zverko Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 kva j zj folk, še kej dogaja tle not al čist neč več...? :whistle: ja se dogaja ja....eni in isti težimo tuki O:-) bo treba sprement naslov teme v samo jamravci :alien1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 ja se dogaja ja....eni in isti težimo tuki O:-) bo treba sprement naslov teme v samo jamravci :alien1: :whistle: no sam de dogaja kej... jah al pa jamrat nehejmo pa bo... torej ritke, kej novga? se gremo kej pelkat? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 no sam de dogaja kej... jah al pa jamrat nehejmo pa bo... torej ritke, kej novga? se gremo kej pelkat? :naughty: že 2 dni nabijam eno in isto....in ti prašaš kej je kj novga??? :hmm: ...ja je....spet sn samski...že 4 leta... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 že 2 dni nabijam eno in isto....in ti prašaš kej je kj novga??? :hmm: ...ja je....spet sn samski...že 4 leta... :lol1: :lol1: podpis si preber... se kr strinjam z njim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 :naughty: irencko sem pa slisal da si ful zaljubljena ja bravo kr tko naprej :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 zalublena...hmmm.....a to pomeni, da bl mal seksa? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 saj veš kaj narediti, da boš sam, nihče ti ne brani :evilgrin: Sm enkrat že, pa se zmer kšna najde, da to "uniči" :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 zalublena...hmmm.....a to pomeni, da bl mal seksa? :whistle: Ne ne... to je poj, ko feltno dobiš na prst .) :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 juf ritka, tist kr tko naprej, j zletel iz ovinka... bom kr brez feltne š nek cajta... :whistle: mam dast pleha u garaž :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 ta vikend bom na črnem kalu z zastavico " motoristi jebači " mahala in če je kak hud, se lahko ustavi. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 ta vikend bom na črnem kalu z zastavico " motoristi jebači " mahala in če je kak hud, se lahko ustavi. :lol: Eh, kje si pa pretekli vikend hodila... :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 ta vikend bom na črnem kalu z zastavico " motoristi jebači " mahala in če je kak hud, se lahko ustavi. :lol: Pridem... Eh, kje si pa pretekli vikend hodila... :P :whistle: Stari moj, kaj od "motoristi jebači" nisi razumel? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Stari moj, kaj od "motoristi jebači" nisi razumel? :P Uh, nisem tako daleč prebral... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Pridem...Stari moj, kaj od "motoristi jebači" nisi razumel? :P Pridemo, da bo v niku imela dva e-ja več... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 ta vikend bom na črnem kalu z zastavico " motoristi jebači " mahala in če je kak hud, se lahko ustavi. :lol: Tebe bo še kdo povozu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Lep sončen Valentinov dan želim vsem motosvetovam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 jst tut, samskim in mal mejn samskim ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 hiperglikemični šok in kava brez cukra 14 dni... fej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Eh, kje si pa pretekli vikend hodila... :P :whistle: najprej si jajca obrij. Tebe bo še kdo povozu :P kaj ti, nič večji od mene nisi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 kaj ti, nič večji od mene nisi :P Da se ti ne bo kej naredl... si bla na MS zabavi ko miška :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Da se ti ne bo kej naredl... si bla na MS zabavi ko miška :slap: a v ljubljani. kako ko miška? tiho? ja, če pa nobenga nism poznala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 no tud na valentinovo ostal sam....pa še ene 40 let bo tko... :whistle: ..če me seveda prej matilda n vzame za svojga :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 a v ljubljani. kako ko miška? tiho? ja, če pa nobenga nism poznala. Bull shit... no ja, kokr hočeš. Mene si že poznala .) no tud na valentinovo ostal sam....pa še ene 40 let bo tko... :whistle: ..če me seveda prej matilda n vzame za svojga :lol1: :lol1: Cool stari... tko se dela. Ko jih j*b* :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 a v ljubljani. kako ko miška? tiho? ja, če pa nobenga nism poznala. A ti si bla tud v Rollbaru na zabavi :o pa nč pozdravla,jest te pa tut nism nikjer porajtov :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 najprej si jajca obrij. :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave