Brdaus Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 kaj sta pa vidva glasna??? Ker sva lahko :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Ker sva lahko :P a bi rad povedal, da tuki si upata, drugače pa ne?? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Evo tudi jaz sem po 8ih letih svoboden :yea1: Pa še Triumpha vozim :OK: :P Babe navalite :grim B) js pa po letu in pou, se pridružujem karavani samskih... :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 js pa po letu in pou, se pridružujem karavani samskih... :mellow: kaj vama pa je :huh: a zdej nisi več moj bodoči sosed :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Bravo Kađi, tako je ja.... poj pa doug časa nič, nato pa še R1 poznajo :headbang: :headbang: :headbang: Prekete babe tupaste lubčka moja zato sem vaju pa učila, da take pusta pri miru...no saj eden od vaju me uboga :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 kaj vama pa je :huh: a zdej nisi več moj bodoči sosed :cry: nup Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 nup :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 ja čista beda no..res :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 :BUA: ...upam pa, da ostaneva frenda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 ...upam pa, da ostaneva frenda... :yes: :yes: :yes: itak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firebladeX Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 ...upam pa, da ostaneva frenda... dej kako fotko pa telefon njen objavi, a? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Kaj fotko, bančni račun ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 a bi rad povedal, da tuki si upata, drugače pa ne?? :evilgrin: Noup :grrr drgač sva pa še bolj predrzna :evilgrin: js pa po letu in pou, se pridružujem karavani samskih... :mellow: Veseu bot, tastar.... čeprav se ne morm štet med samske... mah, komplikacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 jst sm pa samski sam usako tadrugo soboto :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 A spet kdo popravla :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 A spet kdo popravla :naughty: :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 jst sm pa samski sam usako tadrugo soboto :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: Jaz predlagam da v to temo pišejo SAMO samski, drugi pa makar berejo. Sicer v uspeh teme dvomim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) Tudi, če bomo samo mi notri pisal se ne bo nič spremenilo ;) Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 a pol med kosmate nogce tut lohk sam tiste s kosmatimi nogcami pišejo :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 a pol med kosmate nogce tut lohk sam tiste s kosmatimi nogcami pišejo :P :P :P ne mešaj se vsepovsod :angry: red more bit, pa tud če je slab :whistle: dobr veš katera je tvoja tema :naughty: jz sm pjen :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 a zdej nisi več moj bodoči sosed živjo soseda, matr se stvari hitro obračajo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 živjo soseda, matr se stvari hitro obračajo! ja res je, ampak sej veš kako pravijo vsaka stvar je za kaj dobra ;) dejavu in po tvojem mnenju kako naj bi bila tema uspešna-čim manj objav :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 ne mešaj se vsepovsod :angry: red more bit, pa tud če je slab :whistle: dobr veš katera je tvoja tema :naughty: jz sm pjen :lol: aja, a zej sm pa lohk sam u tisti temi :cry: :cry: :cry: to soboto sm samski...tko da.....bodo pizdarije.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 bomo s tvojo ženo pakt sklenil pa ji malo poročal :naughty: ...seveda za kakšen platojček :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 bomo s tvojo ženo pakt sklenil pa ji malo poročal :naughty: ...seveda za kakšen platojček :rolleyes: hvala bivši prjatu.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave