Skoči na vsebino

Samski motosvetovci(ke)

Hanzi

Priporočene objave

... no nč nam trdil, sam nek v spominu jo mam :)

Badwoman al fotko? :evilgrin:

Popravljeno . Popravil KeC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In? :hmm:

mislim da je PERVY spraševal al je njena slikca v profilu res njena al ni,...torej možno tud dani :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še vedno samska :unsure: Šnjofam naokoli pa še vedno nikjer nič pametnega :krneki:

šnjofaš na napačnem koncu........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim da je PERVY spraševal al je njena slikca v profilu res njena al ni,...torej možno tud dani :headbang:

Če si fotomodel, je vse možno :winkiss:

šnjofaš na napačnem koncu........

Bo verjetno držalo :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol1: :lol1: :lol1: krepam od smeha skor :wacko: ....prej se ponašajo od koga punce so...še nick si dajo tak....pol pa ...:lol1: ni važn :lol1: :lol1: :headbang: :wacko: :blink: blond pač :lol1: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bo verjetno držalo :closedeyes:

če boš še dolgo šnjofala na napačnem koncu, boš še dolgo samska.......mogoče ti bo še všeč ratalo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se vam pridružujem v klubu samskih :kva2: Upam da mi bo všeč :lol:

bivša punca od vojak25.

aaaa, zato mi je pisal. ^_^

21 let, my ass.

Popravljeno . Popravil mikena
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogoče pa sploh ni ona :lol: je bil en post čudno moško napisan :lol:

:lol: maš prov :D

bivša punca od vojak25.

aaaa, zato mi je pisal. ^_^

21 let, my ass.

:lol1: :OK:

hahaha :lol:

Babe, babe, sam da mate del :lol:

valda, neki pa mormo počet :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj bi pravila. Saj veš kako je, saj si tudi sama predstavnica ženskega spola. Tudi meni je najprej ugajalo, da sem imela čas zase in za vse, vendar ti postane dolgčas in začneš nekaj pogrešat ob sebi... Da pa bi sprobala vsakega, da vidim kateri je pravi, mi pa tudi ne diši

Itak da je treba bit zbirčen, kar se tega tiče... Pa na žalost sem šele pri teh letih opazila, da po *ta novem* imamo očitno babe poleg statusa ženske, poslovne uspešne, dobre matere, kuharice, čistilke, negovalke, razumevajoča bitja, itd.itd. še jajca po vrhu.... saj jih desci niti toliko nimajo, da bi povedali po resnici....

dobro samo da je sreča tako napeljala, da se z komu od takih nisem spentljala..... in to se naučim šele skor pri 30ih....sramota! nojano....je pa tud res, da kj dost vn nism zahajala, pa da nimam kj dost izkušenj... pač 3 resne zveze in pol maš rezultat kle.... sam ej..... sploh ne štekam tega folka.... jest bi jh s prve pred vrata vrgla.... to kar si tud zaslužjo.....

a ne....mi kreteni od bab pa....verjameš v neko skupnost, spoštovanje, zaupanje, neko ljubezen..... pa se trudiš za nek obstoj zveze.... za koj q. ...

pa si opazla da je ful nekega folka, ki bi kr neki šmuglal zraven veze.....in celo z otroci....ma ti povem, da vedno bolj izgubljam vero, da sploh še nek *normalen* dečko obstaja... ej pa sploh ne štekam....

takim itak direkt poveš, ferdo odpiši varjanta... na civiliziran način...sam ej.....da moraš met ogromno srečo, da sploh zveš kaj je sploh res....

ma kam gre useskup? da niti tega ne zmorejo? kam je šlo tisto *padre con familia*

newem.... po mojm bom čez 20 let še zmer dr... na tem forumu, hi,hi,hi,hi

sej ne obtožujm drugh, sam meni ne hodt s takim, ker kr mrzlco dobim.....

Popravljeno . Popravil mačka27
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kam je šlo tisto *padre con familia*

kam je šlo tisto "madre con cucina"

Če sem napisal narobe, se opravičujem vsem, tako ali drugače, prizadetim...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Itak da je treba bit zbirčen, kar se tega tiče... Pa na žalost sem šele pri teh letih opazila, da po *ta novem* imamo očitno babe poleg statusa ženske, poslovne uspešne, dobre matere, kuharice, čistilke, negovalke, razumevajoča bitja, itd.itd. še jajca po vrhu.... saj jih desci niti toliko nimajo, da bi povedali po resnici....

dobro samo da je sreča tako napeljala, da se z komu od takih nisem spentljala..... in to se naučim šele skor pri 30ih....sramota! nojano....je pa tud res, da kj dost vn nism zahajala, pa da nimam kj dost izkušenj... pač 3 resne zveze in pol maš rezultat kle.... sam ej..... sploh ne štekam tega folka.... jest bi jh s prve pred vrata vrgla.... to kar si tud zaslužjo.....

a ne....mi kreteni od bab pa....verjameš v neko skupnost, spoštovanje, zaupanje, neko ljubezen..... pa se trudiš za nek obstoj zveze.... za koj q. ...

pa si opazla da je ful nekega folka, ki bi kr neki šmuglal zraven veze.....in celo z otroci....ma ti povem, da vedno bolj izgubljam vero, da sploh še nek *normalen* dečko obstaja... ej pa sploh ne štekam....

takim itak direkt poveš, ferdo odpiši varjanta... na civiliziran način...sam ej.....da moraš met ogromno srečo, da sploh zveš kaj je sploh res....

ma kam gre useskup? da niti tega ne zmorejo? kam je šlo tisto *padre con familia*

Sej verjamem da se morda upravičeno razburjaš,sam ti pa povem iz lastnih dooolgoletnih izkušenj,da bi jest lahko to reku tud za babe(sorry tole imenovanje),tko da ..... Pa lp.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Deklina se je razpištolila, ni heca pubeci. :P .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!