vapotek Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 ker nisi podal namena oziroma si ga skrival kot kača noge. Seveda ga nisem, drugače bi moj, do obisti pokvarjen načrt, splaval po vodi... Aja, saj itak je. :( No ja, mogoče bom pa še kdaj imel priložnost. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Tako kot kača nima skritih nog, Vapo nima skritih namenov. O:-) Točno tako!!! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) vsi pa mislijo samo na eno... :naughty: Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 vsi pa mislijo samo na eno... :naughty: Ampak tu ni nič skritega... :whistle: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 vsi pa mislijo samo na eno... :naughty: na furanje z mopeti ker, tipov/tipic si, itak, ne morjo - najt? ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Seveda ga nisem, drugače bi moj, do obisti pokvarjen načrt, splaval po vodi... Aja, saj itak je. :( No ja, mogoče bom pa še kdaj imel priložnost. :krneki: deci vina komot..sam mislim da ga glih ne pije.. če maš pa še kej druzga v mislih..pa tace stran.. okej sej ti jih bo sama odstranla..odsekala :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 ker nisi podal namena oziroma si ga skrival kot kača noge. Vapo je totalno brez pomena, tako da res nič ne skriva ... mislim, brez namena :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 deci vina komot...če maš pa še kej druzga v mislih..pa tace stran.. V bistvu sem imel v mislih 2 deci, ampak ok.......spet sem prišparal. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Vapo je totalno brez pomena, tako da res nič ne skriva ... mislim, brez namena :evilgrin: Namesto da bi z mano držala... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Jst sem šel v petek 10x na 2 deci vina :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Namesto da bi z mano držala... :blush: Japajade :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Jst sem šel v petek 10x na 2 deci vina :blush: Kaj si prešvoh, da bi 2 litra naenkrat nesel? :? Japajade A to je brat od Pocahontas? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Ja, ce ne bi punce pustu, ne bi bil samski. :whistle: :baa: Jest sm tud samski :surrender: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Jst sem šel v petek 10x na 2 deci vina :blush: z 10 različnimi, klientkami? Hamdala!!! tako se dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 ...10x na 2 deci k isti kelnarci...kar verjetno pomeni, da mu ni tela dat pa se je napil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Še en samski motorist! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Bogi......pejt na Zbilje........boš dobil "sončka".......pa še po stolih boš lahko risal.....pa če znaš...al pa ne!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Mene je pa poleti ena pustila pol ko sem razbil motor, ampak se ne sekiram kej dost, saj so take zanič. Škoda ker je nism mal bolj izkoristu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 5, 2008 Deli Objavljeno Februar 5, 2008 Mene je pa poleti ena pustila pol ko sem razbil motor.... Story of my life Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Mene je pa poleti ena pustila pol ko sem razbil motor, ampak se ne sekiram kej dost, saj so take zanič. Škoda ker je nism mal bolj izkoristu :whistle: jest še motorja nisn razbil,pa me je pustila.... :whistle: se tud neč ne sekiram...še srečn sm...sn spoznal precej bolš dekle...pa ta me zih ne bo pustila....me še met noče... :eek: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fastgirl Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 jest še motorja nisn razbil,pa me je pustila.... :whistle: se tud neč ne sekiram...še srečn sm...sn spoznal precej bolš dekle...pa ta me zih ne bo pustila....me še met noče... :eek: :hmm: ja ljuba duša kakšne pa ti klatiš??? :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 resnične. tu se govori in piše samo čista resnica.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Ne vlač'te hudiča :devil: k hiši. Samsko življenje :worship:, čeprav jaz nisem več v tem klubu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 kva j zj folk, še kej dogaja tle not al čist neč več...? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fastgirl Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Ne vlač'te hudiča :devil: k hiši. Samsko življenje :worship: , čeprav jaz nisem več v tem klubu :cry: saj veš kaj narediti, da boš sam, nihče ti ne brani :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave