RHonda Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 če jih boš po gostilnah iskal, boš pa res najdu. :lol: pejd mal na kmete, k bodo v kopalkah okopavale na njivi. :whistle: :lol1: To pa res ne bi bil greh probat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 niste resni :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 No dons mi je pa skor že ratalo. Smo bli jest pa še 4 dekline za mizo. Pa smo plesali, peli. Pol sm pa kar direkt eni reku če je za akcijo. Pa je bla kar mal živčma pol je pa rekla da bi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Ja kako ti pa potem skoraj ratalo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 No dons mi je pa skor že ratalo. Smo bli jest pa še 4 dekline za mizo. Pa smo plesali, peli. Pol sm pa kar direkt eni reku če je za akcijo. Pa je bla kar mal živčma pol je pa rekla da bi :worship: Kaj pa pol? A je blo kaj,al si reko ,da te boli glava. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 :whistle: :whistle: :whistle: Jest že razmišljam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 hmm ja pa oli a k razmišlaš...ne naprezi se preveč :lol1: Nč ne boli :grrr Sej mi druge pomagajo :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 no dejte mal več akcije,...a se bo že kdo sparu al ne :lol1: :lol1: :lol1: še zmer čakam, da kdo od udeležencev te debate napiše v neko drugo temo v Ljubezni, da se je neki zgodl :evilgrin: tacajt pa sam skočm kokice narest :lol: stari DejaVu , 4 bejbe...če pa to nis izkoristu... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 dragi strinjam se občasno se počutim kot v kinu :devil: bolj smo obveščeni o "zasebnosti" drug drugega kot fbi samo še kamere nam manjkajo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: vemo kdaj in koko pogosto se motosvetovci dajemo dol ;) o vseh srčnih težavah in premagovanju sramežljivosti :worship: vemo tudi kdaj si bo katera povečala prsi :slap: kot ena velika srečna družina :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Ja kako ti pa potem skoraj ratalo :unsure: ej raj nam povej a je misija "zadeti jo z žogo čez celo dvorano" uspela :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 dragi strinjam se občasno se počutim kot v kinu :devil: bolj smo obveščeni o "zasebnosti" drug drugega kot fbi samo še kamere nam manjkajo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: vemo kdaj in koko pogosto se motosvetovci dajemo dol ;) o vseh srčnih težavah in premagovanju sramežljivosti :worship: vemo tudi kdaj si bo katera povečala prsi :slap: kot ena velika srečna družina :OK: A ni to fajn??? :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 A ni to fajn??? :hmm: :P odlično :grim predvsem pa zanimivo in zabavno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Komaj čakam,da začnejo opisovat žgečkljive podrobnosti! :naughty: O:-) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 a pa misliš, da si upajo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 ej raj nam povej a je misija "zadeti jo z žogo čez celo dvorano" uspela :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Pa sej sem ti povedov, da jo je snega ustrašla pa ni prišla :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Pa sej sem ti povedov, da jo je snega ustrašla pa ni prišla :rolleyes: sej veš da sm že str, pa mi spomin peša :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Evo tudi jaz sem po 8ih letih svoboden :yea1: Pa še Triumpha vozim :OK: :P Babe navalite :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Za tega triumpha bi še jest navalil :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 sim...merkej se, lahko te po nesreči zadane kakšna žoga................. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Sam tko mal... So kle pri nas eni ukrajinci ki so na začasnem delu v Sloveniji. Smo mal debatirali pa sem vprašal kako je pri njih glede deklet. Pa so rekli da pri njih dobiš za isti denar 4 dekleta kot pri nas eno. Pa da jih je full samskih tam in iščejo partnerje. Sej ne da bi iskal ženske za denar sam tole zveni pa ful mikavno. Verjamem da je tam kakšna lubika ki čaka na nas samske :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 dragi strinjam se občasno se počutim kot v kinu :devil: bolj smo obveščeni o "zasebnosti" drug drugega kot fbi samo še kamere nam manjkajo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: vemo kdaj in koko pogosto se motosvetovci dajemo dol ;) o vseh srčnih težavah in premagovanju sramežljivosti :worship: vemo tudi kdaj si bo katera povečala prsi :slap: kot ena velika srečna družina :OK: Evo jest ti povem prav vse, pa da vidiš da si na tekočem. Kar se mene tiče boš lahko prav ekskluzivno prebiral vse novice, no kaj se je dogajalo med rjuhami tega pa ti ravno ne povem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 SiM prjatu, a te še noben ni nauču, da na Triumphe, Ducatije ipd. bejbe ne palijo :grrr če nimaš Ninje al pa Repsolke pozab :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Evo jest ti povem prav vse, pa da vidiš da si na tekočem. Kar se mene tiče boš lahko prav ekskluzivno prebiral vse novice, no kaj se je dogajalo med rjuhami tega pa ti ravno ne povem :naughty: oooo hvala super si ..... mam že zdaj občutek, da te poznam 20 let (aja ups tok jih še nimam ok no pa 19 ) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 SiM prjatu, a te še noben ni nauču, da na Triumphe, Ducatije ipd. bejbe ne palijo :grrr če nimaš Ninje al pa Repsolke pozab :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Bravo Kađi, tako je ja.... poj pa doug časa nič, nato pa še R1 poznajo :headbang: :headbang: :headbang: Prekete babe tupaste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 SiM prjatu, a te še noben ni nauču, da na Triumphe, Ducatije ipd. bejbe ne palijo :grrr če nimaš Ninje al pa Repsolke pozab :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Bravo Kađi, tako je ja.... poj pa doug časa nič, nato pa še R1 poznajo :headbang: :headbang: :headbang: Prekete babe tupaste kaj sta pa vidva glasna??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave