Skoči na vsebino

Samski motosvetovci(ke)

Hanzi

Priporočene objave

kofe pa še res ne, ene par pirčkov sva pa že mela skup :beer2:

:hmm: A to zato, k bi rada imela večje joške? Pa sej veš, da od pira ne zrastejo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: A to zato, k bi rada imela večje joške? Pa sej veš, da od pira ne zrastejo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

:evilgrin: ej! kaj naj pa še z večjimi??? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:evilgrin: ej! kaj naj pa še z večjimi??? :whistle:

:lol1: Jest vem, kaj bi :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala Nagaya za ocenitev mojega besedičenja kot "vrhunske nebuloze" :worship: megla se pač spozna na meglo. Kako lahko se najdejo sorodne duše, ne? Vabljena na deci vinca Nagaya. Vrhunskega. :winkiss:

jap, kar na pir je treba s punco ne z nekim melodramatičnim kafetom jo morit. :trance_33_sleep:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jap, kar na pir je treba s punco ne z nekim melodramatičnim kafetom jo morit. :trance_33_sleep:

bilo i prošlo :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala Nagaya za ocenitev mojega besedičenja kot "vrhunske nebuloze" :worship: megla se pač spozna na meglo. Kako lahko se najdejo sorodne duše, ne? Vabljena na deci vinca Nagaya. Vrhunskega. :winkiss:

Na bzvz besedičenje se res spoznaš, ni dvoma.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jap nagaya, pa se res spoznam na brezvezno besedičenje, nekdo mora bit za merilo tvoje pameti, ne? :trance_33_sleep:

lahko bi me pa naučila uporabljat jezik bolje recimo namesto da samo kritiziraš. sej kritika je fajn, samo ne pomaga nič, če ne podaš rešitve zraven...bom besedičil naprej, ok? hvala, zelo prijazna. :winkiss:

s temi tvojimi napadi ne dosežeš nič srčke, razen to, da vsem kažeš, da bi se rada pofukala z mano. kar priznaj si, da te rajcam... :whistle:

danes je prav zabaven ta motosvet :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jap nagaya, pa se res spoznam na brezvezno besedičenje, nekdo mora bit za merilo tvoje pameti, ne? :trance_33_sleep:

lahko bi me pa naučila uporabljat jezik bolje recimo namesto da samo kritiziraš. sej kritika je fajn, samo ne pomaga nič, če ne podaš rešitve zraven...bom besedičil naprej, ok? hvala, zelo prijazna. :winkiss:

s temi tvojimi napadi ne dosežeš nič srčke, razen to, da vsem kažeš, da bi se rada pofukala z mano. kar priznaj si, da te rajcam... :whistle:

danes je prav zabaven ta motosvet :lol:

Nebuloze niso napačna uporaba jezika. Nebuloze so klamfe usekane mimo bistva, ki v resnici ne rabijo javne obelodanitve (rešitev je na dlani mar ne?)

and there U go again.. :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Toto sliko si prpopaj v profil,bomo pol vidli,če ti še bojo tako pripravljeni pomagati! :whistle:

Kaj pa manjka tej simpatični gospodični? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj ji manjka nebi vedu :whistle: , vem pa, česa ma preveč :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol1: hehe... pr men ni nič mehkega ... ker pa se po pregovoru "vse se vrača, vse se plača", je bolje da na njemu ni nič mehkega... ker če ga dobim na fitnesu v svoje roke ... mmm... :kva2:

Če znaš je hitr lahk trdo :D vse... :whistle:

Kaj pa manjka tej simpatični gospodični? :whistle:

No,no...a hočš, da bom na tabletih zarad nočnih mor? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sonček je, iz jaz sem skuštrana.... :whistle:

se pridružujem samskim :) po malo več kot 4ih letih..

:whistle:

:slap: jao, a tema še vedno obstaja... oziroma še bolj... da ste še vedno aktivni (tu na netu, da ne bo pomote, ker v real life-u je tema) :yawn:

:rolleyes:

Al pa večim večkrat... :whistle:

Kam pa pridemo brez kurbarija... :whistle: :lol: :lol:

P.S. Jest tut...

P.S. kr dost ns je...

:baa:

Jest sm tud samski :surrender:

Lp Burnout

PERVERZIJA :lol1:

ne tace stran - tace narazn!!!

Dekline, pubeci... glede na to, da so hormoni že skor preko roba :naughty: pust pa trka na vrata...predlagam parčkanje v maskah B) ?

post-281-1201893256_thumb.png

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če me kera nebi prepoznala...sem tisti z brki :fredy: :naughty:

post-281-1201893458.jpg

Popravljeno . Popravil Sam dePihlja
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vabljena na deci vinca Nagaya.

Povej, če ti bo uspelo, meni ni..... :(

Popravljeno . Popravil vapotek
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Povej, če ti bo uspelo, meni ni..... :(

ker nisi podal namena oziroma si ga skrival kot kača noge.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ker nisi podal namena oziroma si ga skrival kot kača noge.

Tako kot kača nima skritih nog, Vapo nima skritih namenov. O:-)

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!