi "samske" motosvetovke kar poniknile v eni drugi temi :whistle: mogoče se nam enim preprosto samo ne da več prepirat :yea1: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 :nono: to nis čuden, to si odbit :kva2: jst sem samo nenasiten :) pa kej poklič ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 kva j zj??? a ste se vsi poparčkal??...zame nbene pustl?? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) kva j zj??? a ste se vsi poparčkal??...zame nbene pustl?? :unsure: Ti se kr lepo svoje drž... ne.... sam ni kj nč nowega za povedat... Čakamo da dež neha....pol pa sam gasa.... Tale suša me čist u politga cucka spreminja...Ni za nikamr!!!! Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Še vedno samska :unsure: Šnjofam naokoli pa še vedno nikjer nič pametnega :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Še vedno samska :unsure: Šnjofam naokoli pa še vedno nikjer nič pametnega :krneki: pri taki sliki v profilu težko verjamem :evilgrin: , razen če ni slika prava al pa si ti prezahtevna :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Ti se kr lepo svoje drž... ne.... sam ni kj nč nowega za povedat... Čakamo da dež neha....pol pa sam gasa.... Tale suša me čist u politga cucka spreminja...Ni za nikamr!!!! jest se naj svoje držim??? ja ok...sam povej mi kera je,pa se jo bom... :whistle: Še vedno samska :unsure: Šnjofam naokoli pa še vedno nikjer nič pametnega :krneki: jest sm pameten,lep pa nism :naughty: ,no sej tud de sn pametn nisn lih čist sigurn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 jest se naj svoje držim??? ja ok...sam povej mi kera je,pa se jo bom... :whistle: we both know :naughty: :whistle: Še vedno samska :unsure: Šnjofam naokoli pa še vedno nikjer nič pametnega :krneki: Tell me about it! Se popolnoma strinjam s tabo.... mineva že drugo leto tega staža....prvo leto in pol je blo fajn...cajt za šiht, šport, motor, potovanja.... zdej pa vse to že prekleto preseda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 V salomoncu se vam en kup gajstnih mladcev ponuja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 V salomoncu se vam en kup gajstnih mladcev ponuja Potem pa salamonca kupit :worship: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Al pa mene spoznat.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Al pa mene spoznat.... :naughty: to je dolgo-ročna naložba :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 pri taki sliki v profilu težko verjamem :evilgrin: , razen če ni slika prava al pa si ti prezahtevna :whistle: Slika je prava, tudi prezahtevna nisem, samo težko je dobit pubeca, ki res kaj "velja" :rolleyes: jest sm pameten,lep pa nism :naughty: ,no sej tud de sn pametn nisn lih čist sigurn :whistle: Reklama? :whistle: Tell me about it! Se popolnoma strinjam s tabo.... mineva že drugo leto tega staža....prvo leto in pol je blo fajn...cajt za šiht, šport, motor, potovanja.... zdej pa vse to že prekleto preseda... Kaj bi pravila. Saj veš kako je, saj si tudi sama predstavnica ženskega spola. Tudi meni je najprej ugajalo, da sem imela čas zase in za vse, vendar ti postane dolgčas in začneš nekaj pogrešat ob sebi... Da pa bi sprobala vsakega, da vidim kateri je pravi, mi pa tudi ne diši V salomoncu se vam en kup gajstnih mladcev ponuja Za takšno oddajo pa tudi nisem. Lahko se tudi jaz predstavim kot lepo postavno dekle, poslovna, športnica, itd... V resnici pa bi se skrivala kot 130 kilska zavaljena čistilka :rolleyes: to je dolgo-ročna naložba :worship: Mene bolj zanima, če je kaj drugega dovolj dolgo :whistle: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 jest sm pameten,lep pa nism :naughty: ,no sej tud de sn pametn nisn lih čist sigurn :whistle: zakaj si pa mene opisal :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 sej možno da sem že mal sklerozen pa da se zlo motim, sam če se pa ne je pa tista fotka v profilu od Badwoman bla posneta l.2006 na milanskem salonu motociklov :rolleyes: :whistle: no nč nam trdil, sam nek v spominu jo mam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 sej možno da sem že mal sklerozen pa da se zlo motim, sam če se pa ne je pa tista fotka v profilu od Badwoman bla posneta l.2006 na milanskem salonu motociklov :rolleyes: :whistle: no nč nam trdil, sam nek v spominu jo mam :) In? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave