mojcka_l Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Ne ne :grrr U Ledini nemajo dobrga kofeta :lol1: ti pa sploh ne veš kaj je dobr kofe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 ti pa sploh ne veš kaj je dobr kofe.... pejt ga hnjemu dam probta veš kok dobrga skuha :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 ti pa sploh ne veš kaj je dobr kofe.... V Čebeli je bolš :naughty: pejt ga hnjemu dam probta veš kok dobrga skuha :naughty: Dej ne govor... 3 dni ne bo spala ampak ne od kofeta :whistle: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 pejt ga hnjemu dam probta veš kok dobrga skuha :naughty: To pa si prav uganil, vsak dan ga 2x kuham :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) :lol1: :lol1: ajejjej :grrr kva bo še s tabo :D :lol: ne morš obmetavat punc :evilgrin: :grrr probi s kero drugo tehniko....bo mogoče še boj upravičeno skup zlezla :whistle: :whistle: :whistle: :D Sploh ni pršla na telovadbo, proklet sneg :unsure: :cry: Popravljeno Marec 4, 2008. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 A je to uredo,če ji daš na hrbet 35 kil težak rugzak,ji daš 30 sekund prednosti,pol pa spustiš za njo dva nora rotvajlerja? :hmm: Razmišljaš kot pravi moški B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Sori dec ampak tkole je, ženske se defintivno ne palijo na tipe ki se smilijo samemu sebi, ampak na samozavestne (ne pretirano) in dokler boš jokcal in jamral in se smilil samemu sebi, lahk računaš samo na kak isti skupek žalosti kot si sam, kake sreče pa tam ne bo, ampak samo zadovoljstvo da maš neki živega ki te hoče, ne glede na to pod kakimi pogoji. Svetujem ti da se vzameš v roke, narediš neki sam na sebi, najdeš na sebi stvari ki so dobre in ki te "dvignejo". Ženske niso tolk plitke kot mi in izgled dostkrat ni tako poglaviten (če bi bil, bi jst že 15 let samo drkal :D), pomembno pa je da si urejen. Ženske ne rabijo ob sebi nekoga ki bo jokcal in skos neki v kurcu ampak eno osebo, ki ima zadeve "pod kontrolo" in jim daje en občutek varnosti, ne nekoga ki se lahk vsak čas sesuje. Dokler ne spedenaš stvari sam pri sebi tudi v vezi ne boš deloval dobro, ker se boš zaradi nizke samozavesti in občutka "komi sem našu neki, bognedaj da izgubim" "obešal" nanjo in to zna biti odbijajoče. To da ti je nerodno it do ženske in si zmeden ko imaš prvi kontakt ni tak problem ki se ga ne bi dalo zrihtat. Ena od varijant je; Preden greš do ženske misli na en dogodek kjer si res blestel(kakih 5 min) in si res ponosen na to, to te bo trenutno dvignilo in tvoj nastop pred žensko bo definitivno boljši, kot pa če boš prišel ves tresoč in obupan. Aja pri ženskah dost pomaga smisel za humor, ampak ne preveč, pol lahk izpadeš klovn. Pa ne pozabi, obup se ne prodaja! sjeng najepši sploh! :D DejaVu veš kaj je mene najbol zmotlo polek tega, da fiksiraš dekleta brez nič reč??? da imaš ugledanih par deklet... da v lokalu ti je 10 , 20 deklet všeč...veš kaj si punce mislimo , da niso nič posebne zate, ampak da ti bi vse kar leze in gre.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 O nekatere zelo posebne :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Tist sm bral ko sem bil pubertetnik, zdej je edino kar se spomnim iz tam to, da je pomagalo. O čem vi to? Kaj si bral? :D Sorry nism ravno v toku z debato :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 O čem vi to? Kaj si bral? :D Sorry nism ravno v toku z debato :whistle: Eno fajn knjigo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 O nekatere zelo posebne :worship: nekatere? ja? sej...njih vseh 48 je posebnih ... ma sej itak , da ti je več punc všeč...ma ne morejo ti bit lih vse v enem lokalu?!?!10,20?? no sej vem , da ni lahko hodit okoli s tolko testosterona.... sej ste bogi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 sjeng najepši sploh!:D DejaVu veš kaj je mene najbol zmotlo polek tega, da fiksiraš dekleta brez nič reč??? da imaš ugledanih par deklet... da v lokalu ti je 10 , 20 deklet všeč...veš kaj si punce mislimo , da niso nič posebne zate, ampak da ti bi vse kar leze in gre.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firebladeX Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Mačka27 pa DejaVu, povežta se prosim. Pa naj bodo "lekcije" zanimive in prijetne ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Sploh ni pršla na telovadbo, proklet sneg :unsure: :cry: :lol1: bogi reveček...ti pa si jo tko čaku....:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 @DejaVu...a pa hodiš kaj na telovadbo v Rožno? Je kar nekaj fejst punc :wub: Danes sem bil. Je bilo enih par bruck prav cortkanih :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 :lol1: bogi reveček...ti pa si jo tko čaku....:) pazi se mala :fight1: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Eno fajn knjigo :naughty: Povej naslov pa avtorja, da vidm o čem se gre in, če je res tko fajna :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Danes sem bil. Je bilo enih par bruck prav cortkanih :wub: A si ogovoril katero? Al ji pa fukno žogo v glavo? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Ne. Sem pa se malo spogledoval med fitnessom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) pazi se mala :fight1: :glare: :o...a me boš z žogo zadeu :hmm: al pa se boš na men učiu kako zadet :hmm: tralala....nč se te ne bojim :grrr ^_^ :smoke: Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 :o...a me boš z žogo zadeu :hmm: al pa se boš na men učiu kako zadet :hmm:tralala....nč se te ne bojim :grrr ^_^ :smoke: Ne,uporabo bo tisto mojo varjanto z rugzakom in dvema kužkoma! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Ne,uporabo bo tisto mojo varjanto z rugzakom in dvema kužkoma! :P :o :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Ne. Sem pa se malo spogledoval med fitnessom :whistle: Stari precej nevarna zadeva, da ti nau kšna utež padla na glavo :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 pejt ga hnjemu dam probta veš kok dobrga skuha :naughty: haha b rekla...pocukrano vodo:lol1: V Čebeli je bolš :naughty:Dej ne govor... 3 dni ne bo spala ampak ne od kofeta :whistle: :lol: spala 3 dni..zkaj..k ne bo užitn pa bom stalnu na wcju...ne b rada probala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Stari precej nevarna zadeva, da ti nau kšna utež padla na glavo :D :P sam res..na fitnesu treba pazt... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave