Skoči na vsebino

Samski motosvetovci(ke)

Hanzi

Priporočene objave

ja mikena, zakej mi..uh, MU jih ne bi ti? adrenalinsko erotično doživetje...nabrušena rezila in tič v rokah pohotne ženske...he he he :whistle:

Popravljeno . Popravil GorazdH
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...huh, v Furijevo dobro upam, da ma mirno rokco :evilgrin: :whistle:

Popravljeno . Popravil Sam dePihlja
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...huh, v Furijevo dobro upam, da ma mirno rokco :evilgrin: :whistle:

Jap :yes: nič pira ni polila.. tko da roko ma res mirno. Je pa za premislt, kako bi se tresla, če bi tiča v rokah držala.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ti si bla tud v Rollbaru na zabavi :o pa nč pozdravla,jest te pa tut nism nikjer porajtov :whistle:

ja mene ni noben porajtal (razn brdausa), se mi je zdelo kot ignoriranje.

Jap :yes: nič pira ni polila.. tko da roko ma res mirno. Je pa za premislt, kako bi se tresla, če bi tiča v rokah držala.

tist je bil bambus :P roke pa res nimam mirne. nobenmu ne bom brila jajc. kot da bi jst komu rekla naj mi obrije rit. kaj ste invalidni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja mene ni noben porajtal (razn brdausa), se mi je zdelo kot ignoriranje.

tist je bil bambus :P roke pa res nimam mirne. nobenmu ne bom brila jajc. kot da bi jst komu rekla naj mi obrije rit. kaj ste invalidni.

Se oproščam ampak med poplavo folka je res težko opazt nekoga, ki ga ne pričakuješ tam :whistle: Naslednjič pocukej za rokav :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ah... kr na motor, nejbolš... dns smo ga sprot delal, pa j kr ratvalu... :whistle: (sončk mislm)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Takole je: žal ker moram to pisat: ampak. Star sem 22 let in v življenju nisem še imel resne punce. Imel sem nekaj zelo kratkih zvez, ki pa niso omembe vredne. Rad bi spoznal kakšno preprosto punco ki misli isto kot jaz. Do sedaj sem imel kontakt z nekaj puncami ki sploh niso bile resne ali pa se niso brigale zame. V glavnem sem bil zaradi njih samo žalosten. Ven hodim po gostilnah, včasih kakšen disco ali kafič vendar nimam sreče z dekleti. Včasih mi kakšna pobegne, večini pa si ne upam nič reči. Vidim deklino, ki mi je res všeč in je ne upam ogovoriti ker mi je nerodno in ker se ne upam. Kaj naj storim ? Včasih sem prav žalosten ker me nobena ne pogleda, včasih kakšno malo dalj časa gledam in potem obupam. Imam v načrtu več deklic ki bi jih rad osvojil a kako ? Uporabil sem tudi že varianto motor vendar mi ni uspelo priti bližje nje. Ne vem zakaj se ta svet tako trapasto vrti. Včasih sem v lokalu kjer je 10, 20 lepih deklet in ne vem kaj bi storil. Nerodno mi je kateri kaj reči. Tud če sem pijan. Če se kateri približam mi postane prav nerodno in res ne vem kaj bi...In pri 22 letih tudi še nisem saj veste kaj . Tudi zato me vse skupaj žalosti, ker večina punc ni za stver. Sploh ne vem kje naj še iščem, sem že precej obupan kar se tiče deklic. Res bi rad spoznal eno pošteno in prijazno. A vse kaže da ne bo nič in da bo še naprej tako dolgčas kot je....

Popravljeno . Popravil DejaVu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A si tole malo pod gasom napisal? :whistle:

Drugače pa tole zgodbo poveš vsaki, ki te bo hotela poslušat. Večina se jih bo valjala po tleh od smeha, ampak una ki te bo pa resno vzela, bi pa znalo še kaj bit.

Izgubit nimaš velik. :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa naša zapušča po 3. letih z 17 mesečno hčerkico:(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole je: žal ker moram to pisat: ampak. Star sem 22 let in v življenju nisem še imel resne punce. Imel sem nekaj zelo kratkih zvez, ki pa niso omembe vredne. Rad bi spoznal kakšno preprosto punco ki misli isto kot jaz. Do sedaj sem imel kontakt z nekaj puncami ki sploh niso bile resne ali pa se niso brigale zame. V glavnem sem bil zaradi njih samo žalosten. Ven hodim po gostilnah, včasih kakšen disco ali kafič vendar nimam sreče z dekleti. Včasih mi kakšna pobegne, večini pa si ne upam nič reči. Vidim deklino, ki mi je res všeč in je ne upam ogovoriti ker mi je nerodno in ker se ne upam. Kaj naj storim ? Včasih sem prav žalosten ker me nobena ne pogleda, včasih kakšno malo dalj časa gledam in potem obupam. Imam v načrtu več deklic ki bi jih rad osvojil a kako ? Uporabil sem tudi že varianto motor vendar mi ni uspelo priti bližje nje. Ne vem zakaj se ta svet tako trapasto vrti. Včasih sem v lokalu kjer je 10, 20 lepih deklet in ne vem kaj bi storil. Nerodno mi je kateri kaj reči. Tud če sem pijan. Če se kateri približam mi postane prav nerodno in res ne vem kaj bi...In pri 22 letih tudi še nisem saj veste kaj . Tudi zato me vse skupaj žalosti, ker večina punc ni za stver. Sploh ne vem kje naj še iščem, sem že precej obupan kar se tiče deklic. Res bi rad spoznal eno pošteno in prijazno. A vse kaže da ne bo nič in da bo še naprej tako dolgčas kot je....

Mislim,da se ti malo šališ! Tisto z rumenim napisano ti ne vrjamem najbol.

Drgač pa tisto o motorju: če bi baba palila nate sam zaradi motorja,pol je tak bolše,da nimaš kaj z njo,mislim kaj resnejšega,kot samo jajce praznit. Ko bi prišel tip z bolšim mopedom,pol....

Pri 22 letih pa ja ne smeš bit obupan zaradi bab!!!! :D Saj bo! :grim

Da nisi slučajno malo izbirčen? :hmm:

Popravljeno . Popravil halls
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons pa res ni problem punco dobit,vprašanje je,kakšno.Zdej če nisi nevem kakšen čudak in obupanec,pol te naj ne skrbi.Boš že najdu pravo,saj si še mlad.

Če po pravici povem,u kafani jo boš težko najdu,pejt na kolo,kšno priljubljeno štreko izberi,pa boš videl kolk jih je,pa še športnico boš izbral.Ko sem kolesaril sem več punc spoznal v enmu mescu,kot prej po kafanah v 10. letih.

Če pa neboš nič najdu,pa začni ukol govort da maš velizga,men je mrsiktera sedla :rolleyes: (no ja,tut mejhn ni,je pa tanek :rolleyes: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons pa res ni problem punco dobit,vprašanje je,kakšno.Zdej če nisi nevem kakšen čudak in obupanec,pol te naj ne skrbi.Boš že najdu pravo,saj si še mlad.

Če po pravici povem,u kafani jo boš težko najdu,pejt na kolo,kšno priljubljeno štreko izberi,pa boš videl kolk jih je,pa še športnico boš izbral.Ko sem kolesaril sem več punc spoznal v enmu mescu,kot prej po kafanah v 10. letih.

Če pa neboš nič najdu,pa začni ukol govort da maš velizga,men je mrsiktera sedla :rolleyes: (no ja,tut mejhn ni,je pa tanek :rolleyes: )

Pol pa drži pesti,da kakšni ketno dol fukne,zavihaš rokave in zrihtaš zadevo! :D

Mater,kakšne nasvete ti dajemo! :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst bom ostala kr pr tem :closedeyes:

dejavu... ti pa tut, se ne sekeri... itk j đabe...

Popravljeno . Popravil Irencko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@DejaVu...a pa hodiš kaj na telovadbo v Rožno? Je kar nekaj fejst punc :wub:

Jest imam za eno že pripravljeno taktiko :naughty: sedaj morm pa samo še natrenirat kako človeka zadaneš čez celo ogrišče (s košarkarsko žogo) :unsure: :whistle:

...grem rajši naprej šravfat, moji ljubezenski nasveti so malce radikalne narave :whistle:

Popravljeno . Popravil gebre
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dejavu, ne se sekirat... lčjubav pride ko najmanj pričakuješ...tko praujo..

kolesa se prim...mau zber korajže pa tko kšno šalo pa itd... sej pol gre pa hitr naprej(pogovor, etc.)

pusti se presenetiti :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@DejaVu...a pa hodiš kaj na telovadbo v Rožno? Je kar nekaj fejst punc :wub:

Jest imam za eno že pripravljeno taktiko :naughty: sedaj morm pa samo še natrenirat kako človeka zadaneš čez celo ogrišče (s košarkarsko žogo) :unsure: :whistle:

...grem rajši naprej šravfat, moji ljubezenski nasveti so malce radikalne narave :whistle:

Ja,mam neki podobnega,samo še na bol grob način!

Ko se prebudi iz nezavesti,ji pač rečeš,da si njen fant. Bo ziher tolk zmedena,da bo privolila! :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še bolj grob način??!

Kaj, ko bi jo kr z kolesom ali še bolje z avtom pred fitnesom povozu?? :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!