billy Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Meni.....sem sexal.....sem se meu fino.....oh in sploh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BTW.......mačka in ostale uboge smotarke.......včas smo takim rekl, d so smotane na potenco.......dons se pa takim reče, da ne vejo kaj hočejo!!!!! Baba k je sama, je al grda, al zajebana k hudič.....al pa ne zna fukat!!!!!!!!!!!!!!!! Hough!!!!!!!!!!! Lahk je še slabš,pa je vse skupi!!! :kva2: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 a suzuki te je že kontaktiru ? Le zakaj bi me on kontaktiral? očitn je bl slaba...telefon še kr neč ne zvoni... :blush: Slej ali prej vse pride :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 (popravljeno) no a loh jz :D pr men je blo tko...pa ena zveza, pa druga, pa tretja...pa nobena neki ful ziher,...tko nikol nisem točn vedu pr čem sem...pol mi je pa mal dopizdil, tko kt teb verjetn in sem bil en cajt sam :) in ja tud jz sem v tem obdobju naklepal velik kilometrov z motorjem :D ampak pol človek normalno začne pogrešat, objem, toplino in bodimo odkriti sex ;) tud men ni blo do nekih one night scen in priložnostnega sexa, zato tud nisem ciljal in se zapletal s takimi,...je pa res da sem počas začel mal bl aktivno "iskat" primerno osebo-oblajal in ogovoru vsako potencialno kandidatko in s tem spoznaš velik ljudi, med njimi lahko tud tisto "tapravo osebo", no men je vsaj tko kaže (potrkamnamizo) uspel najdt to :) mogoče se tko loti iskanja al pa pusti, da tebe kdo najde ;) :) priznam pa, tko kt pomoje vsi srečno zaljubljeni, da se pa včas ampak res včas najdejo tud trenutki, ko pomisliš "ah kako lepo je bilo samsko življenje" ...ampak v dvoje je lepše :blush: lp kađiva B) p.s. madona sem pocukran napisal :P Sam si pa trofu...... pa pr tvojih letih..... kar se prvega odstavka tiče.... glede zadnjega mam še vedno rada dobri stari chase (v kontra vlogi)..... ... zase vem da nikol nam tip, kt bi *hvatila* moške..... (glede na spremembo vlog v družbi cajti niso več taki, na žalost)... ....se prawi me bodo verjetn mogl prenašat drugi na drugih forumih (ker me bodo kle že skenslal)....čez ene 20 let....hi,hi,hi,hi ker se sprjaznla nikol ne bom, popustila v svojih željah (kt se poznam) tud ne, ampak bom še zmer upala... Popravljeno Januar 24, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Sam si pa trofu...... pa pr tvojih letih..... kar se prvega odstavka tiče.... glede zadnjega mam še vedno rada dobri stari chase (v kontra vlogi)..... ... zase vem da nikol nam tip, kt bi *hvatila* moške..... (glede na spremembo vlog v družbi cajti niso več taki, na žalost)... ....se prawi me bodo verjetn mogl prenašat drugi na drugih forumih (ker me bodo kle že skenslal)....čez ene 20 let....hi,hi,hi,hi ker se sprjaznla nikol ne bom, popustila v svojih željah (kt se poznam) tud ne, ampak bom še zmer upala... In prav upanje umira zadnje, no vsaj tak pravijo. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 (popravljeno) In prav upanje umira zadnje, no vsaj tak pravijo. :winkiss: pri meni to definitvo velja....glede vseh področij v življenju.... sem dopustila VERI v uresničitev upanj vodit življenje inod tega ne odstopim... res da v večini *je*em ježa*, ampak rajš to, kot ne bit zvest sam sebi.... to sem, kar sem... :yea1: in tud če me zaradi tega velika večina ne sprejema.... še vedno ostajam im tud bom.... sama sebi zvesta in svojim upom..... Popravljeno Januar 24, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Meni.....sem sexal.....sem se meu fino.....oh in sploh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BTW.......mačka in ostale uboge smotarke.......včas smo takim rekl, d so smotane na potenco.......dons se pa takim reče, da ne vejo kaj hočejo!!!!! Baba k je sama, je al grda, al zajebana k hudič.....al pa ne zna fukat!!!!!!!!!!!!!!!! Hough!!!!!!!!!!! Klimbra,to si lepo napisal!!! :worship: Ja,kje so tisti dobri ,stari cajti? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Slej ali prej vse pride :winkiss: mal me skrbi de nam takrat že v domu za ostarele :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 mal me skrbi de nam takrat že v domu za ostarele :unsure: uf...kje je še to :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Svašta! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Jep, po operaciji vraščenega nohta na palcu leve noge. :evilgrin: :grrr Boš že videl, če sploh boš kdaj videl ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 po mojm se večini niti ne da na kaj takega odgovarjat, hi,hi,hi,hi :whistle: O:-) Ti čist verjamem....... Namreč......lahko se ti zgodi, da bi v vseh teh besedah našla celo kakšno resnico. Veš.....dejstvo je, da nekdo ki pri tvojih letih ni sposoben vzpostaviti veze, jo gojiti in deliti..........ima po mojem hude probleme. Naravnost grozljivo se mi zdi dejstvo, da postane želja po partnerju samo še vzrok........za večletno jamranje in cviljenje na nekem motorističnem forumu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry....sam men je to popolnoma bolano!!! Pa sončka :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 (popravljeno) ma dobro kej, pač ženska je nepotešena...res je, da včasih nekateri fantje pozabljajo, da v postelji ni samo tekmovanje za zlato medaljo pri kladivarskem društvu in marsikera rabi mal več kot samo pol urno in več porivanje :whistle: čeprav je vzdržljivo kladivo vedno dobrodošlo...vsaj tako pravijo ene punce... res je tudi, da je ženska za nekoga včasih prezapleten stroj in marsikdo se omeji na priložnostno špricanje po joških... ampak zdrav človek s kolikor tolikor uravnoteženim umom MORA znat vzpostavit normalno vezo brez kakršnega koli problema. tu ima klimbra popolnoma prav. pravzaprav ma prav v obeh postih :whistle: Včasih je treba sprejet trdo in hladno resnico o sebi. da si včasih lahko mona in to preslikavaš na druge in so vsi drugi grdi... :winkiss: torej: ne me vzet resno ker sem samski in nimam vzpostavljene normalne zveze :yea1: Popravljeno Januar 25, 2008. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 že, vidim sončka, ki se približuje obema ... ha,ha,ha,ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 sonček je, iz jaz sem skuštrana.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Svetujem občasno britje intimnih predelov, skuštranost je out. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 @Kec~ intimni predeli so v "nulo" urejeni, profesionalna deformacija pač... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 ma dobro kej, pač ženska je nepotešena...res je, da včasih nekateri fantje pozabljajo, da v postelji ni samo tekmovanje za zlato medaljo pri kladivarskem društvu in marsikera rabi mal več kot samo pol urno in več porivanje :whistle: čeprav je vzdržljivo kladivo vedno dobrodošlo...vsaj tako pravijo ene punce... res je tudi, da je ženska za nekoga včasih prezapleten stroj in marsikdo se omeji na priložnostno špricanje po joških... ampak zdrav človek s kolikor tolikor uravnoteženim umom MORA znat vzpostavit normalno vezo brez kakršnega koli problema. tu ima klimbra popolnoma prav. pravzaprav ma prav v obeh postih :whistle: Včasih je treba sprejet trdo in hladno resnico o sebi. da si včasih lahko mona in to preslikavaš na druge in so vsi drugi grdi... :winkiss: torej: ne me vzet resno ker sem samski in nimam vzpostavljene normalne zveze :yea1: Jap....tukaj je poanta!!!!!!!!!! Ampak.......ne vem kako to, da je nekaterim bolj prijetno, kot zaspati v objemu...........jamranje in jokcanje na nekem forumu!!!!!! Al je to že tisti........zadnji krik......žejnega v puščavi???????? Bog si ga vedi. Aja......pa sončke........Mački :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Slej ali prej vse pride :winkiss: mal me skrbi de nam takrat že v domu za ostarele :unsure: Kaj je to vztrajnost? Ko se tip po eni deseti košarici zazre globoko v njene oči in reče: "bejbi, enkrat boš moja, pa magari v domu za ostarele" :naughty: @Kec~ intimni predeli so v "nulo" urejeni, profesionalna deformacija pač... ;) V nulo urejeni predeli so tudi že out. Bojda preveč spominjajo na perutnino :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 za asistenco. mejte se, jest tle nimam kej iskat... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Jap....tukaj je poanta!!!!!!!!!! Ampak.......ne vem kako to, da je nekaterim bolj prijetno, kot zaspati v objemu...........jamranje in jokcanje na nekem forumu!!!!!! Al je to že tisti........zadnji krik......žejnega v puščavi???????? Bog si ga vedi. Aja......pa sončke........Mački :evilgrin: ma si pameten :evilgrin: nihče ne oporeka temu, da je lepše zaspati v objemu. :evilgrin: samo nekaterim je vsak objem dobr in letajo iz objema v objem, drugi pa pač rabjo več časa, da najdejo objem, ki jih bo res osrečil. Ljudje smo različni, hvalabogu. In če kdo drugače o tem razmišlja kot ti, ni rečeno da je z njim kaj narobe. Mogoče je pa s tabo? :hmm: tudi jaz ne bom nikoli razumela ljudi, ki vse probleme vtapljajo v alkoholu, sam če jim je tako lažje, pa naj. Vsak ima pravico izbire svojega stila življenja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Sončy.....sam za razliko od mnogih.......ti ne JOKCAŠ...in JAMRAŠ naokol!!!!!! Štekaš razliko??? :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Sončy.....sam za razliko od mnogih.......ti ne JOKCAŠ...in JAMRAŠ naokol!!!!!! Štekaš razliko??? :winkiss: včas me tud zanese :naughty: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Sicer pa.......Sončy.........so mi povedal tisti, ki o tem vse vejo in imajo obilo prakse, da sem itaQ butl, pa da o ženskah nimam pojma......pa o praksi......pa....... Torej....nisem merodajn komentirat če te res kdaj zanese :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Sicer pa.......Sončy.........so mi povedal tisti, ki o tem vse vejo in imajo obilo prakse, da sem itaQ butl, pa da o ženskah nimam pojma......pa o praksi......pa....... Torej....nisem merodajn komentirat če te res kdaj zanese :winkiss: da te potolažim :friend1: nihče vsega neve in vsi se cel lajf samo učimo. :grim če bi obstajal recept za srečo, verjem da bi bili vsi tabletomani. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 če bi obstajal recept za srečo, verjem da bi bili vsi tabletomani. :) mislim.........da so nekateri jokavčki.......ves čas na tabletkah :whistle: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave